• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek te kızlık zarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Deminden beri bizi konu sahibini linç etmekle suçlayan, konu sahibinin bebeğinin sağlığı ile ilgili endişelendiğini ama bizim fesat olduğumuzu savunan arkadaşlar; şu yukarıdaki mesajdaki iki farklı renkle belirttiğim cümleleri bir daha okur musunuz?

Bakalım konu sahibinin korkusu ne imiş? Biz mi fesatmışız, siz mi fazla iyi niyetli?
Hanfendi bana şunu açıklar mısınız cinsellik özel bişey değil mi. ? Ben Zar vs bağlamıyorum bu olayı ben çocuğuma zarar verip çocuğumun özelini elinden almamdan korkuyorum bakın gerçekten herşeyi yanlış anlıyorsunuz yeter yahu ya

Bakın biz sizi tanımıyoruz , belki bir sapık küçük bir kıza birşeyler yaptı ve doktor muayenesinde anlaşılır mı diye burda konu açtı.., evet toplum olarak bu derece manyaklaştık. Öyle iğrenç konular olaylar okuyoruz ki ben gerçekten artık çok şüpheci biri oldum. 3 yaşında bir oğlum var ve tetikte yaşıyorum artık kusura bakmayın . Sizi asla kırmak , üzmek yada yermek anacında değilim ama bu çok apsürt bir konu ve yönetim incelerse iyi olur diye düşünüyorum Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
İncelenebilir

Deminden beri bizi konu sahibini linç etmekle suçlayan, konu sahibinin bebeğinin sağlığı ile ilgili endişelendiğini ama bizim fesat olduğumuzu savunan arkadaşlar; şu yukarıdaki mesajdaki iki farklı renkle belirttiğim cümleleri bir daha okur musunuz?

Bakalım konu sahibinin korkusu ne imiş? Biz mi fesatmışız, siz mi fazla iyi niyetli?
Aaa olur mu ?

• Beğen
Reactions: csi
Bir psikolojik rahatsızlık vardı , hani takıntı rahatsızlığı , unuttum şuan için adını belki konu sahibinde o vardır.

Çok gitmeyelim bence üstüne. Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.

Bu konu ile ilgili daha önce gördüğüm vakalar oldu.Ona istinaden bu görüşümü belirttim.İyi geceler.
İçeri girme gibi bir durum olmadıkça kızlık zarı bozulmaz.
Defalarca vajinamın üzerine düştüm,hatta taklalar attım,içine girmediği sürece bozulacak bir yapıda değil kızlık zarı. Siz sert darbe diyorsunuz,ha içeri girerse bozulur ama girmezse bozulmaz. Kendimde bir vaka olduğum için belirttim,iyi geceler.

Bakın benim anlatmak istediğim bu konuda benim yanlışlıkla bişey yapmam sonuçta büyüyünce bu onun elinde olan bişey cinsellik onun tercihi olur benim anlatmak istediğim farklı

Yalan dolan konu sahibesi taa en başta önce bunu yazdı, tepki çekince de kendisi değil başkaları çocuk mikrop kapar mı vb yazdılar. Çevir kazı yanmasın yaneeee.

Hanfendi bana şunu açıklar mısınız cinsellik özel bişey değil mi. ? Ben Zar vs bağlamıyorum bu olayı ben çocuğuma zarar verip çocuğumun özelini elinden almamdan korkuyorum bakın gerçekten herşeyi yanlış anlıyorsunuz yeter yahu ya
Cinsellik özel bir şey, o konuda hemfikiriz.
Zara bağlamıyor musunuz? Konu başlığını, içinde yazdığınız (bu alıntıladığım mesaj dahil) zar yorumlarını ben mi yazdım?

Doğuştan zarı olmayan ya da esnek olan insanlar var, onların cinselliği özel olmuyor mu?
Yok benim kelimelerim kifayetsiz, yetemedi size derdimi anlatmaya.

Umarım
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu konuyu en kısa sürede yok eder.

Son düzenleme:
bukadar egitimsizlik olamaz bence. bence bambaska bir durum soz konusu. siz sevismeden hamile mi kaldiniz? hic sevismediniz mi? sizin kizlik zariniz bozulmadi (bu tabirden nefret ediyorum ama baska bulamadim) .
bakin babasindan mi supheleniyorsunuz? ya da bir aile buyugunden? bu gozler burada ne konular gordu.
eger bunlarin hicbiri yoksa cok acil psikiyatrik yardim almalisiniz.

O değil de çocuk ıkınırken cidden izledin mi :deli: Ayıp yahu. Çocuk bir de bebek bile değil.
İzlemedim detaylı anlatmamı isterseniz kızım ıkınıyordu kabız olmuş altına yaptı diye değiştiriyordum ıslak mendille sildim tekrar yapmaya başladı saniyelik bi olay yani zaten hemen bezini geri taktım tuvalet oturtturma pozisyonuna aldım daha kolay yapabilsin diye umarım sizi tatmin etmiştir

Bir insan kızına zarar vermekten korkamaz mı? ayrıca bu toplumda kızlık zarını önemseyen bir insan kitlesi var. kız gençliğinde o bölgesinden zorunlu olarak ameliyat olacak olsa bile şu nedenle bu ameliyatı geçirmesi zorunludur diye dr raporu alanlar gördüm kızlarına geçmişte. Kız çocuğu ileride buna önem verir veya vermez bu ona kalmış bir durum. konu fake bile olabilir bilmiyorum fakat gerçekse bu stresi kızına yaşatacağından dolayı anne korkabilir. Neden herkes sizin gibi düşünmek zorunda ben de bunu anlamıyorum.

bukadar egitimsizlik olamaz bence. bence bambaska bir durum soz konusu. siz sevismeden hamile mi kaldiniz? hic sevismediniz mi? sizin kizlik zariniz bozulmadi (bu tabirden nefret ediyorum ama baska bulamadim) .
bakin babasindan mi supheleniyorsunuz? ya da bir aile buyugunden? bu gozler burada ne konular gordu.
eger bunlarin hicbiri yoksa cok acil psikiyatrik yardim almalisiniz.
Öyle bişey Yok yanlış anlıyorsunuz sizi de anlıyorum istismar olayları hepimizi derinden etkileyip psikolojimizi bozuyor ama ben sadece yanlışlıkla bişey yapmış altına temizlerken falan bişeu yapmış olabilir miyim diye yazdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back