• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek sahibi olmak istiyoruuuummm;(((

ebru37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
255
69
68
34
8 aylik evliyim hic korunmadik ve bebek sahibi olmak istiyoruz her ay husran eczaneden test almaktan muayene olmaktan ve kan testi yaptirmaktan yoruldum nolur yardim edin nasil bebek sahibi olabilirim;((

Son düzenleme:
8 aylik evliyim hic korunmadik ve bebek sahibi olmak istiyorz her ay husran eczaneden test almaktan muayene olmaktan ve kan testi yaptirmaktan yoruldum nolur yardim edin nasil bebek sahibi olabilirim;(([/QUOTE]

Bende 7 aylık evliyim 6 aydır istiyoruz adetim 6 gün geçikti test aldım olumsuz aglamktan mahvoldum :(:42::42::43:

8 aylik evliyim hic korunmadik ve bebek sahibi olmak istiyorz her ay husran eczaneden test almaktan muayene olmaktan ve kan testi yaptirmaktan yoruldum nolur yardim edin nasil bebek sahibi olabilirim;((
[/QUOTE]

Canım sen kendını asırı strese sokmussun belli cok istıyorsun ama bıraz sakın ol beynını vucudunu yorma lütfen bende 6 aylık evlıyım bende cok istıyorum ama akısına bırakırsak nasip oldugu zaman gelecektr bebişler

Benimde oyle biktim artik neden olmuyor ya nerde hata yapiyoruz neden olmuyo ilk gecede yada ilk ayda gebe kalanlara gibte ediyorummm

Elifpinar elimde degil canim adetime 1 hafta kala sikinti basliyo ama aglamaktan yataktan cikamamaktan biktim yarin yine hastaneye gidiyorumm;((

Benimde oyle biktim artik neden olmuyor ya nerde hata yapiyoruz neden olmuyo ilk gecede yada ilk ayda gebe kalanlara gibte ediyorummm

Benım kuzen var iki cocugu var masallah ikisinede tek seferlik korunmasız ilişkiyle hamile kaldı canım hata yaptgn falan yok allahım ne zaman nasip ederse olacak inş elimizden geleni yapıp sonrada tevekkül etmek gerekir

Evli değilim ama yengelerimden biliyorum.bitanesi baya bi uğraşmışlardı o da aylarca olmuyo olmuyo dedi durdu.birisi bi idrar yollarındn muayene ol eğer iltihap filan varsa bebek olmaz demişti o da gitti gerçekten de idrar yollarında iltihap vardı ilaç kullandı iyileştikten sonra hamile kaldı.öyle hemen neden umutsuzluğa kapılıp üzülüyosunuz ama ben öyle gördükçe okudukça o kadar çok üzülüyorum ki sizlerle beraber :50: ya da başka bi şey mani oluyodur olmasına bunun gibi.

Elifpinar elimde degil canim adetime 1 hafta kala sikinti basliyo ama aglamaktan yataktan cikamamaktan biktim yarin yine hastaneye gidiyorumm;((

Canım benım daha yenı evlisin bende oyle inan evliligimizn en guzel zamanlarını yasıyoruz boyle yapıp zehır etme evliliğini eşinide dusun ben ilk ay korundum sonra bıraktım 3 ay hamile kaldım 6 haftalıkken kürtaj oldum boş gebelikmiş birde beni dusun sen bunu yasasan zaten toparlanamazdın dime bak ben topladım kendımı vardır allahın bır bıldıgı dedım kadın dogum doktoru gormeyen ben kürtajla karsılastım ne zordu benim için anlatamam

Bende gitmeyi düşünüyorum hasta olmadım sen hasta oldunmu kist filan varsa engel oluyomuş kasık ağrısı varmı cnm :43:

Saykopat canim bnde tiroid var o duzeene girdi enfeksiyon cok az var demisti doktor yarin yine gidicem bakalim ne olacak rabbim sana boyle sorunlar wermesin canim cok sagol

Canım benım daha yenı evlisin bende oyle inan evliligimizn en guzel zamanlarını yasıyoruz boyle yapıp zehır etme evliliğini eşinide dusun ben ilk ay korundum sonra bıraktım 3 ay hamile kaldım 6 haftalıkken kürtaj oldum boş gebelikmiş birde beni dusun sen bunu yasasan zaten toparlanamazdın dime bak ben topladım kendımı vardır allahın bır bıldıgı dedım kadın dogum doktoru gormeyen ben kürtajla karsılastım ne zordu benim için anlatamam

Gecmiş olsun Allah yardımcın olun cnm ama sen kalabilirsin hamile cnm vücut anca düzelir ama bizim bakalım ne olcak :(

Bende gitmeyi düşünüyorum hasta olmadım sen hasta oldunmu kist filan varsa engel oluyomuş kasık ağrısı varmı cnm :43:

Canım adet olunca 3 gunu gıt o zaman da hormon tahlili isteyın bakalım bır sorun varmi genelde duzenli adet olanlarda kist olmaz kolay kolay bıldgm kadaryla

Saykopat canim bnde tiroid var o duzeene girdi enfeksiyon cok az var demisti doktor yarin yine gidicem bakalim ne olacak rabbim sana boyle sorunlar wermesin canim cok sagol

Gecmiş olun inş. Geçer canım B'nde çok kasık ağrısı oluyordu ondan gittim 6 ay önce gittim doktor basit kist var dedi adetten sonra gel dedi gittim geçmiş dedi bebek düşündümüzü söyledim yumurtalıkların temiz kalırsın dedi üzerinden 6 ay geçti kasık agrım hafif var sanırım kist var B'nde :((

Elifpinar canim bnm yarin adetiimin 2. Gunu hormon testi yapilabilirmi banada

Gecmiş olsun Allah yardımcın olun cnm ama sen kalabilirsin hamile cnm vücut anca düzelir ama bizim bakalım ne olcak :(

Sagol cnm tsk ederım allah kimseye yasatmasın kürtajdan sonra ilk adetımı gordum bu ay o ara korundum ama sımdı bıraktm hayırlısı artık ama bırseyı öğrendm asla stres yapıp uzmıcem kendımı sızde uzmeyın benımde elimde degıl gıbı gelıyordu ama basardım

Back