- Konu Sahibi whiterabbit88
-
canım konu hakkında pek bilgim yok ama hakkında hayırlısı olmasını diliyorum nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz.Rabbim yavrunu sağa bağışlar inşallahArkadaşlar merhaba, tüp bebekle pozitifi gördüm. Sat 26 mart, transfer bir adet 5 günlük embriyo 13 nisanda idi. 23 nisanda beta sonucum 290, iki gün sonra 782 idi gayet güzel bir artış vardı yani.
6+5 te (11 mayıs) kontrole gittiğimde kalp atışı görülmedi, kese ve yolk sac vardı bebek de küçüktü ama vardı. Yolk sac biraz büyük gebelik devam etmeyebilir demişti dr..
çok ağrım olunca tekrar muayene oldum 14 mayısta (normalde 7+1) o gün kalp atışı görüldü ve duyuldu ama bebek çok küçükmüş sata göre. Yani 5+6 imiş o gün..
bugün normalde 8+0 iken tekrar bakıldı bebek hala küçük ve kalp atışı olması gerekenden daha yavaşmış..
tüp bebek olduğundanbaşından beri estrofem ve progesteron kullanıyorum, devam edeceğim.
Haftaya tekrar duruma bakılacak. Doktor çok ortadan konuştu her şey düzene de girebilir kalp durup düşük de yapabilirsin dedi.
normalde belki geç döllenme vs diyebilirdim ama tüp olunca her şeyin tarihi net tabii.. benzer durum yaşayanlar oldu mu? Fikrinize çok ihtiyacım var( neler yap
doktora göre yatmam vs gerekmiyor benim yapabileceğim hiçbir şey yokmuş ama yine de tecrübesi olanlar aktarırsa çok sevinirim..
zor bulunca kaybetmek daha da yıpratıcı oluyor, lütfen yardımcı olun..
canım inşallah seninde yavrunu sana bağlar rabbimAynı durumdayım canım.. tüp bebekte pozitif gördüm. 5+2 de kese ve yolk sac görüldü. Herşey normal dendi. 10 gün sonra kalp atışı için gittiğimde 5+6 ve kalp atışı yok dendi. Doktora düzelir mi dedim yüzde 50 den düşük bir ihtimal belki toparlar dedi. Doktor çok karamsar konuştu..yıkıldım.. kendimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum. Nasibimde ne var bilmiyorum beklemek çok zor.. sen naptın gittin mi tekrar doktora?
Amin çok teşekkür ederimcanım konu hakkında pek bilgim yok ama hakkında hayırlısı olmasını diliyorum nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz.Rabbim yavrunu sağa bağışlar inşallah
canım inşallah seninde yavrunu sana bağlar rabbim
canım 5+4 de kalp atışı duyulmamış olması normal bence 9 haftaya kadar duyulabilirAmin çok teşekkür ederim
1 hafta gelişimi geriden geliyodu. Transfer tarihine göre 6+5 olması lazım. Kalp atışı na takılımıyorum zaten.. doktora neden geriden geliyor dedim bilemiyorum belki de gelişimi durmuş da olabilir dedi. Off bilmiyorum yarın kontrole gideceğim inşallah güzel haberler alırım..canım 5+4 de kalp atışı duyulmamış olması normal bence 9 haftaya kadar duyulabilir
canım sen stres yapma rahat ol1 hafta gelişimi geriden geliyodu. Transfer tarihine göre 6+5 olması lazım. Kalp atışı na takılımıyorum zaten.. doktora neden geriden geliyor dedim bilemiyorum belki de gelişimi durmuş da olabilir dedi. Off bilmiyorum yarın kontrole gideceğim inşallah güzel haberler alırım..
Arkadaşlar merhaba, tüp bebekle pozitifi gördüm. Sat 26 mart, transfer bir adet 5 günlük embriyo 13 nisanda idi. 23 nisanda beta sonucum 290, iki gün sonra 782 idi gayet güzel bir artış vardı yani.
6+5 te (11 mayıs) kontrole gittiğimde kalp atışı görülmedi, kese ve yolk sac vardı bebek de küçüktü ama vardı. Yolk sac biraz büyük gebelik devam etmeyebilir demişti dr..
çok ağrım olunca tekrar muayene oldum 14 mayısta (normalde 7+1) o gün kalp atışı görüldü ve duyuldu ama bebek çok küçükmüş sata göre. Yani 5+6 imiş o gün..
bugün normalde 8+0 iken tekrar bakıldı bebek hala küçük ve kalp atışı olması gerekenden daha yavaşmış..
tüp bebek olduğundanbaşından beri estrofem ve progesteron kullanıyorum, devam edeceğim.
Haftaya tekrar duruma bakılacak. Doktor çok ortadan konuştu her şey düzene de girebilir kalp durup düşük de yapabilirsin dedi.
normalde belki geç döllenme vs diyebilirdim ama tüp olunca her şeyin tarihi net tabii.. benzer durum yaşayanlar oldu mu? Fikrinize çok ihtiyacım var
doktora göre yatmam vs gerekmiyor benim yapabileceğim hiçbir şey yokmuş ama yine de tecrübesi olanlar aktarırsa çok sevinirim..
zor bulunca kaybetmek daha da yıpratıcı oluyor, lütfen yardımcı olun..
Aynı durumdayım canım.. tüp bebekte pozitif gördüm. 5+2 de kese ve yolk sac görüldü. Herşey normal dendi. 10 gün sonra kalp atışı için gittiğimde 5+6 ve kalp atışı yok dendi. Doktora düzelir mi dedim yüzde 50 den düşük bir ihtimal belki toparlar dedi. Doktor çok karamsar konuştu..yıkıldım.. kendimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum. Nasibimde ne var bilmiyorum beklemek çok zor.. sen naptın gittin mi tekrar doktora?
İyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım, inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşurum bebeğime. Allah razı olsuncanım inşallah seninde yavrunu sana bağlar rabbim
İlk öğrendiğimde ki gibi değilim zaten çok daha fenaydımcanım benzer durumda olmana üzüldüm, her şeyden önce belirsizlik yoruyor bizi.. bu perşembe tekrar kontrole gideceğim. Onun dışında bir gelişme yaşamadım ben.
tüp bebekolunca geç döllenme ihtimali ortadan kalkıyor, ancak yine de bebeklerin gelişimi farklılık gösterebiliyormuş. Benim dr da ortadan konuştu ama ne olursa olsun hiç ümit olmasa böyle konuşmazlardı diye düşünüyorum. Ve ümidimi yine de yitirmemeye çalışıyorum :)
ben ilk gittiğimde 6+5 ti ancak kalp atışı görülmemişti, 3 gün sonra gittiğimde görüldü ama ultraso kağıdına baktığımda oo gün 7+1 olması gereken büyüklüğün 5+6 olarak girildiğini gördüm. Yani kendimce hesaplandığımda 9 gün geriden gibiydi.
Ancak geçen perşembe (20 si) gittiğimde ultrason kağıdı almadım, dr da detaylı bilgi vermedi sadece gününe göre küçük ve kalp atışı yavaş dedi. Ama şöyle konuştu bu kendi kendine kalp atışı durup düşebilir de, hiçvir şey kanama vs hissetmezsin ancak muayene görürüz ki kalbi durmuş olabilir. Yahut bunların hiçbiri olmaz geriden gelse de gelişimi bir rayına girebilir. Zaten öyle bir ivme yakalarsa da sakın korkma dedi. Geriden geliyor denince insnanın aklına fiziken ve zihnen engel olurmu sorusu geliyor ister istemez çünkü. Eğer gelişim devam ederse hamilelik yoluna girerse o tür sorunlar olmaz merak etme dedi bana dr.
ama yine de bir umut bile verilmesi güzel. Senin kontrolün yarınmış, umuyorum yavrun büyüyordur, keyfi yerindedir, kalbini de bangır bangır duyarsınız
bize düşen olumsuz haber almadan karalar bağlamamak. Moralimizi yüksek tutmaya çalışalım. Her şey olacağına varıyor.
canım konu hakkında pek bilgim yok ama hakkında hayırlısı olmasını diliyorum nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz.Rabbim yavrunu sağa bağışlar inşallah
İyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım, inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşurum bebeğime. Allah razı olsun
Benimki de düştü canım maalesef. Tabiki herkeste aynı olacak diye bişey yok. Rabbim evladını sana bağışlasınArkadaslar sizlerle ayni durumdayım şuan sizin som durumlarınız ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?