• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek te kızlık zarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olmasa ne olacak ki ablacım, büyüyünce diktirirsiniz, el değmemiş kıza en çok altın takacak, düğüne para koyacak zengin kocaya zarın değerince satışı gerçekleştirirsin. Tıp ilerledi artık boşuna üzülmeyin.
Ya kardeşim sen önce yazdığım yazıyı bi oku ben bi anne olarak kendim yaptıysam çocuğa bi zararı olur diye diyorum anlaşılır mı bakmakla yoksa ben mi yanlış anladım diyorum

Yanlış anlamanızı anlamıyorum benim söylediğim şey içimde bi korku oldu sonuçta olduğuysa da yanlışlıkla oldu çocuğa bi zararı olur diye
Çovuğa neden bir zararı olsun?
Ayrıca bu yaştaki çocuğun kızlık zarını neden inceliyorsunuz? Gördüğünüz şey vajina girişi,kızlık zarı vajina girişinin 1.5-2 cm içerisinde,görebileceğiniz yerde değil. Ayrıca adet kanının geldiği yerdir vajina,o yüzden delik olması normaldir.

Ya kardeşim sen önce yazdığım yazıyı bi oku ben bi anne olarak kendim yaptıysam çocuğa bi zararı olur diye diyorum anlaşılır mı bakmakla yoksa ben mi yanlış anladım diyorum

Ne zararı olabilir ki, zarsız doğan tonla kız çocuğu var hiçbiri zarsızlıktan ölmedi daha.

Çovuğa neden bir zararı olsun?
Ayrıca bu yaştaki çocuğun kızlık zarını neden inceliyorsunuz? Gördüğünüz şey vajina girişi,kızlık zarı vajina girişinin 1.5-2 cm içerisinde,görebileceğiniz yerde değil. Ayrıca adet kanının geldiği yerdir vajina,o yüzden delik olması normaldir.
Ya o an ıkındığı için gördüm incelemedim ve korktum

Sinirlenecek ne var bi anne olarak tedirgin oldum benim yüzümden yanlışlıkla böyle bişeu olması vicdanımı zorlar
Kiziniz adina uzuldum acikcasi. 2 yasindaki sabinin kendisini kullanarak bebekte kizlik zari basligi altinda konu acmissiniz. Cok uzucu cooook ! Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. lutfen bi anne adayi olarak rica ediyorum. Kapatin bu konuyu

Benimde 2 yaşında kızım var.
İnanın aklımın ucundan geçmez böyle bir detay.
Acil doktora gidin ama sizin pskolojiniz için.

Aklınıza takılmış olabilir. sorabilirsiniz de. ama buradakiler linci çok sever. Adınıza üzüldüm.
Linç mi ? Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ? İnternet kullanmayı akıl edebilen her insan , keşke bir şeyleri öğrenmek adına girip okusa ordan burdan ... tabii konu fake değilse

Kiziniz adina uzuldum acikcasi. 2 yasindaki sabinin kendisini kullanarak bebekte kizlik zari basligi altinda konu acmissiniz. Cok uzucu cooook ! Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. lutfen bi anne adayi olarak rica ediyorum. Kapatin bu konuyu
Konum kapana bilir hiç önemi Yok sonuçta ben burada kızlık zarı derken anlatmak istediğim şey farklı ben de bi ANneyim ve çocuğuma gayet iyi bakıyorum

Ya o an ıkındığı için gördüm incelemedim ve korktum
Yahu o gördüğünüz kızlık zarı değil,vajina girişi. Kızlık zarını görmeniz için doktor olmanız lazım,vajina girişi herkeste oluyor,sonuçta kan falan akıyor yani. Ikınınca da genişlemiştir delik,ne var bunda? Buraya konu açacak kadar önemli birşey değil

Yahu o gördüğünüz kızlık zarı değil,vajina girişi. Kızlık zarını görmeniz için doktor olmanız lazım,vajina girişi herkeste oluyor,sonuçta kan falan akıyor yani. Ikınınca da genişlemiştir delik,ne var bunda? Buraya konu açacak kadar önemli birşey değil
Ben kendi vajinamı bile incelemiş değilim o sıra ıkındıgı için farkettim

Yav nasıl zarar vercen ablacım?? Sopayla içine dışına pişik kremi mi sürüyorsun da zarar verdim mi diye soruyorsun??
Bide incelemişsin pes.
Seninki ambalajlı mıydı evlenmeden önce inceledin mi bari? Hani çünkü normali boşluk yani klasik bir delik olması zaten. Kafalar pırıltılı simli hakkaten.

Ben kendi vajinamı bile incelemiş değilim o sıra ıkındıgı için farkettim
Bizde incelemedik hanımefendi,sadece kanın geldiği yeri biliyoruz. Dolayısıyla delik olması sizce de normal değil mi? Kan ve akıntılarımız nereden gelecek başka.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back