- 20 Mayıs 2017
- 355
- 110
- 33
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Allah razı olsun beni anlayan çıktısimdi ben anlamadim. zar diye birsey var mi? var. burdaki insanlar yokmus gibi neden davraniyor. bu zarin mantigi da var. vajina icine bakteri girisinin engellenmesi daha az enfeksiyon vs. bir anne cocugunun bu mikroplara karsi savunmasiz olup olmadigini merak edip tedirgin olmus olabilir bir. ikincisi bekaret konusunda her kadinin fikri kendine aittir. belki sizin onem vermediginize bu cocuk ilerde onem verecek. bir anne olayi butunuyle dusunup sormus belli ki.
Canim belkide esnektir.bi doktora goster istersen.
Tamam sorun değil,üzülmeyin. Konunuzu kapattırsanız iyi olacak.Yemin esiyorum ağlayasım geldi tamamen yanlış anladılar beni üzerime geliyorlar
kavga etmeye ayıracağınız enerjiyi iyi düşünmeye harcayın belki bulursunuz. ufak çocuğu olan bir anneyi zalimce suçlamak bana göre değil. herkesin bilgi birikimi kadın doğumcu olacak düzeyde değil toplumda. Affediniz..Çocuk altı temizlenirken ne gibi bir hata yapılabilir mesela ? Biz kötüyüz de sen iyilik perisi olarak bir şey bulabilecek misin acaba ?
Ya kim anlayacak yahu.herseyi cok biliyosunuz.arkadasimin bebeginin vajinasi kapaliydi ve jinekologa deil cocuk doktoruna götürüp actirmisti.Çocuk doktoru çocuğun kızlık zarından ne anlasın?
Ona bakarsanız 18 yaşına kadar da çocuk sayılıyoruz ama 12-13 yaşında jinekoloğa giden çocuk çok gördüm.
Nasıl kapattırılıyorTamam sorun değil,üzülmeyin. Konunuzu kapattırsanız iyi olacak.
Siz iyi misiniz yahu? Gördüm diyorum gördüm. Kadın hastalıklarından kadın doğum doktoru anlar. Neden bazı jinekologlarda "16 yaş altı hastalara bakmaktadır" yazıyor? Tamam diyorum,neyse.Ya kim anlayacak yahu.herseyi cok biliyosunuz.arkadasimin bebeginin vajinasi kapaliydi ve jinekologa deil cocuk doktoruna götürüp actirmisti.
Kavga etmeye enerji harcamıyorum da her eline interneti geçiren keşke aklına takılanları “Google” da aratsa bir okusa , kadın doğumcu olmaya gerek Yok !kavga etmeye ayıracağınız enerjiyi iyi düşünmeye harcayın belki bulursunuz. ufak çocuğu olan bir anneyi zalimce suçlamak bana göre değil. herkesin bilgi birikimi kadın doğumcu olacak düzeyde değil toplumda. Affediniz..
evet kesin öyledir. Müthiş eğitiminiz var kesin beni ona yirmiye katlarsınız :)Buna eminim.Siz şimdi bana o son cümleyle o cücükcük kadar aklınızla hakaret etmeye mi çalıştınız? Burda etmeye çalıştığımız hakaret 'yollu' = 'cinsellik yaşamış veya cinsel sağlıktan haberdar kadın' sanırım. İma etmeyin ne dicekseniz açıkça yazın bakın ben o pırıl pırıl beyninizden geçenleri ne güzel yazdım.
Cahilsiniz, zavallısınız, bana öyle alttan alttan laf edecek kapasitede asla değilsiniz. Bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?