Bebek odas yada yatak odas iin avize yapm (resimli)

Bende yatım ama foto ekleyemiyorum.ben iki renkten yaptım.yesil ve beyaz ipler kullandım.henuz kuruma aşamasında.bakalim nasıl olacak. Bu arada nasıl foto ekleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim

kk nın maharetli hanımlarına maşaallah... bende denemek istiyorum. bakalım nasıl olacak?

merhaba çok güzel emeğinize sağlık size bi kaç sorum olucak ben 2 çocuk annesiyim ve bu durumda çalışmak çok zor çocuklar daha küçük ben bunu yapıp satabilirmiyim sence,kaça satabilirim son olarak bu tutkal ellere yapışınca kolay çıkıyomu neyle çıkarrıyosun cevaplarmısın cnm malzemeleri alıp bende başlıycam yapmaya ip herhaangi i iplerden olurmu sence

benim merak ettiğimde şu :44: ; lamba ısınınca tutkallı ipin başına bi iş gelir mi yanar mı tutuşurmu falan hanii :18:

çok güzel olmuş elinize sağlık :))
başka bir sitede kağıttan avize gördüm ama nasıl yapıldığını bilmiyorum . bilen varsa paylaşabilir mi lütfen .
şimdiden teşekkür ederim :)

hepsi çok güzel olmuŞ, bende bunu ince hasır ipten yapmak istiyorum.. kesim aşamasını nasıl düzgn yapabilirim?? hepsi tamam da bitek kesme işlemi korkuttu benii , yamuk olupta bütün emeğimizz boşa gitmesin sonra :):17:

Ben de yapmak istiyorum ama merak ettiğim bir şey var. Odanın aydınlık olmasını istiyorum. Resimlerde hep loş görünüyor. İpi ne kadar sarmalıyım cok sarınca loş mu olur?

co begendım. dısarıda almaya kalksan en az bı 40 tl gozden cıkarmak gerek.ben sade yapmak ıstıyorum tuy kelebek fılan takmadan acaba nasıl olur.bı de ıcıne nasıl bır ısık taktınız.

valla yaptıklarım hiç patlamadı ama themis yaparken patlamış..o zaman hemen bi ucundan balon katıp tekrar şişirmişler..

bulursun canım.. resmini ekle olurmu yapınca

a.s.

evet ilk yaparken zor oluyor. ip birden çözülüveriyor sararken...

teşekkür ederim..a.s.

teşekür ederim canım

teşekkür ederim

teşekkür ederim

çabuk kurur canım ya. tam tıkır oluyor zaten kuruyunca anlammaak imkansız :roflol:

resmini eklemeyi unutma...

tek kişi olmaz canım.. ipi istediğin renk alıyorsun..

teşekkür ederim a.s.

canım ben evdeki hazır aslılı olana ekleyiverdim. herkese öyle yaptık yani.. hazır olana geçiriveriyoruz..:utangac:

resmini bekliyoruz canım

teşekkürler lora

resmini de koymayı unutma...

bildiğin örgü ipi. orta kalınlıkda canım.. kaç gr hiç bakmadım

tek başına çook zor :1no2:

teşekkür ederima.s.

Maşallah çok güzel olmuş ellerine sağlım canım :)

Arkadaşlar bende yaptm ama biraz tüylü oldu ip :43: kullanılabilecek ipleri yazabilirmisiniz gittiğimde yüncüye ne demeliyim :26: yaptım bende koyacam fotosunu inş kuruma aşamasında dikkat ediyorum çünkü ilki söndü balon balkondaydı :50:

Allahımmm bu sayfayı hiç kaybetmemem lazım :1:
kesinlikle yapıcam bunu çok teşekkürler paylaşım için
elinize emeğinize sağlık tek kelimeyle bayıldım:16:

çok güzel görünüyor, ellerinize sağlık, cidden ne tasarımcı hanımlar varmış bu topikte yaw :46:

Bende yapıcam bendeeeeeee süs aksesuarı olarak kullanmaya düşünüyorum ama ben. Hanımlar ellerinize emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler.

Back