Bebek Sevme Sanatı !!!

kibela24

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
6.200
48
683
44
Ağrı
"]1.Eğer bir bebeği böğrüne basmak istiyorsan, önce bir bebek seç ve klasik koklama tekninklerini kullanarak doğrula[/FONT]

[/CENTER]

2. Kucaklama sürecine başlamadan önce bebeği iyice düzleştir, ki bu aşama son derece mühimdir, ihmale gelmez.:)​

3. Mümkün olduğunca yakından çekilecek fotoğrafa hazırlıklı olmalısın :)

4. Son aşamada bu kucaklamayı uyguladıktan sonra sadece gülümseee:)​

[/QUOTE]

Hahahah hakikaten yeni doğum yapan her annenin feryadidir bu lütfen dikkatli sevin.....güzeldi çok güzeldi hemde paylaşimin...ellerine sağlik...

çok hoşuma gitti bu konuda yüzlerce güzel örnek var ama biz bir tane basına yansıyan kötü bir örnek yüzünden bebeklerimizi kedilerden köpeklerden saklar olduk.

cok ciciler...su tatlılıga bakın yaaa benim bebişim de dogsada bir an önce şöyle kokusunu içime ceke ceke sevsem onu...

İkisi de çok tatlılar ama bebeğe yazık....

bebeğe niye yazık onu anlayamadım... hayvan sevgisiyle büyüyen bebekler çok daha sağlıklı ve piskolojileri çok daha düzgün oluyor. bence ne şanslı bir bebek bukadar bilinçli aileye sahip... bizimkiler olsa mikrop kapacak diye 5 metre uzaktan bile baktırmazlar...

mikrop filan değilde ben bitarafını incitir diye tedirgin olurum delikafadulden... hayvan sonuçta. bilyorum bazı köpekler bebekere zarar vermiyorlar hatta koruyorlar ama ben güvenemiyorum bi dellense hayvan kıskansa mesela allah korusun kendimi affedememe sonra...:1no2:

allah herkesin evladını korusun... kediden köpekten değil kazadan beladan :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…