Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim insallah tekrar tattirir bu duyguyu wardir bundada bi hayir cok uzulme hasta olursun daha yolun basindasin muhtemelen dua et bol bol sabret. Sabir sabir sabirMerhaba arkadaşlar bende bebek sahibi olmak istiyorum 3 ay önce 3 aylık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum hala aklıma geldikçe ağlıyorum çok üzüldüm şimdi yeniden o duyguyu tatmak istiyorum hamile kalmak istiyorum![]()
Rabbim insallah tekrar tattirir bu duyguyu wardir bundada bi hayir cok uzulme hasta olursun daha yolun basindasin muhtemelen dua et bol bol sabret. Sabir sabir sabir
düşüğün sebebi neydi?
pıhtılaşma testı denılen bı test var. trambofolı panelı olarak gecıo sanrım.
onu yaptırın bence. düşüğünüz ondan kaynaklı olabılır.
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin yenıden
Canım benim düşük değildi kalbi durdu kuzum öyle tutunmuştu ki dr düşüremedi rahim açılsın diye 6 tane ilaç aldım suni sancı verdiler falan sonra kürtaj oldumçok kötü günlerdi
Birsürü tahlil yaptırdım neden kaynaklı diye temiz çıktı
Rabbım dayanma gucu versın.
benım ablamında aynısı olmustu kalp atısını duydular sonra sonlandı. onunda tahlıller temız cıktı aklında bulunsun o testı yaptr bence. Rabbım bı daha yasatmasın
Rabbım dayanma gucu versın.
benım ablamında aynısı olmustu kalp atısını duydular sonra sonlandı. onunda tahlıller temız cıktı aklında bulunsun o testı yaptr bence. Rabbım bı daha yasatmasın
Canım hangi testi yaptırıyım anlamadım
Dün doktorum aradı kan pıhtılaşması varmış bebe aspirini ve folikasit kullan dedi
çok geçmiş olsun ben de 10 haftalık gebeliğim bebeğin gelişimi durduğu için daha hiç kalbi atamadan alındı maalesef.
merak ettiğim şey, bebe asprinini ne kadar süre kullanmak gerekiyor, korunmayı bıraktıktan sonra mı başlanıyor?[/QUOT
çok geçmiş olsun ben de 10 haftalık gebeliğim bebeğin gelişimi durduğu için daha hiç kalbi atamadan alındı maalesef.
merak ettiğim şey, bebe asprinini ne kadar süre kullanmak gerekiyor, korunmayı bıraktıktan sonra mı başlanıyor?
çok geçmiş olsun canım..Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder..
bence gebe kalma sürecinde stresten uzak durmak çok önemli..rahat ol bir süre düşünmemeye çalış zamanla herşey yoluna girer inşallah
Yaptırdım büssürü test evt dediğin testte dahildi pıhtılaşma testi geç çıktı diğerlerinin hepsi temiz çıkmıştı onda da sorun yok diye düşünüyodum ama varmış seviye çok ciddi olmamakla beraber düşük çıktı dr aradı dün bakalım hayırlısı artık(
merak ettiğim şey, bebe asprinini ne kadar süre kullanmak gerekiyor, korunmayı bıraktıktan sonra mı başlanıyor?