Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek odası takımı hakkında

narsisus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
547
0
96
Tokat
bebek doğar doğmaz mı aldınız bi müddet sonra mı ? doğum öncesi odasını hazırlayanlar ger.ekten kullanailiyomusunuz odasını yoksa yatak odasındaki beşikle sınırlı mı kalıyor ? ne zamn almam gerektiği konusu bni düşündürüyo şimdiden teşekkür ederim

merhaba biz kızımızın odasını doğum öncesi aldk bi de odamızda ilk aylar kullanmak için küçük bi beşik aldk oda bence önceden alınmalı o kdr eşya kıyafet ıvır zıvır yıkanp nerdee muhafaza edilebilir ki
doğumdan sonra oda hazrlamak zor olur hem odanın boya kokusu mobilya kokusu vs evden kokunun çıkması uzun sürüo

gün içinde odasında vakit geçirebiliyomusunuz peki ? kimileri oda öylece duruyo aldığıma pişmanım diyoda

kararsız kalama bencee dogumdan sonra alaman çok daha mantıklı genelde hepimiz öyle yapıyoruz

biz kızımımızın odasını doğumdan önce hazırladık...çünkü kıyafeti şuyu buyu derken baya eşyası oluyo ona ait bi dolabın olması şart...kendi odamızada sepet aldık...

benim bebişler ikiz ya ben oda almak zorundayım yatak odam küçük 2 tane sepet sığmaz hatta çocuk odasına düğünde sadece halı perde almıştım bomboştu iyikide öle yapmışım bide kanepa almam lazım çünkü bütün gümn orda durulcak gözüküyo daha erken ama böyle düşünüyorum ben

yani ben doğumdan sonra alsam çok zorlanırım 1 tane solsa sepetle oda alınana kadar idare edilir ama erken doğum riskinide göz önüne alırsam şeker bayramına kadar herşeyimi tamamlamam lazım tabi nasip kısmet olursa kızlar siz olsanız ne yaparsınız

benim iki arkadaşımda dogum yapcak bu ay içinde onlarda aldılar bebek odasını ama bide küçük cibinlikli beşikler varya en fazla 6-9 ay yatılıyormuş ondan aldılar 300-400 tl arası deişiyo..maddi yönden sizi yıpratmıycaksa alın derimmm bi arkadaşım 2500tl ye digeri 3000 tlye aldı bebek odasını çok pahalı ya ama ilk çocukları olcagı için hevesleniliyoo normal olarakk:)bebek görmesine gelinceee falan odasına bakar gelenlerr çok hoşuma gider şahsen odasını yapıp süslemek:)

ben ikea gördüm çok hoştu komple takım 2 tane karyola 130 cm boyları bide dolap alt alma şifonyeri fiskos masası hatta dolapta 2 tane askılık yeri vardı eşime dedimki tam bize göre yaa toplam hepsi 1500 tuttu hesapladık ika dakiler küçük odalar içim uygun boyutları çok devasal değil yani çarşıdakiler ise çok büyük yaa başka yerde beğenmezsem onları alırız büyük ihtimalle o gün gelsinde yazda çabuk geçiyo ekim ayında büyük ihtimalle doğumum sezeryan dedi doktorum çoğul gebeliklerde riske atamam dedi ilk çocukllarım olcak inşallah 2.ye olsalar belki normal olurdu ama hayırlısı yinede zaten bu zamanda normal doğum yapan çok az yani benim etrafımda yok denecek kadar az

canım sen muhtemelen ikisini aynı odada yatıramayacaksın birbirini uyandırmasın diye yatak odasına birine park yatak yada beşik gibi birşey al birde çocuk odası yap olmazsa orayada bir park yatak al kanepede lazımki o çocuğun yanında yatanda orda yatsın ve uzun bir süre aynı odada yatırmayı hayal etme bence büyüyene kadar gece kalkmaları sona erene kadar

bilmiyorum cnm yatak odamda yatak şifonyer dolab var geçmeye yar bile çok az bırak park yatağı düşüncem artık

simlamutluya katılıyorum aynı odada aynı anda uyanıp zorlarlar seni birbirlerini duydukça gün içindeki uykularında beraber olup gece birini yanına alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…