Bebek Beslenmesi Bebek Tırnak Kesme ?!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Tırnak Kesme Aletleri..

• Normal Tırnak Makası

OY: 5 71,4%
  • Makas Keklindeki Tırnak Makası

OY: 2 28,6%
  • Normal Tırnak Törpüsü

OY: 0 0,0%
  • Kağıt Tırnak Törpüsü

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
Selam kızlar benim kızımın ben dün tırnaklarını kesiyordum ve yüzük parmagını biraz derin kesmişim yıktı ortalıgı :KK43:(((((

Cokda üzüldüm artk cesaret edemiyorum törpü kullanmak istiyorum sizce nasil bi fikir?

Evde tırnak makasının arkasında törpü vardı ama hic törpülemedi..

Bildiginiz güzel törpü var mı?

Siz nasil kesiyorsunuz tırnaklarını bebişlerinizin?

Bebekler için olan tırnak makasıyla kesiyorum, derin kesmemeye özen gösteriyorum.
Törpülemeyi hiç düşünmedim. Daha yumuşacık zaten tırnakları bence kullanma.

bebekler için olan makaslar var.tırnak makası şeklinde değil de bildiğin makas gibi uçlarıda yuvarlatılmış.ben oğullarımın tırnaklarını ilk 7-8 ay onunla kestim (düz bi şekilde),zaten tırnaklar yumuşak olduğundan kolayca kesiliyor. sonra da küçük tırnak makası(bildiğimiz şekilde olan)kullanabilirsin

Benimde en zorlandığımkonuydu bir arkadaşın dediği gibi normal makasa benzeyen ucu yuvarlak makasla çözdüm.bebedorunkinden kğıt törpüde çıkyor.ben chicconunkinden memnunum.

Tirnak makasi..ama bende korkuyorum derin kesersem diye..

Tırnak makasıyla deniyorum yapamiorum kiyamiorum derin yaparim die :S off cok minik daha :KK43:( törpüyle denedm oldu ama sabah bi baktm törpü paslanmis acaba sicak suda kaynattm diemi :KK43:( kagit törpü daha iyimi oluo acaba :/

X