Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnan ki hiç aman aman diye koşmam ciddi bişey yoksa kendiliğinden kalkar ağlaya ağlaya. Ama eşim tam tersi çocuk gaz çıkarsa neyi var bunun diye telaşlanır
Ahh bu babalar böyleeİnan ki hiç aman aman diye koşmam ciddi bişey yoksa kendiliğinden kalkar ağlaya ağlaya. Ama eşim tam tersi çocuk gaz çıkarsa neyi var bunun diye telaşlanır
Merhaba kızlaarr
Size burda bebek ve gelişimle ilgili sorularınıza yardımcı olmak amacıyla açtım hem sohbetimiz hemde bebeğin gelişimiyle ilgili konuşabiliriz
Anne karnında neler gelişiyor mesela
hemde merak ettiğiniz sorularınızla araştırıp yardımcı olmak isterim
Internetten araştırmaktansa burda birbirimize
Destek olabiliriz
Elimden geleni yaparım ❤
Resimli anlatımlı hepsi
Tektek paylaşımlarda yapacağım hani olurda belki denk gelir de işinize yarabilir
Biliyormuydunuz ?
Eki Görüntüle 2889817
oyyy beklerim cocomm epey oldu açalı kızz sadece aktiff edemedim doğru dürüstt
Benim ki 3,5 ayllikken donmeye baslamisti simdi popo havalarda bir sagdan bir sola donuyoruzBes aylık donmeyen poposunu kaldıramayan bir bebem var
varmı bi bebişinizzz varsa uyumlu şeyler çıktımı karşına :)Ben şöyle yerimi alayimmm
oyyy yerim onun totosunuu dönecek annesiiiBes aylık donmeyen poposunu kaldıramayan bir bebem var
varmı bi bebişinizzz varsa uyumlu şeyler çıktımı karşına :)
oyyy yerim onun totosunuu dönecek annesiii
varmı bi bebişinizzz varsa uyumlu şeyler çıktımı karşına :)
oyyy yerim onun totosunuu dönecek annesiii
bence 4 aylıkken başlaması çok daha iyi niye çünkü 6 aylık bekliyorsun sonra alışamıyo busefer hiçbirşey yemiyor iyice zorlaşıyorrr bende o konuda düşünüyorum 4 aylık olursa kesinlikle doktorun tavsiyesiyle başlayacam doktoruna sormadan başlamayın çünkü bebeklerin bi kısmı gelişmemiş olabiliyor.Evet kuzum var 4 bucuk aylik olmak uzere ek gida postlari cok iyi olmus ellerine saglik bende iki gundur vermeye basladim. Cogu kisi erken diyor ama bebegimin hazir oldugunu dusunuyorum hicte oyle garipsemedi. Keyif aliyor tadim yaparken.