bebek sahibi olmak istiyoruuuummm;(((

Canim benimde agrim cok bendede mi kist war acaba adettin 2 gunu bel ve kasik agrim cok oluyo

Stres önemli haklısın canım

Elifpinar canim bnm yarin adetiimin 2. Gunu hormon testi yapilabilirmi banada

Evet canım adetın ilk 3 gunu yapılıyor zaten doktoruna soyle ve mutlaka yapılmasını ıstyrm de o zaten gerek gorurse yapacaktr benım adetım gecıkınce doktor vajinal ultrason yapmıstı rahmın temiz kist falan yok demişti sanada bakar belki doktorun

Kasıkta agrı oluyormu canım ???

Canim vajinal ultarason alttan muayene demi eger oysa banada temiz demisti ben simdi yarin hangi testleri isteyeyim

Canim benimde agrim cok bendede mi kist war acaba adettin 2 gunu bel ve kasik agrim cok oluyo

Ben agrım olduğunu söylediğimde adette yumurtalıkların çatlamadıgından agrı yapıodur dedi ama basit kist geçmiş demişti ama kalamadım

Stres önemli haklısın canım

Ben hamile oldgmu ögrenınce ne sevınmiştım eşimde bende cok istiyorduk cunki ama boş gebelik oldgnu ogrenınce yıkıldım ayrıca kürtaj korkusu bıtırmişti benı eşim sagolsun bıtanem oyle destek oldukı bana ben uzuldukce kahroluyordu bende onun için hemen toparladım kendımı cok sukur eşinizide dusunun inan belli etmeselerde cok uzuluyorlar hele bızı uzgun gordukce

canım daha cooookkk erken bende 2 senelik evliyim 1 senedir istioruz ammeliyat falan saymazsak 5 aydr bekliorum tabiönceki yıpranmaları saymmıorum bile . olucaktabi tıbbi bi sorunumuz yok çünkü sadece beklememiz gerekiyor problem bu . doktora gttinmii bi problemin yoksa eger yumurtlama zamanlarındaa gün aşırı gir ilşkiyebelinede yastık koy bekle bukadarı yeterli...

Ewt bnm esimde oyle bu ay 3 gun adetim gecikti karnima sewmeler ayaklarimi isitmalar canin bisey istiyomu demeler beni tamamen moda sokuyo sonra mahvoluyorum esler de cok etkileniyo ve etkiliyo

Canim vajinal ultarason alttan muayene demi eger oysa banada temiz demisti ben simdi yarin hangi testleri isteyeyim

Hormon tahlillerı canım özelemi gıdeceksın devletemi özellikle prolaktın yanı sut hormonuna baktır o yuksek oldugunda gebe kalınmıyormus yanı emzıren annelerı dusun sut koruyor derler ya işte o sut hormonları yuksek oldugundan korurmus gercı canım doktorun en dogrusunu soyler sana

Benim eşimde beni üzgün görmeye dayanamiyo bugun ağladığımda cok üzüldü ilk defa bende çocuk olmadıgı için üzülüyorum doktora 1 2 ay gecsin B'nde gitcem dedi dayanamadım zaten ((((((43:

Hepsini yapiyoruz ama olmuyo

Canim guatr bagli yukselmis oda ama ilacla duzene girmisti bu ay cok umitliydik olmadi yine

Canım kesınlıkle katılıyorum sana var elbet zamanı kafay takmamak en guzeli zor ama basarabılırız stres yapmamayı ben ovulasyon hesabı ayaklları kaldırmak onları bıle yapmıyorum nasip ne zaman sa dıyorum kuzenım bırkere esı yanlıslıkla içine bosalmıs hemen kalktım yıkadın dedı ama onunla hamile kaldı hemen gercekten nasip işi eger bır sorun yoksa

Aynen cnm kaç saat öle beklediğimi biliyorum rAbbim ol derse olcak inş.

Canım ya kıyamam bekleme oyle gerek yok inan bana ya zaten içeri gıtmesi gerekenler gıdıyor dısarı cıkanlar o kadar onemli degıl bak bır stresten uzak durun nasıl gelıyor bebişler

Hayır canım adet döneminde yada adet dönemi yaklaşmaya başladığında ağrın oluyormu benm cok oluyo bir hafta önceden agrı oluyo

Canım adetten once olmuyor ama adetin ilk 2 gunu cok agrım oluyor ilaç almak ıstemesemde aldgm zamanlar oluyor belime cok vuruyor agrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…