Sana bir hikaye anlatayım mıe koca ev. anne kaynana yaşamıyorsa antrede salonda mutfak tezgahında banyoda takilabilirsiniz. cocuk varsın yatsın uyusun sanki kac saat sürecekniyetiniz oldugu zamanlarda salonda uyutursun
Aboo korkunç çok şükür daha o aşamada değilizHaklıben en çok kalkıp yanımıza gelirse diye tedirgin oluyorum kapı açıyor kilit yok gelse kesin basılırız
Yok anahtarı vardı sanırım ama kaybettik. Odalarımız karşılıklı ama arada yemek masası ve konsolun olduğu bi alan var. Tek iyi yani ayak sesi çok geliyo koşa koşa yanımıza gelse duyarım kesinAboo korkunç çok şükür daha o aşamada değilizkilit ayarlayamiyor musunuz?
Nerde kaldı heyecan nerde kaldı tutkuYok anahtarı vardı sanırım ama kaybettik. Odalarımız karşılıklı ama arada yemek masası ve konsolun olduğu bi alan var. Tek iyi yani ayak sesi çok geliyo koşa koşa yanımıza gelse duyarım kesinkapı kapatıyorum kamera açık bi gözüm orda oluyo
İlk zamanlar anlamıyor zaten beşiğinin etrafını bezlerle örterdim o da uyurdu. Şuan ise daha büyük kızım oda değişiyoruz. Bi kaç aya da kızın odasını ayırmayı düşünüyorum inşallah o zaman daha rahat olur.Bir aylık bebeğim var bir yaşına kadar bizim odamızda yatırmayı düşünüyorum. Bebekle aynı odadayken cinsellik nasıl oluyor?
Bir arkadaşıma sormuştum nasıl eşinle baş başa kalıyorsun diye, kalmıyoruz evli gibi değiliz artık demişti
Cidden tam olarak öyleNerde kaldı heyecan nerde kaldı tutkuzor bu işler
Lekenme devam ediyorsa beklemeniz gerekebilir doktor cevap verir bence de doktor kontrolünü bekleyin bu sebeple ama benim 39. Gün tamamen bitmişti. 50 gün dolmadan birlikte olmuştuk ama tam zamanı hatırlayamadım. Sadece ilk zManlar eşim daha özenli dvranıyordu sezaryen dikişlerim olduğu için ilk bi kaçtan sonra eskisi gibiydikYa benim farklı bir sorum var, 40 bitince hemen ilişki oldu mu? Doktor kontrole çağırdı ona gitmeden yapmayalım dedik bi sıkıntı olmasın diye (sezaryen doğum). Ayrıca lekelenme devam ediyor böyleyken ilişki olur mu
Peki ilk ilişkide acı ağrı falan oluyor mu?Lekenme devam ediyorsa beklemeniz gerekebilir doktor cevap verir bence de doktor kontrolünü bekleyin bu sebeple ama benim 39. Gün tamamen bitmişti. 50 gün dolmadan birlikte olmuştuk ama tam zamanı hatırlayamadım. Sadece ilk zManlar eşim daha özenli dvranıyordu sezaryen dikişlerim olduğu için ilk bi kaçtan sonra eskisi gibiydik
Ben yaşamadım. Ama yaşayanlarda varmışPeki ilk ilişkide acı ağrı falan oluyor mu?