bebek ve çocuk bakıcısıyım

ESELA1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
1.867
1.532
133
merhabalar 37 yaşında ,lise mezunu ,diksiyonu düzgün bir bayanım.bebek ve çocuk bakımında tecrübeliyim.haftanın 3 tam günü yada yarım günleri çalışmak istiyorum.beylikdüzü ,büyükçekmece avcılar yada metrobüs güzargahı avrupa yakası olabilir.iyi günler

bu arada profilie bakarken gördüm ve şuan halam istanbulda yanna döne bakıcı arıyor yardımcı olabilirim

Ilanım günceldir,beylikdüzünde e_5 yakını ikamet ediyorum,full time çalışmak ailem için uygun olmadığı için part time çalışmak istiyorum ve uzun vadeli çalışabilirim,hafta içi 5 yarım gün yada 2_3_4 gün anlaşmaya bağlı olarak çalışabilirim.kendi çocuklarım hariç 2 yabancı aile ile çalıştım ,amerikalı ve ukraynalı ,en son işverenim benden ayrılmak istemedi ama part time 1 yıldan sonra kendi sebeplerinden dolayı full time talebi olması nedeniyle ayrıldım,daha çok öğretmenlerle çalışmak isterim zaman konusu ile alakalı ,çalıştığım aileleri referans gösterebilirim,ayrıca ilkokul öğrencisi isede derslerine ve aktivitelerine eşlik ederim,diğer talepleriniz olursada görüşmek isterim,saygın ailelerle çalışmak isterim,sizlerinde benimle çalışmaktan memnun kalacağınızdan eminim saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…