Bebek odas yada yatak odas iin avize yapm (resimli)

Eki Görüntüle 167066

kızlar bende bunu yaptım bılmıyorum becerebıldımmı en sınır oldugum sey balonu patlattıktan sonra tutkalları temızlemek oldu ben altını kesmedım tepesınden uzun lamba yerlestırıcez bıde kayınvalıdeme yaptım oturma odasında kullanıcagı ıcın tuy de kullanmadım nasıl olmus sızce

altını kesmeden nasıl yerleştirdin lambayıı
birde ipin mormuuu

ayyy bunu bize hoca ortaokuldayken ödev olarak vermıstı tutkal yerıne yumurta akıyla..ipi yumurta akına buluyorduk sonra balonun ustune yapıstıruyorduk.. ama bi kısı yapabilmişti sınıfta.. yumurta akı belli zaman sonra tutkal halt etsın japon gibi oldugu için sısırdıgımız bolanlar patlıyordu sonra haydi tekrar basa ayy nefret etmıstım resdmen yaaa...

bi acayıp anlatmak yerıne burdakı konu sahıbı gibi yalın dille anlatsaymıs elimizden 10 tane cıkardı ;)

valla yaptıklarım hiç patlamadı ama themis yaparken patlamış..o zaman hemen bi ucundan balon katıp tekrar şişirmişler..

bulursun canım.. resmini ekle olurmu yapınca

a.s.

evet ilk yaparken zor oluyor. ip birden çözülüveriyor sararken...

teşekkür ederim..a.s.

teşekür ederim canım

teşekkür ederim

teşekkür ederim

çabuk kurur canım ya. tam tıkır oluyor zaten kuruyunca anlammaak imkansız :roflol:

resmini eklemeyi unutma...

tek kişi olmaz canım.. ipi istediğin renk alıyorsun..

teşekkür ederim a.s.

canım ben evdeki hazır aslılı olana ekleyiverdim. herkese öyle yaptık yani.. hazır olana geçiriveriyoruz..:utangac:

resmini bekliyoruz canım

teşekkürler lora

resmini de koymayı unutma...

bildiğin örgü ipi. orta kalınlıkda canım.. kaç gr hiç bakmadım

tek başına çook zor :1no2:

teşekkür ederima.s.

arkadaşlar ben bunu ılkokulda yapmıstım ama yoğurt tutkalı ıle degıl jelatın kola ıle cok basıt olmustu

Çok güzel olmuş elinize sağlık en kısa zamanda deniycem bunu beyaz tutkal yerine şeffaf tutkalla denesek daha iyi olmaz mı acaba kuruyunca tamamen seffaflaşıyo tutkal kalıntı olsada beyaz beyaz kötü durmaz ?​

bende yaptım :) hemdde mutfağıma :) :)

$PB020003.webp$PB020004.webp$PB020005.webp$PB020006.webp$PB020010.webp

Son düzenleme:
kızlar mükemmel olmuş..bir yerde görmüştüm yapmaya çalıştım ama becerememiştim nasıl yuvarlak oldugu hakkına fikrim yoktu ama şimdi öğrendim coktaa hoşuma gitti.. ellerinize saglık baya hamaratınız.. ticarete dükün bu işi bence :D

teşekküürler detaylı anlatım için,ben de heveslendim yapmaya :1: ...
:46: çok güzel olmuşlar ellerine,gözlerine,emeğine sağlık :nazar:

muhateşem yaaaaa bu.renkli iple yapılınca renkli kalıyormu yoksa tutkal beyazmı yapıyo.acaba ahşap boyasıyla yaldızlı falan boyasam olurmu?

Back
X