Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Screenshot_20210825-135456_Instagram.jpg

Merhaba kızlaarr 🥰
Size burda bebek ve gelişimle ilgili sorularınıza yardımcı olmak amacıyla açtım hem sohbetimiz hemde bebeğin gelişimiyle ilgili konuşabiliriz
Anne karnında neler gelişiyor mesela

hemde merak ettiğiniz sorularınızla araştırıp yardımcı olmak isterim
Internetten araştırmaktansa burda birbirimize
Destek olabiliriz 😊
Elimden geleni yaparım ❤
Resimli anlatımlı hepsi
Tektek paylaşımlarda yapacağım hani olurda belki denk gelir de işinize yarabilir 🤗
Biliyormuydunuz ? 🥰

Eki Görüntüle 2889817

Ben şöyle yerimi alayimmm🤗

• Muhteşem
Reactions: Jou
varmı bi bebişinizzz varsa uyumlu şeyler çıktımı karşına :)

oyyy yerim onun totosunuu dönecek annesiii 😍

Evet kuzum var 4 bucuk aylik olmak uzere 🤗 ek gida postlari cok iyi olmus ellerine saglik bende iki gundur vermeye basladim. Cogu kisi erken diyor ama bebegimin hazir oldugunu dusunuyorum hicte oyle garipsemedi. Keyif aliyor tadim yaparken.🤗

• Muhteşem
Reactions: Jou
Evet kuzum var 4 bucuk aylik olmak uzere 🤗 ek gida postlari cok iyi olmus ellerine saglik bende iki gundur vermeye basladim. Cogu kisi erken diyor ama bebegimin hazir oldugunu dusunuyorum hicte oyle garipsemedi. Keyif aliyor tadim yaparken.🤗
bence 4 aylıkken başlaması çok daha iyi niye çünkü 6 aylık bekliyorsun sonra alışamıyo busefer hiçbirşey yemiyor iyice zorlaşıyorrr bende o konuda düşünüyorum 4 aylık olursa kesinlikle doktorun tavsiyesiyle başlayacam doktoruna sormadan başlamayın çünkü bebeklerin bi kısmı gelişmemiş olabiliyor.

bu arada teşekkür ederimm gıda konusunda beğendiğin için 😊😊

X