• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek sahibi olmak istiyorum :((

ulkuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
2.138
1.879
248
Merhaba arkadaşlar bende bebek sahibi olmak istiyorum 3 ay önce 3 aylık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum hala aklıma geldikçe ağlıyorum çok üzüldüm şimdi yeniden o duyguyu tatmak istiyorum hamile kalmak istiyorum:KK46::KK46::anneadayı::KK61:

Merhaba arkadaşlar bende bebek sahibi olmak istiyorum 3 ay önce 3 aylık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum hala aklıma geldikçe ağlıyorum çok üzüldüm şimdi yeniden o duyguyu tatmak istiyorum hamile kalmak istiyorum:KK46::KK46::anneadayı::KK61:
Rabbim insallah tekrar tattirir bu duyguyu wardir bundada bi hayir cok uzulme hasta olursun daha yolun basindasin muhtemelen dua et bol bol sabret. Sabir sabir sabir

düşüğün sebebi neydi?
pıhtılaşma testı denılen bı test var. trambofolı panelı olarak gecıo sanrım.

onu yaptırın bence. düşüğünüz ondan kaynaklı olabılır.
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin yenıden

düşüğün sebebi neydi?
pıhtılaşma testı denılen bı test var. trambofolı panelı olarak gecıo sanrım.

onu yaptırın bence. düşüğünüz ondan kaynaklı olabılır.
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin yenıden

Canım benim düşük değildi kalbi durdu kuzum öyle tutunmuştu ki dr düşüremedi rahim açılsın diye 6 tane ilaç aldım suni sancı verdiler falan sonra kürtaj oldum :( çok kötü günlerdi
Birsürü tahlil yaptırdım neden kaynaklı diye temiz çıktı

Canım benim düşük değildi kalbi durdu kuzum öyle tutunmuştu ki dr düşüremedi rahim açılsın diye 6 tane ilaç aldım suni sancı verdiler falan sonra kürtaj oldum :KK43: çok kötü günlerdi
Birsürü tahlil yaptırdım neden kaynaklı diye temiz çıktı

Rabbım dayanma gucu versın.
benım ablamında aynısı olmustu kalp atısını duydular sonra sonlandı. onunda tahlıller temız cıktı aklında bulunsun o testı yaptr bence. Rabbım bı daha yasatmasın

benım ablamında aynısı olmustu kalp atısını duydular sonra sonlandı. onunda tahlıller temız cıktı aklında bulunsun o testı yaptr bence. Rabbım bı daha yasatmasın

Canım hangi testi yaptırıyım anlamadım
Dün doktorum aradı kan pıhtılaşması varmış bebe aspirini ve folikasit kullan dedi

Yaptırdım büssürü test evt dediğin testte dahildi pıhtılaşma testi geç çıktı diğerlerinin hepsi temiz çıkmıştı onda da sorun yok diye düşünüyodum ama varmış seviye çok ciddi olmamakla beraber düşük çıktı dr aradı dün bakalım hayırlısı artık :((

Canım hangi testi yaptırıyım anlamadım
Dün doktorum aradı kan pıhtılaşması varmış bebe aspirini ve folikasit kullan dedi

çok geçmiş olsun ben de 10 haftalık gebeliğim bebeğin gelişimi durduğu için daha hiç kalbi atamadan alındı maalesef.
merak ettiğim şey, bebe asprinini ne kadar süre kullanmak gerekiyor, korunmayı bıraktıktan sonra mı başlanıyor?

çok geçmiş olsun canım..Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder..
bence gebe kalma sürecinde stresten uzak durmak çok önemli..rahat ol bir süre düşünmemeye çalış zamanla herşey yoluna girer inşallah

çok geçmiş olsun ben de 10 haftalık gebeliğim bebeğin gelişimi durduğu için daha hiç kalbi atamadan alındı maalesef.
merak ettiğim şey, bebe asprinini ne kadar süre kullanmak gerekiyor, korunmayı bıraktıktan sonra mı başlanıyor?[/QUOT
merak ettiğim şey, bebe asprinini ne kadar süre kullanmak gerekiyor, korunmayı bıraktıktan sonra mı başlanıyor?

Canım benim sanada geçmiş olsun test yaptırıyorsun kan pıhtılaşması varsa dr hemen bebe aspirinine başlatıyor zaten aynen korunmadığın zaman içiyorsun doktor gebe kalırsan bebek olunca test yapılıcak gerekirse iğne kullanacaksın dedi bana ama herkesin aynı değil kimilerine iğneye 1 ay önce başlatıyor kimilerine bebek olduktan snr tahlillere bağlı yani sen tahlil yaptırdın mı.?

çok geçmiş olsun canım..Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder..
bence gebe kalma sürecinde stresten uzak durmak çok önemli..rahat ol bir süre düşünmemeye çalış zamanla herşey yoluna girer inşallah

Canımsın :KK43: Amin inş
Çok doğru söylüyorsun stresten sinirden olumsuz herşeyden uzak durmak gerek biliyorum ama işte insan kendine söz geçiremiyor aklıma geldikçe ağlıyorum çok şey yaşadım çok acı çektim Rabbim kimseye yaşatmasın çok zormuş gerçekten 3 ayı geçti ama dün gibi hergün ağlatıyor hazmedememe kabullenememe var bende yaşadıklarımda ihmal olduğunu düşünüyorum ve bu beni bitiriyor
Herşeyin hayırlısı inş

Yaptırdım büssürü test evt dediğin testte dahildi pıhtılaşma testi geç çıktı diğerlerinin hepsi temiz çıkmıştı onda da sorun yok diye düşünüyodum ama varmış seviye çok ciddi olmamakla beraber düşük çıktı dr aradı dün bakalım hayırlısı artık :KK43:(

evt canm dusuk olunca dırekt pıhtılasmaya bakıyorlar. bak ogrenmıs oldun onlemını alırsın ınsallah bı sonrakı sefere aynı seylerı yasamazsn

korunmayı bıraktgınız an da baslayın bence

Back
X