Bebek Odasına Kamera-Telsiz İhtiyacı

herseygizlisakli

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
98
11
88
37
Günaydın herkese,
Aylar önce, kardeşimin önerisi ile 2 adet xaomi wifi kamera aldık. Birini bebek odasına, birini de salona kurarız dedik. Telefondan izlenebiliyor, her açıya hakim kamera hiç sorun yok. ama bebek gece uyanınca elbette bize bir uyarı gelmiyor. Bu durumda bebek telsizi de almalı mıyız sizce? Sizler ne kullanıyorsunuz takip için

Günaydın herkese,
Aylar önce, kardeşimin önerisi ile 2 adet xaomi wifi kamera aldık. Birini bebek odasına, birini de salona kurarız dedik. Telefondan izlenebiliyor, her açıya hakim kamera hiç sorun yok. ama bebek gece uyanınca elbette bize bir uyarı gelmiyor. Bu durumda bebek telsizi de almalı mıyız sizce? Sizler ne kullanıyorsunuz takip için
Ben kameradan hoslanmadim ya. Oglum 5 yasinda bebekliginden beti weweel telsiz kullaniyorduk. Gecen hafta bozuldu. Babamin oglum kucukken alfigi kamera vardi onu kuralim dedik. Oglum buyudu ama evim uc katli oyuzden kullanmak durumundayim. Seslendiginde asagiya ses cok bagirmadikca gelmiyor. Neyse kamerayi kurduk ama dediginiz gb sadece ekranda ses var butonu yaniyor uyari vermiyor. Beni de sinir basiyor surekli tel ekranina bakma.ihtiyaci duyuyorum. Ses gelsin diye tel sesini yukselttiginde ise kameranin kendi cizirtisi da geliyor cok sinir bozucu. Yeni telsiz alana kadar idare ediyorum. Kamera da acik dursun ama telsiz sart bence. Yine weweell in telsizinden alicam. Benim 5 yildir cok isimi gordu.

Ben kameradan hoslanmadim ya. Oglum 5 yasinda bebekliginden beti weweel telsiz kullaniyorduk. Gecen hafta bozuldu. Babamin oglum kucukken alfigi kamera vardi onu kuralim dedik. Oglum buyudu ama evim uc katli oyuzden kullanmak durumundayim. Seslendiginde asagiya ses cok bagirmadikca gelmiyor. Neyse kamerayi kurduk ama dediginiz gb sadece ekranda ses var butonu yaniyor uyari vermiyor. Beni de sinir basiyor surekli tel ekranina bakma.ihtiyaci duyuyorum. Ses gelsin diye tel sesini yukselttiginde ise kameranin kendi cizirtisi da geliyor cok sinir bozucu. Yeni telsiz alana kadar idare ediyorum. Kamera da acik dursun ama telsiz sart bence. Yine weweell in telsizinden alicam. Benim 5 yildir cok isimi gordu.
devamlı telefona bakma ihtiyacı düşündürüyor, e gece de full tlf ekranında kamera açık uyuyacak halimiz yok. biz de telsiz alacağız gibi

devamlı telefona bakma ihtiyacı düşündürüyor, e gece de full tlf ekranında kamera açık uyuyacak halimiz yok. biz de telsiz alacağız gibi
Benim kenarda kullanmadigim tel vardi uygulamayi ona kurdum ekran surekli acik. Boyle olunca da baska bir seye ilgimi veremedigimi farkettim oglum uyurken. Surekli dondu mu ustunu acti mi falan diye ekrana bakar halde buluyorum kendimi. Telsizden ses geldiginde gercekten uyandi mi yoksa ruya mi goruyor yada geri uyudu mu yoksa yanina cikiyim mi diye kameradan takip edebilmek guzel ama sadece kameraya bagimli kalinca gozum surekli ekranda. Telsiz sart bence ☺️

Almayi dusunurseniz dedigim gb weweell marka bence iyi. Ben 5 yil kullandim. Sesi iletmeme cekmeme gb bir durumu olmadi. Oglum uyurken boz bahcede dahi olsak hep iletti sesi. Simdi benim aldigim model uretilmiyor sanirim sekil olarak biraz daha farkli bir modeli var bir ust modelidir buyuk ihtimal. Tercih edebilirsiniz aklinizda olsun.

Almayi dusunurseniz dedigim gb weweell marka bence iyi. Ben 5 yil kullandim. Sesi iletmeme cekmeme gb bir durumu olmadi. Oglum uyurken boz bahcede dahi olsak hep iletti sesi. Simdi benim aldigim model uretilmiyor sanirim sekil olarak biraz daha farkli bir modeli var bir ust modelidir buyuk ihtimal. Tercih edebilirsiniz aklinizda olsun.
çoooook teşekkür ederim :KK200:

Bebevo marka kamera aldım kendi ekranı var telefona gerek yok, sadece kamera çalışırken prizde takılı olmalı şarjlı değil, seste de sorun yok isterseniz sürekli açık tutuyorsunuz ya da ses gelince açılan bi modu var öyle de kullanabiliyorsunuz ben çok memnunum.

Günaydın herkese,
Kameranın sesini açın telsizlerde extra ne uyarı var

Bizde eufy kamera var ağlama uyarısı, evcil hayvan uyarısı ve komut verme, eve biri girdi uyarısı falan var. Biz ev için almıştık bebeğin odasına da bir adet kurduk çok memnunuz sürekli ekranda kamera uygulamasını açmama gerek olmuyor ağlama algılandı diye bildirim geliyor. Tüm ayarların hassasiyet ayarı var. Biz öğrenene kadar baya olay yaşadık. Evden çıktık kamerayı aktif hale getirdik 3-4 dk geçmeden birisi görüldü diye uyarı geldi. Meğer montu insan olarak algılamış en hassas ayarda bırakmışız 😂 ağlamada da en hassas ayarda bebek eh dese uyarı veriyor. Biz çok memnunuz.

Günaydın herkese,
Kamerayı açıp sürekli izleyemedim ben ya. Telsiz daha mantıklı bence. Gittiğim heryere götürüyorum ayrıca prize takmak yeterli. Ebebekten almıştım vtech marka. Ses hassasiyeti de güzel.

Doğumdan sonra weewell marka klasik telsiz kullandım ilk 1 yıl. Kullanimin son 2 ayında sürekli bağlantı kesilme baglanmama yada yalandan ses çıkartmaya başladı cihaz. Kiz parmağını oynatmadan uyuyorken bile ses geliyordu ve ben iyice anksiyeteye baglamistim. E bebek şubat indiriminden vtech marka kamera aldım kendi ekranı var WiFi gerekmiyor. Ve yakamı pacami yolaklamak istedim 1 yıl kendi kendime böylesine işkence cektirmisim diyerek. Bu kamera olayı telsize nazaran aşırı rahatlattı beni. En azından kiz uyandı mı yoksa sadece kimildadi döndü mü görüyorum ve ona göre yanına gidiyorum. Bu arada ek olarak WiFi bağlantılı kameraları hackleme durumu oluyor ve daha fazla radyasyon yayma durumu olduğu için tercihlerinizi ona göre değerlendirmenizi öneririm. Eger ev dışında takip edilme gibi ihtiyacınız varsa wifi bağlantılı alın. Yok sadece ev içi kullanım derseniz kendinden monitörlü tercih edin

Back
X