- 8 Temmuz 2009
- 3.189
- 56
Bence kesinlikle mucizevi bir ot kesinlikle denemekte yarar var.
Bana bu otu komsumuz verdi Allah ondan Razi olsun. Kendisi yugoslav .
Kayinvalidesi hacdan getirmis bu otu ve cocugu olmiyan bir akrabasi kullanip iki ay icerisinde hamile kalmis bir görseniz nekadar heyecanla anlatiyorlardi.
Neyse bana sende istermisin diye sordu önce pek inanmadim fakat denemekte yarar var dedim.
Bana düzenli adet olup olmadigimi sordu bende maalesef olmadigimi cünki pco sendromu oldugundan bahsettim.
Ozaman sende tutmayabilir diye söyledi. Bende ver sen bir helede deniyeyim dedim.
Neyse gecen beraat kandilinde birgüzel sabaha kadar namazlarimi kilip Dualarimi edip, Otu Damacananin icine Attim.
Biraz bekleyip ictim pek bisiy anlamadim.
Ertesi sabah sanki avuc acar gibi acilmis ve Eflatun rengini almisti ve tadi daha belirgin olmustu.
neyse bir hafta gecti yesil yesil acmaya basladi o Resimde gördügünüz kuru ot. Agliyasim geldi Cenabi
Allahim ona bu kuruluktan can veriyorsa elbet bir bildigi vardir dedim. Yaklasik iki üc hafta gecti, hic adet olamayan BEN gayet yardimsiz adetimi gördüm. Belki bir cok kadinin En sevmedigi sey ama ben okadar mutlu oldumki mucizesini göstermeye basladi güzel Allahim dedim. Hemen kendimce bir yumurtlama tarihi hesabi cikardim ve esimle birlikte olduk. Pesinden bende kasik agrisi bas dönmesi migde bulantisi gibi belirtiler olustu ama psikolojikmidir bilmiyorum. Bugün test yapmam icap ettigi gün idi negativ cikti maalesef. Ot yaklasik iki aydir damacanada, sürekli su ilave edip iciyorum. Ama bana sorarsaniz en cok etkisi ilk bir ay gibi. Cünki bir ay sonra yesil minik yapraklari yorgun ve cansiz gibi oldular. Yarin Allah nasip ederse cikarip bir saksiya dikmeyi düsünüyorum.
Belki hamile kalamadim bu ay fakat sundan eminim, Kadin rahatsizliklarina dahi, bire bir gibi geliyor bana. önümüzdeki ay Internetten ismarlamayi düsünüyorum. Tekrar deniyecem
Canım, inşallah şifasını görürüz hep birlikte...
Yalnız canım, sen o otu dikme saksıya falan, etkisi bitmiyor çünkü, tekrar tekrar kullanılabiliyormuş o ot, öyle mucizevi bir otmuş işte...
Adetinden sonra cam sürahiye koy, suyu bittikçe ilave et, ovulasyon öncesi ve ovulasyondan sonra da bir kaç gün daha devam et bence, yani devam karı-koca birlikte için...
İlk sayfada da yazdım ya, aldığım aktar dedi ki bir ebe varmış, her doğum yaptıracağı vakit uygularmış bu otu, yani kısacası sen aynı ot ile şifanı almaya devam et, Rabbimin izniyle de bebeklerimiz hayırlı zamanda gelir inşallah sana ve bekleyen herkese