Sığmıyor ki
Sığması için komidinleri ve şifonyeri atmam lazım..
Bebişim büyüyene kadar bi kaç ay kendi odamızda kalmayacağız Allah ın izni ile.Zaten iç içe salonla.bi kaç adım oda.Salonda kalmayı planlıyoruz.
canım ben de ilk başta beşiği odama alacağım. Ben de mecburen komidinleri üstüste koyup, tuvalet aynasını ( ki benimkinden rahat salon konsolu olur bayaa büyüük ) koridora koyacağım aynasını çıkarıp. 5 li şifonyeri bebişin eşyaları için kullanacağım. Belki duvara da asma dolap bulabilirsem koyacağım. Hiç dolapsız da olmaz gibi. Benim oturma odam biraz büyük Allaha şükür ama ileride inşallah bebişimin kardeşi falan da olursa 3-4 yaşından sonra ileride genç odası da olabilecek şekilde düzenlerim diye planlıyorum.
Evler küçük olunca insan heves ettiği şekilde kuramıyor bebiş odasını :)))
Yazdıklarımdan bu sonucu çıkaran arkadaşı zekasından ötürü kutluyor ve kendisine hayatta başarılar diliyorum.lütfen psikolojik sorunlarınızı kendiniz çözün.konuyu açan arkadaşım sen bebişinle mutlu ol.sevgiler...:)
Evet zekiyimdir..Teşekkür ederim kutladığınız için ama hiç gerek yoktu..
Umarım bundan sonra yorum yapacağınız konuya sadece 'konu içerikli,konu dışına çıkmadan' cevap verirsiniz..
Bende sizin bu zekanızı kutlarım.
Bana hakaret etmişsiniz ayrıca,eğer bir daha konuyu mahvedip,şu dönemde bilgi alış verişi yerine
saçma sapan gelip sataşırsanız sizi şikayet ederim.Sizde bebişinizle mutlu olun,sizede sevgiler.
Arkadaşlar facebookta gezinirken bebk odası ile ilgili blog okudum tavsiye ederim.
Bebek odalarında son trendler… | markafoni Blog
Sığmıyor ki
Sığması için komidinleri ve şifonyeri atmam lazım..
Bebişim büyüyene kadar bi kaç ay kendi odamızda kalmayacağız Allah ın izni ile.Zaten iç içe salonla.bi kaç adım oda.Salonda kalmayı planlıyoruz.
Canım salonda kalmayı planlıyoruz demişsin ya, salon dışında oturma odanız var doğru anlıyorsam. Yani 2 çekyatlı oda oturma odası mı?
Salonda kalırsanız, salon geçici süreliğine iptal mi olacak? Kafamda canlandırmaya çalışıyorum da ondan sordum canım.
Hımmmm anladım canım. O zaman 2 çekyatlı odayı bebek odası olarak düşünüyorsun. Yatak odanız darsa, beşiği almaz çünkü.
Sizin dışınızda kimse kullanmayacaksa odayı küçük bir prenses odasına dönüştürebilirsin aslında. Maddiyat uygunsa, perdesini değiştir, halısını değiştir. Bir beşik, bir de dar ama uzun (bol çekmeceli) bir şifonyer alınabilir. Belki çekyatları köşe takımı gibi bitiştirebilirsin (bu durumda biri yatak olarak kullanılamaz ama idare edilebilir). Birde çekyatlara beşiğin nevresim takımına, perdeye ve halıya uygun bir örtü yaptırır-alırsan şirin bir şey olacağını düşünüyorum. Avize de aynı şekilde.
Gözümde pembiş köşe takımı, pembiş halı+perde, bembeyaz beşikle şifonyer geldi valla. Haaaaa birde beşiğin içindeki prensesi unutmamak lazım.
Perde ve halı zaten olacak canım.
Fakat halı konusunda burda hani aklı ermeyecek vs dedikçe biraz geri kaldım gibi..ama perde kesin olmalı.Beşiğini tamamlayacak en azından.
Halı zaten kullanmadığım bir halı olacak almasam bile,yep yeni yani..Allah ömür verirse iki üç yaşına geldiğinde,o halının üstünde yürüyebilecek yani kendi halısını kendisi eskitebilecek zamanda alayım diyorum: )Ahize,aksesuvarda aklımda.Şifonyeri bende istiyorum ama meşhur çekyatlar yüzünden daralırız diye düşünüyorum.Bu yüzden beşiğini dolaplı alacağız İNŞALLAH.
Çekyatlara örtü fikri çok şeker dumamcım..Bende düşünüyorum aynı senin gibi.Zaten odaya uymayan örtü çok sırıtır ve özensiz kalır.Şöyle pembuşlu,barbie desenli falan .: )
Gözünün önüne gelen hayalle benim zevkim aynıymış dumam,zevkli hatunlarız dimi: )
Sen ne yapacaktın peki?Odana beşik mi koyacaksın şimdilik?(belki söylemişsindir ama hatırlamıyorum şu an canım)
İNşAllah Allah o günleride gösterir ve tüm istediğini a dan z ye yaparsın.
Beşik çok büyük gelirse,işte o zaman bir tane çekyatı çıkartacağım acımadan.
Bakalım günler ne gösterecek,sağol fikirlerin için dumammcımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?