Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[/QUOTE]8 aylik evliyim hic korunmadik ve bebek sahibi olmak istiyorz her ay husran eczaneden test almaktan muayene olmaktan ve kan testi yaptirmaktan yoruldum nolur yardim edin nasil bebek sahibi olabilirim;((
Bende 7 aylık evliyim 6 aydır istiyoruz adetim 6 gün geçikti test aldım olumsuz aglamktan mahvoldum
Benimde oyle biktim artik neden olmuyor ya nerde hata yapiyoruz neden olmuyo ilk gecede yada ilk ayda gebe kalanlara gibte ediyorummm
Uzulme canım ya daha yenı evliyiz adetlerın duzenlimi normalde
Elifpinar elimde degil canim adetime 1 hafta kala sikinti basliyo ama aglamaktan yataktan cikamamaktan biktim yarin yine hastaneye gidiyorumm;((
Elifpinar elimde degil canim adetime 1 hafta kala sikinti basliyo ama aglamaktan yataktan cikamamaktan biktim yarin yine hastaneye gidiyorumm;((
Normaldi ilk evlendiğimde ama sonra geçikmeler başladı 3 oldu gecen ay 7 gun geçikti ümitlendim test aldım aldığım gun hasta oldum bu ayda geçikme var
Canım benım daha yenı evlisin bende oyle inan evliligimizn en guzel zamanlarını yasıyoruz boyle yapıp zehır etme evliliğini eşinide dusun ben ilk ay korundum sonra bıraktım 3 ay hamile kaldım 6 haftalıkken kürtaj oldum boş gebelikmiş birde beni dusun sen bunu yasasan zaten toparlanamazdın dime bak ben topladım kendımı vardır allahın bır bıldıgı dedım kadın dogum doktoru gormeyen ben kürtajla karsılastım ne zordu benim için anlatamam
Bende gitmeyi düşünüyorum hasta olmadım sen hasta oldunmu kist filan varsa engel oluyomuş kasık ağrısı varmı cnm
Saykopat canim bnde tiroid var o duzeene girdi enfeksiyon cok az var demisti doktor yarin yine gidicem bakalim ne olacak rabbim sana boyle sorunlar wermesin canim cok sagol
Bende gitmeyi düşünüyorum hasta olmadım sen hasta oldunmu kist filan varsa engel oluyomuş kasık ağrısı varmı cnm
Gecmiş olsun Allah yardımcın olun cnm ama sen kalabilirsin hamile cnm vücut anca düzelir ama bizim bakalım ne olcak