keri34 derinin annesi Kayıtlı Üye 10 Ekim 2007 1.718 5 158 İstanbul 14 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi keri34 #1 kızlar 9 ay gecıkmelı oldu ama belkı bebek sekerı yapmak ısteyen arkadaslara fıkır olur.bugun cok ugrastım ama burdan ekleyemedım merak edıp gormek ısteyen arkadaslar profılımdekı albumumden gorebılır.takı yastıgı ve kapı susunude ekledım
kızlar 9 ay gecıkmelı oldu ama belkı bebek sekerı yapmak ısteyen arkadaslara fıkır olur.bugun cok ugrastım ama burdan ekleyemedım merak edıp gormek ısteyen arkadaslar profılımdekı albumumden gorebılır.takı yastıgı ve kapı susunude ekledım
delikizinturkusuyum Hoşgeldin MİRZA'm... Kayıtlı Üye 27 Aralık 2007 1.068 17 116 44 Eskişehir 14 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi keri34 #2 Hepsi çok güzeller canım.. Allah bebişine uzun, sağlıklı, mutlu ömürler versin inşallah..
keri34 derinin annesi Kayıtlı Üye 10 Ekim 2007 1.718 5 158 İstanbul 14 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi keri34 #3 delikızıntürküsü .!.: Hepsi çok güzeller canım.. Allah bebişine uzun, sağlıklı, mutlu ömürler versin inşallah.. Genişletmek için tıkla... tesekkur ederım arkadasım.amın hepımızın bebıslerıne
delikızıntürküsü .!.: Hepsi çok güzeller canım.. Allah bebişine uzun, sağlıklı, mutlu ömürler versin inşallah.. Genişletmek için tıkla... tesekkur ederım arkadasım.amın hepımızın bebıslerıne