bebek sahibi olmak istiyoruuuummm;(((

Daha var canım ya ocakın 16 da acaba kürtajdan sonra ilk adetım ya şimdide ovulasyon tarıhım mi acab o yuzdenmi böyle anlamadım

Bilmiyorumki cnm owulasyon agrilimi geciyo acaba hic bi bilgim yok ama ilk adetin oldugu icin olabilr ama bi gorun istersen ne olur ne olmaz

Kızlar adetim 10 gun gecikti ve sabah oldum ama nasıl agrılıı ve kanamalı ılaç atmak zorunda kaldım

Bende 7 aylık evliyim 6 aydır istiyoruz adetim 6 gün geçikti test aldım olumsuz aglamktan mahvoldum

canim siz daha cok yeni evlisiniz hormonlarin buna alismasi ztn zaman alicak bu tabi bünyeden bünyeye degisir ama aglamaya üzülüp stres yapmaya hic gerek yok olucagi varsa bile stres yapip kafana takarsan olmaz ki :)

8 aylik evliyim hic korunmadik ve bebek sahibi olmak istiyorz her ay husran eczaneden test almaktan muayene olmaktan ve kan testi yaptirmaktan yoruldum nolur yardim edin nasil bebek sahibi olabilirim;((
[/QUOTE]

ilk önce stresten uzak durmalisiniz herseyin basi onda bitiyo oluruna birak daha cok yeni evlisin bekle 1 seneye kdr eger o zamana kdr olmazsa o zmn tak kafana rabbim yardimciniz olsun cnm

Kızlar doktora gittim bugun pataLoji sonucumu aldım cok sukur. Doktor kötü bırsey soylemedi kötü birşey yok iyi bu dedi folik asit zinco ve elevite devam dedi ama ben eleviti kullanamıyorum doktorumada demedım kullanamıyorum dıye of kafam karıstı bırde adet olunca gel hormon tahlili yapcam dedi korunmadıgımı solemedım kızabilir diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…