Merhaba nasil davranacagimi deneyimli annelerden ogrenmek istiyorum. Bebegim 14 aylik biz uzandigimiz anda gelip tokat atiyor. Telefon vs eline ne bulursa yere yapıştırıp attim diyor. Ve gunun cogunu istedigi herseyi yaptırmak icin ciglik atiyor. Bu cigliklar dayanilmaz hale geldi mesela annemde bile 2 3 saat oturamıyorum yuzu dusuyor basim catliyor diyor o derece. Benimde catliyor. Bunda payimiz cok buyuk cunku bir ara hava aliyordu maske durmuyordu bizde elimize oyunca alip attimmm aboo diyoduk. Simdi oda aynisi yapıyor. Vurma hic gormedi ailede ama ilk yapistirincs istemsiz güldük devam ettirdi. Ciglik rahatsız oldugumuzu belli ettik ama yapiyor bir de herkesin yapma dedigi seyleri yapiyor. Mesela annem ciceklerine dokunulmasini sevmez once oraya gidiyor anneme donup bakip sonra ona bakiyor. Esim araba da bir yer var klima yeri orayi kiriyor diye yapma diyor once esime bakip sonra elini atiyor. Babam sadece yani dedesi ona hic bie sey yapmiyor. Ama ne yapmali laf anlamiyor galiba ama arsiz olacak diye cok korkuyorum ilk bebegim. Ya boyle devam ederse ya cok hasere bir cocuk olurss diye korkuylarim var.