- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.650
- 33
Sen yine de mutfak tezgahında yapma yemek yapıyoz ordaBakalım daha ne mütüşüklü fikirler gelecek yerimi alayım şuracıkta
Bulunur çareBir aylık bebeğim var bir yaşına kadar bizim odamızda yatırmayı düşünüyorum. Bebekle aynı odadayken cinsellik nasıl oluyor?
Bir arkadaşıma sormuştum nasıl eşinle baş başa kalıyorsun diye, kalmıyoruz evli gibi değiliz artık demişti
Hamur açıyoruz orada olmazSen yine de mutfak tezgahında yapma yemek yapıyoz orda
Mutfak tezgahında nasıl açıyonuz bana hep pismiş gibi geliyor deterjan kalır yüzeyindeHamur açıyoruz orada olmazmasaya da ekmek falan koyuluyor mutfak biraz risk demek ki skdksjsj
Küçük bir bölümü var orada sadece hamur açıyoruzMutfak tezgahında nasıl açıyonuz bana hep pismiş gibi geliyor deterjan kalır yüzeyinde
Fazla boy farkı olmaması lazım.belli pozisyonlarda oluyor çünkü sadece.Banyoda biz beceremeyiz
23 cm var aramızdaFazla boy farkı olmaması lazım.belli pozisyonlarda oluyor çünkü sadece.
O zaman zor olur.ya kadın bir ayağını kaldırıyor ayakta yapılıyor.ya da öne eğilip arkadan yapılıyor.diğer türlü makinenin üstüne falan oturman lâzim.hiç deneyelim demediniz mi bu zaman kadar?23 cm var aramızda
Hayır benim kocam benle duşa girmek de istemiyorO zaman zor olur.ya kadın bir ayağını kaldırıyor ayakta yapılıyor.ya da öne eğilip arkadan yapılıyor.diğer türlü makinenin üstüne falan oturman lâzim.hiç deneyelim demediniz mi bu zaman kadar?
Allahallah çok severler genelde.Hayır benim kocam benle duşa girmek de istemiyortabii öncesinde girmeyi hiç teklif etmedim birlikte olduktan sonra birlikte yıkanalım diyorum sen beni oyalıyorsun rahat rahat yıkanamıyorum diyor
Benimkisi öyle çok fantezi seven birisi değil. Ömür boyu misyoner yapsak değiştirelim demez. Benim istememle farklı şeyler deniyoruz ve aşırı acemi olduğundan da çok bir şey bilmiyorAllahallah çok severler genelde.
O iş esnasında değil ama kamerası var uyurken kamerayı açıyorum banyoda kamerayı açamıyosam kapıyı açık bırakıyorum kulağım hep orda oluyo. Ağlarsa da cidden banyomu yarım bırakıp havluyu üstüne alıp koşuyorumYa bunu birinden daha okumuştum baska oda neyse de banyoda nasıl duyuyonuz ağlarsa falan? Yada ağladı diyelim ıslak ıslak nasıl koşuyonuz? Mantigima oturmadiydi bu olay
Aman kalksın da gerisi halledilirBenimkisi öyle çok fantezi seven birisi değil. Ömür boyu misyoner yapsak değiştirelim demez. Benim istememle farklı şeyler deniyoruz ve aşırı acemi olduğundan da çok bir şey bilmiyor
Ben tekken hiç banyo yapmıyorum ya cesaret edemiyorum ama bahsettiğim şey banyoda fanfinifinfon olayı onu yapanlar nasıl yapıyor demek ki sizin gibi yine telsizle vs oluyorO iş esnasında değil ama kamerası var uyurken kamerayı açıyorum banyoda kamerayı açamıyosam kapıyı açık bırakıyorum kulağım hep orda oluyo. Ağlarsa da cidden banyomu yarım bırakıp havluyu üstüne alıp koşuyorumama hep en derin uyuduğu zamanları seçiyorum. Uykuya geçtikten hemen sonra 1 saat içinde girip çıkarsam sorun olmuyor mesela. Ya da evde eşim falan varken giriyorum
Bence bu tamamen bebekle alakalı benim bebeğim uyku sever bi sorunu yoksa düzenli uyur ki 2 yaşında hala aynı o yüzden bizim banyo buna müsait değil yapamayız ama yapsakta sorun olmazdıBen tekken hiç banyo yapmıyorum ya cesaret edemiyorum ama bahsettiğim şey banyoda fanfinifinfon olayı onu yapanlar nasıl yapıyor demek ki sizin gibi yine telsizle vs oluyor
O bizim de oldu bir kaç kez. Tek seferde 3 kere yarım kaldığını bilirim adam cildircakti en sonundaBence bu tamamen bebekle alakalı benim bebeğim uyku sever bi sorunu yoksa düzenli uyur ki 2 yaşında hala aynı o yüzden bizim banyo buna müsait değil yapamayız ama yapsakta sorun olmazdıbu arada illa o bebeğe koşturma işi banyoda olunca olmuyor bi kaç kere yarıda bırakıp çocuğa bakmaya gittiğim oldu geri dönene kadar heyecanı kaçıyor zaten
HaklıO bizim de oldu bir kaç kez. Tek seferde 3 kere yarım kaldığını bilirim adam cildircakti en sonunda
sacma dusunmussun belki. tip oynar gibi mi seviseceksiniz? siz rahat edebilecek misiniz bebegin yaninda? ne kadar libidokiller bir ortam.Biz hep kendimiz nerdeysek çocuğu oraya götürüyoruz ev büyük odalar arası duymayabiliriz ve gözümüzün önünde olsun diye. Telsiz alarak çözebiliriz bu durumu
Bebekle aynı odada olur mu acaba henüz küçük diye de düşündüm uykusu ağır