- 3 Nisan 2014
- 36.136
- 147.297
- 798
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Hanfendi yeterince kendimi açıklamaya çalıştım. Sonucta bu özel bişey değil mi yarın öbür gün benim yüzümden kızımın beni kötü bilmesini istemek anlıyor musunuz ki diğer hastalık vs herşeyi geçim bu özel ve kızıma ait olan bişey bunu ben yanlışlıkla yaptım diye korktum anlıyor musunuzM Mutluluk61 madem o kadar evhamlısınız her konuda doktora gidin buralarda çare aramayın. Bu kadar insan yanlış düşünüyor, bir tek siz doğrusunuz sanırım.
Bir arkadaş yazmış "yavrusu mikroplara karşı korunmasız kaldı mı diye korkmuş olamaz mı"
Olamaz.
O zarın korunmak için olduğunu bilecek kadar kültürlüyse bu soruyu burada yöneltmezdi zaten.
Yavrunuz gayet iyi. Allah bağışlasın.
Yine de çok üzdüyse sizi bu durum bir doktora gösterin içiniz rahatlasın. (!)
SağolunYetişkin,Bebek yada çocukta olsa vajina bölgesine sert bir darbe almadıkça herhangi birşey olmaz.Bazen anneler altını silerken yada çocuk kendi kendine temizlenmeye çalışırken çeşitli kazalar olduğu gerekçesi ile doktora başvurdukları olabiliyor.Tırnakların çizmesi sonucu yumuşak doku zedelenmeleri olabiliyor.Dediğim gibi vajina içine sert bir darbe olmadıkça birşey olmaz korkmayın.
Sert bir darbe de alsa birşey olmaz.Yetişkin,Bebek yada çocukta olsa vajina bölgesine sert bir darbe almadıkça herhangi birşey olmaz.Bazen anneler altını silerken yada çocuk kendi kendine temizlenmeye çalışırken çeşitli kazalar olduğu gerekçesi ile doktora başvurdukları olabiliyor.Tırnakların çizmesi sonucu yumuşak doku zedelenmeleri olabiliyor.Dediğim gibi vajina içine sert bir darbe olmadıkça birşey olmaz korkmayın.
Allah aşkına ya merak etmeyin benim çekinecek bişeyim Yok. Herşeyime bakılabilirAçıkçası 2 yaşındaki kız bebek ile ilgili böyle bir konu beni şüpheye düşürdü.Mune acaba neden 2 yaşındaki minicik bir kız çocuğunun kızlık zarı ile ilgili soru soruluyor. İstismar söz konusu olabilir mi ? Açıkçası artık öyle iprenç olaylar ile karşılaşıyoruz ki ben herşeyden şüphelenir oldum. @Mune abla nolur ip sinden falan gerçekten bu konu sahibi bir anne mi? Yada konu gerçek mi bakılabilir mi?
Hanfendi yeterince kendimi açıklamaya çalıştım. Sonucta bu özel bişey değil mi yarın öbür gün benim yüzümden kızımın beni kötü bilmesini istemek anlıyor musunuz ki diğer hastalık vs herşeyi geçim bu özel ve kızıma ait olan bişey bunu ben yanlışlıkla yaptım diye korktum anlıyor musunuz
Sadece merak ettiğim nasıl bi istismar olabilir ben kızımın altına değiştirirken ıkındıgı için gördüm diyorum ama siz her yazıyı okumak yerine şadece tek bi yere odaklanıyorsunuz devam edin bu şekil düşünmeyeAçıkçası 2 yaşındaki kız bebek ile ilgili böyle bir konu beni şüpheye düşürdü.Mune acaba neden 2 yaşındaki minicik bir kız çocuğunun kızlık zarı ile ilgili soru soruluyor. İstismar söz konusu olabilir mi ? Açıkçası artık öyle iprenç olaylar ile karşılaşıyoruz ki ben herşeyden şüphelenir oldum. @Mune abla nolur ip sinden falan gerçekten bu konu sahibi bir anne mi? Yada konu gerçek mi bakılabilir mi?
Hanfendi yeterince kendimi açıklamaya çalıştım. Sonucta bu özel bişey değil mi yarın öbür gün benim yüzümden kızımın beni kötü bilmesini istemek anlıyor musunuz ki diğer hastalık vs herşeyi geçim bu özel ve kızıma ait olan bişey bunu ben yanlışlıkla yaptım diye korktum anlıyor musunuz
Bu konu çok dikkat çeken bir konu. Konu kapatmak yerine silinmeli.
Lütfen dikkate alın .
Kafanız mı basmıyor acaba ben incelemedim o sıra ıkındığı için gördüm ve korktum bunu anlamayacak ne var Ortada3 yasinda kizim var bebek yahu o bebek. hirsimi alamadim yemin ederim. daha hic merak edip de o sekilde bakmadim kizimin cinsel organina. o kiz gelecekte basina bisey gelse senden saklayacak. yanlis bir iliski kirip tehdit edilse sana soyleyemeyecek cunku sen daha 2 yasindayken kizlik zarina kafayi takmissin.
belki de fiziksel olarak yok o kizlik zari velev ki yok. ne olacak ya ne olacak Allah askina soyle?
ya da ne yapmis olabilirsiniz de 2 yasindaki bebenin kizlik zarini sorgular hale geldiniz?
kizinizi istismar mi ediyorsunuz yoksa? ya da yakininiz da biri mi istismar ediyor?
her yindrn ele avuca gelmeyen bir konu...
sizi sikayet etmek istiyorum ama nasil yaparim bilemiyorum. bebek icin suanda cok endiseliyim.
Sadece merak ettiğim nasıl bi istismar olabilir ben kızımın altına değiştirirken ıkındıgı için gördüm diyorum ama siz her yazıyı okumak yerine şadece tek bi yere odaklanıyorsunuz devam edin bu şekil düşünmeye
basmiyor. siz bebeginizi istismar mi ediyorsunuz yoksa? ya da istismar edilmesine mi sahit oldunuz ya da istismardan mi endiseleniyorsunuz? aklim almiyor 2 cocuk annesiyim biri kiz biri oglan daha hic boyle bisey dusunmedim ben.Kafanız mı basmıyor acaba ben incelemedim o sıra ıkındığı için gördüm ve korktum bunu anlamayacak ne var Ortada
Kafanız mı basmıyor acaba ben incelemedim o sıra ıkındığı için gördüm ve korktum bunu anlamayacak ne var Ortada
Bakın biz sizi tanımıyoruz , belki bir sapık küçük bir kıza birşeyler yaptı ve doktor muayenesinde anlaşılır mı diye burda konu açtı.., evet toplum olarak bu derece manyaklaştık. Öyle iğrenç konular olaylar okuyoruz ki ben gerçekten artık çok şüpheci biri oldum. 3 yaşında bir oğlum var ve tetikte yaşıyorum artık kusura bakmayın . Sizi asla kırmak , üzmek yada yermek anacında değilim ama bu çok apsürt bir konu ve yönetim incelerse iyi olur diye düşünüyorumSadece merak ettiğim nasıl bi istismar olabilir ben kızımın altına değiştirirken ıkındıgı için gördüm diyorum ama siz her yazıyı okumak yerine şadece tek bi yere odaklanıyorsunuz devam edin bu şekil düşünmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?