Âmin cnm inş. Olur geçer enfeksiyonun kalırsınenfeksiyon yüzünden adetin gecikiyomu
Ay bu cik iyiymis siz neden denemediniz hemen yarin aliyorum eczanedenmi aliyoruz
Eczaneden alınıyo cnm bn hiç kullanmadım denemek lazım cnm
Eczaneden alınıyo cnm bn hiç kullanmadım denemek lazım cnm
Evet canım ama herkes predıctor dıye bır maarkayı önerıyor bence netten bır arastır be netten sipariş et tatlım
7 gun cokta degıl canım ya bende dedımya duzenli adet gorurdum 5 gun gecıktı kan tahlilinde cıkmadı 15 gun cıktı gebelik bende sen gıbı asırı stres yaptım doktor adet sokturucu bile vermişti mutlaka kan tahlili yaptır benı dınle ıhmal etme stresde yapma sakın :)
Ay elifffff bunu deniycem allah razi olsun belki fadasini gorurum 1 2 ayda oyle deniyim bakalim kiz olursa gelir deli gibi sarilirim sanaaaa
Evet canım ama herkes predıctor dıye bır maarkayı önerıyor bence netten bır arastır be netten sipariş et tatlım
Gel canım gel sarılalım yeterki olsun bebiş bak onların poposunu ısırmıcammıkıyamam ya öpüp koklarım mis gıbı inş olur canım allahım biran önce nasip etsın sana bana herkese ama sen asırı kafanı takıyorsun bana kürtajdan sonra bırsey oldu narkozun etkisi kalıcı sanırım sakınlestım
Geç döllenme olmuş senin canım bende öle bişemi acaba diye düşünüyorum ama bi belirtide olmayınca ümitlenip tekrar hüsran yaşamak istemiyorum ultrosondan bakmadımı doktor adet sökücü verdi
Kiz pahaliymis ama 5 tanesi 51 tl
Teste ne zaman başlayacağınızı saptamadan önce adet döneminizin uzunluğunu tespit etmeniz gerekmektedir. Adet döneminizin uzunluğu, bir önceki adet döneminizin başladığı tarih ile bir sonraki adet döneminizin arasındaki gün sayısının bir eksiğidir. Bu ne demek ya bilmece gibiİşte canım netten arastırıyor herkes uygun satan yerlerı varmıs sanırım ama içinde daha fazla olması lazım
Cok istiyorum bebegim ondan bendemi sakinlestrci yaptrsam
Teste ne zaman başlayacağınızı saptamadan önce adet döneminizin uzunluğunu tespit etmeniz gerekmektedir. Adet döneminizin uzunluğu, bir önceki adet döneminizin başladığı tarih ile bir sonraki adet döneminizin arasındaki gün sayısının bir eksiğidir. Bu ne demek ya bilmece gibi
Kızlar Folik asit kullanıyomusunuz o gebe kalmayı hızlandırır mı
Ben kullanıyorum canım bırde zınco. Bırde elevıt verdı doktorum zaten bırde bende akdenız anemisi var ama folik asit gebe kalmayı hızlandırmıyor sadece depoları desteklıyor eksık vıtamınlerı yani
Ben kullanıyorum canım bırde zınco. Bırde elevıt verdı doktorum zaten bırde bende akdenız anemisi var ama folik asit gebe kalmayı hızlandırmıyor sadece depoları desteklıyor eksık vıtamınlerı yani
Anladım canım o elevitte domuz katkısı varmış cnm ya kabul etmişler hatta
Kizlar netten ovulasyonn hesapliyorum adet tarihlerimi yazsam adet periodu hakkinda bana yardimci olur musnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?