çok hoşuma gitti bu konuda yüzlerce güzel örnek var ama biz bir tane basına yansıyan kötü bir örnek yüzünden bebeklerimizi kedilerden köpeklerden saklar olduk.
bebeğe niye yazık onu anlayamadım... hayvan sevgisiyle büyüyen bebekler çok daha sağlıklı ve piskolojileri çok daha düzgün oluyor. bence ne şanslı bir bebek bukadar bilinçli aileye sahip... bizimkiler olsa mikrop kapacak diye 5 metre uzaktan bile baktırmazlar...
bebeğe niye yazık onu anlayamadım... hayvan sevgisiyle büyüyen bebekler çok daha sağlıklı ve piskolojileri çok daha düzgün oluyor. bence ne şanslı bir bebek bukadar bilinçli aileye sahip... bizimkiler olsa mikrop kapacak diye 5 metre uzaktan bile baktırmazlar...
mikrop filan değilde ben bitarafını incitir diye tedirgin olurum delikafadulden... hayvan sonuçta. bilyorum bazı köpekler bebekere zarar vermiyorlar hatta koruyorlar ama ben güvenemiyorum bi dellense hayvan kıskansa mesela allah korusun kendimi affedememe sonra...:1no2:
allah herkesin evladını korusun... kediden köpekten değil kazadan beladan :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: