- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.586
- 798
- Konu Sahibi kahvekolik
-
Bu hikayeyi de konu sahbi için değil, genel olarak burada bebeğin rızkıyla geldiği inanışı için yazdım. Bu inanışa katılmıyorum çünkü, eğer her bebek rızkıyla gelseydi, sokaklarda çöp toplayanlar, evsizler, açlıkla mücadele edenler olmazdı.
Benim çevremde de gözlemlediğim, çiftlerin çocuk sahibi olduktan sonra işlerine daha sıkı sarıldığı, dolayısıyla gelirleri artıyor, kariyerleri daha da iyiye gidiyor, o yüzden eminim ki konu sahibini de bebeklerine kavuştuktan sonra çok daha iyi bir gelecek bekliyor.
vallaha rızkı olayını bilmiyorumda bende hamile kaldığımda eşimde bende farklı illerde çalışıyorduk ve her nbt günü eşim 5.3 da bense 6.30 da yollara düşüyorduk.yollarda gidip gelerek 32 hafta calısmaya dayanbildm.ama doğumuma 1 ay kala herşey yoluna girmeye basladı eş durumu açıldı ve benim bulundgm ile 38 kadro açtı.belgeler,göndermeler,görüşmeler derken şu anda yasadığım ile tayinimiz oldu.doğumumdan 25 gün sonra tayin oldugumuz ilden evimi aldım.:) 1 tek kere anlamı dikatimi çekti diye kızımın ismini ASLIM koydum.2 aylıkken karar verdim karnımdaki küçük kızın adı ASLIM diye.anlamı yarar fayda uğur demek ve bize gercekten uğur getirdi.:)):2:
Benm arkadaşımın da doğumuna 1 ay kala eşi teknik eleman iken müdürlüğe terfi etmişti.Maaşıda epeyce bi artmıştı.Onlarda napcaz telaşındayken kısmeti geldi buldu yavruyu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?