Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek Telsizi

canoluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
84
1
86
Afyon
selam hanımlar.
dün bebeimi çok kötü ağlattım ben salondayken o odasında uyuyordu misafir de vardı.önce telsizi gereksiz görüyordum ama dünkü halini görünce hemen almam lazım diyorum alan anneler marka ve özellikleri bilgi verebilir mi lütfen

canım ben cok ıhtıyac gormedıgım ıcın cok kalıtelı bırsey almamıstım
sınbo marka aldım ama sesı ve ıletımı bana gore ıyı
hem de fıyatı dıgerlerıne gore cok uygun ben kampanyadan cok ucuza almıstım

ben phılıps kullanıyorum cok memnunum. kesınlıkle cızırtı yok. ancak ses oldugu zaman devreye gırıyor telsız onun harıcınde kapalı gıbı. tavsıye ederım 120 ytl ye almıstık

eşim sinbonun almış ama gayet güzel seside iyi cızırtı falan yok 38 tlye almış ben menunum

bizim odalarımız yanayana olduğu için almadım ama sinbonunkine bakmıştım.ses gayet net geliyordu cızırtı filan yoktu.fiyatı da oldukça uygundu 39 tl idi yanılmıyorsam.

biz beko aldık,bana da almadan önce lüx geliyordu,ama fiyatı çok uygun olunca aldık,ve diyebilirim ki kesinlikle en gerekli şey.Beko baby time,hiç cızırtı falan yok,bebeğimin en ufak sesini bie algılıyor,2 kanalı var ama yetiyor,hiç öyle karmaşık şeylere gerekyok bence,BekoBaby Time yeterli.

Benimde philips var ama hiç kullanmıyorum bence pek gerek yok keşke almasaydım .
Sesini hemen duyuyorum şimdilik

eşim sinbonun almış ama gayet güzel seside iyi cızırtı falan yok 38 tlye almış ben menunum

bizim odalarımız yanayana olduğu için almadım ama sinbonunkine bakmıştım.ses gayet net geliyordu cızırtı filan yoktu.fiyatı da oldukça uygundu 39 tl idi yanılmıyorsam.

Ya arkadaşlar bugün tavsiyelerinizi okuduktan sonra Sinbo aldım ama bu cihazda cızırtıdan başka birşey yok. Hassaiyet ayarına sonuna getirdiğim halde ancak çok yakından bebeğin ağlamasını algılıyor. Bu ürünün nesinden memmun kaldınız.

Sinbo telsizi tavsiye eden arkadaşlardan neden hiçbir cevap gelmedi acaba?????
Telsizi dün iade ettim. Kesinlikle ben kimseye tavsiye etmiyorum

bende almayı düşünüyorum, tam tamam sinbo alayım diye düşündümki, memnuniyetsizliğini okudum vazgeçtim...
Başka kullanıpta telsizinden memnun kalan var mı? fiyatlarınıda yazarmısınız?

arkadaşlar bende canlı bebek telsizi varlülülülülülü,herkez çatlasınsırnaşık şey,oğlum şu an 5yaş,ilk bebeği doğudum anda bizi asker gibi diziyor evde:roflol:,anne baba bebek uyor,anlamıyormusunuz:mymeka:?!bebeğin yattı odasının kapıyı örtüp resmen nöbet tutyorsüprizzzzz,evde tv sesi kimse açamıyor,bebek uyormuşsırnaşık şey,bezi kirli ve aç galiba,ya da su istiyor,resmen emir alıyorumkaydirigubbakcemile3,anne ben daha iyi bilyorum,bu benim kardeşim sen anlamasın diyor bana,kaydirigubbakcemile3

bende almayı düşünüyorum, tam tamam sinbo alayım diye düşündümki, memnuniyetsizliğini okudum vazgeçtim...
Başka kullanıpta telsizinden memnun kalan var mı? fiyatlarınıda yazarmısınız?

Bizimki Beko Baby Time,nette bir siteden çook ucuza almıştık,ama geçenlerde de e-be... te çok indirimliydia ama tam hatırlamıyorum fiyatı.
Bir de aldığınız yerde deneyin içiniz rahat olsun.Bizim bir tanıdığımız almış,Chi....,onlar kuaramamışlar sanırım,mağazaya geri götürmüştü,orada satıcı ayar yaptı ve gözümüzün önünde ,cihaz gayet güzel çalıştı,acabna memnun kalmayan arkadaşlar ayar mı yapamadı ki?

bende philips kullanıyorum. memnun değilim. sadece ses olunca algılıyor.bizimki uyanır uyanmaz ağlamaz telsizden duyana kadar vakit geçmiş oluyor.uyanıncada mama yemez. ilk mızırtısında yakaladın yakaladın. o yüzden hala beraber yatıyoruz((
tavsiye etmem.bi arkadaşımın vardı bebek dönünce bile ses geliyordu.

aa ben de philips kullanıyorum ve acaip memnunum. chicco almıştık ondan pek verim alamadık sonra eşimin abisi philips telsizlerini verdiler bize. hassasiyet ayarını sonuna kadar getirince dışarıdan gecen araba sesini bile duyabiliyorsunuz. bizimki sağından soluna dönse bile haber veriyor, süperben philipsi tek gecerim yani..
üstelik bence bebek telsizi şart. zira bebekler en gec 9 da gece uykularına başlamalı.. e biz de gec yatan ebeveynler olarak sohbete daldığımızda bebeğin sesini duyamayabiliriz.

hım tatlım siiznki farklıymış bizde hassasiyet ayarı yok.

canım bizde krafftınkini aldık ama henüz kullanmadık sagolsun kızımın sesi heryere yetiyo hemen duyuruyo sesini şu an dolap bekliyo ama belki artık balkonda filan otururken işimize yarayabilir

Bana da philips'i çok tavsiye etmişlerdi, ama alacağım dönemde hiçbir yerde philips bulamadım. Ben de satıcının tavsiyesiyle weewell'in bir modelini aldım, ama çok memnun kaldım. Dışarıda köpek havlasa, ya da yukarıdakiler yere birşey düşürse anında sesini algılıyor. Sadece ses çıktığı zaman devreye giriyor ama yüksek ses olmasına gerek yok, uykusunda iç çekse bile sesi size ulaşıyor. Weewell'in bir sürü modeli var, benimki gece lambalı olan, diğerleri nasıl onu hiç bilemiyorum...

canoluk gerı ıade etmıssın ama ben cok sık kullanmamakla bırlıkte memnunum
cunku hıc cızırtı yok hatta yatagına degıl yatagının basucundakı sıfonyerın uzerıne koyuyorum
yorganını bıle oynatsa duyuyorum hemde cızırtısız

sanırım sana urune has bır sorundu cunku bır arkadasımda cok memnum kalarak kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…