bebek ve evliliğmiz

oo maşallah. ne güzel çocuguna düşkün bir baba..birşeyler kaçırıyoruz ama ne ... onuda yaşamadan bilmiyoruzki...

valla yaşım küçük değilki... çok fazla bekleme lüksüm yok diye düşünüyorum. daha bunun 2. si olacak...e çocuklar arası yaş farkı 4, 5 olsa nerden baksam yaş 37 de 2. çocuk.. riskli gebelik... ben en iyisi doğurmam lazım

valla canım benim bildigim biz ne kadar kararsız kalırsak erkekler o kadar kararsız.. kendi eşim böyle şahsen...illaki ben cesaretlendircem birşeye

bende doğur dedim zaten doğurma demedim sanırım cümle düşüklüğü oldu.diyorum ki.şimdi doğur.gebeliğin 9 ay olsa 31 yaşında anne olsan.32,33 yada 34 yaşında bi daha anne olursun. şimdi beklerseniz ileride çocuk olunca hiç kafanız kaldırmicak çocuk gürültüsü vs.

kısaca bekleme bu duygu ertelenmicek bir duygu dedim....

Son düzenleme:
yanlış anlamadım canım... anladım ne demek istedigini...

Canim krediymis esinin ailesiymis bunlari gec, esin ve sen ikinizde istiyorsaniz baslayin calismalara canim..bebek isi bir cok sey gibi nasib isi…istedigin zaman hemen olmayabiliyor planli gitmeyebiliyor ve sandigindan daha uzun sure ugrasabiliyorsun. Heleki birde yolun hastanelere duserse o zaman farkli farkli tedavilerden geciyorsun.

Evliliginden eminsen yukarda yazdigim herseyi bos ver yap derim..ama evliligine guvenemiyorsan o zaman birsey diyemem.

Ama sunuda soyleyeyim insan basina gelmeden hic bir seye hazir degildir. Tam olarak hazir olmayi bekleseydim belki ben omur boyu bekar kalirdim…hamile kalmayi istemekte oyleydi..istemem birazcik zaman aldi sonrasinda ise hamile kalmak sabir isi…cok sukur Rabbime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…