benim esim de cok gelgitler yasamisti ama kizimiz dogdugundan beri kendisini taniyamiyorum. gozu baska birsey gormuyor. "cocugu olmayanlar icin uzuluyorum ne kacirdiklarinin farkinda degiller" diyor. ve 1 cocukta bile o kadar tereddut eden adam simdi 3 tane istiyor!!
oo maşallah. ne güzel çocuguna düşkün bir baba..birşeyler kaçırıyoruz ama ne ... onuda yaşamadan bilmiyoruzki...
belli bir yaştan sonra kafa kaldırmıyor.bence doğur.32 yada 34 yaşında bi daha doğurursun.geciktirmemekte yarar var.
benim eşim hep istedi. ama ben istemedim anne olmayı istiyordum fakat erken olduğnu düşünüyordum yeni evlendik diye.sonra korunurken düşük yaptım.daha sonra da adetle attım ve anne olmalıyım dedim.
şimdi anneyim ve dünyanın en güzel duygusu ertelenmicek bir duygu.
eşim şimdi diyor ki ileride bi daha tadalım bu duyguyu bende istiyorum.şimdi yavrularımın yüzüne baktıkça neden iki yıl bekledim diyorum.
valla yaşım küçük değilki... çok fazla bekleme lüksüm yok diye düşünüyorum. daha bunun 2. si olacak...e çocuklar arası yaş farkı 4, 5 olsa nerden baksam yaş 37 de 2. çocuk.. riskli gebelik... ben en iyisi doğurmam lazım
Aynı durumdayım seninle...eşim istemiyor.Onun için olmasa da olur.Aynı yaştayız ayrıca.Bazen çok istiyorum bazen çok kararsızım.Çok maliyetli bir iş çocuk ayrıca öyle rısklıyla gelir falan diyenlerden deyilim.Öyle olsaydı birsürü çocuk açlıktan telef olmazdı.İyi imkanlar sağlayabilirmiyim bakabilirmiyim.Çok korkuyorum.;Çok yoğun bir iş hayatım var.Günde 12 saat çalışıyorum.Doğum yapsam bile en fazla 2 ay evde kalabilirim ki 2 ay bile kalamam.Kim bakar nası büyür.Mutsuz bir çocuk olmasından çok korkuyorum.
valla canım benim bildigim biz ne kadar kararsız kalırsak erkekler o kadar kararsız.. kendi eşim böyle şahsen...illaki ben cesaretlendircem birşeye