Bebek odas yada yatak odas iin avize yapm (resimli)

ayy süper çok heycanlandım ehliyet sınavına gircem cumartesi sonra ilk işim bunu yapmak olcak :D annem delircek kızcak kesin evi mahvettin felan diye ama sonunda oda beyencek :D

tek kelime ile harikulade ellerinize sağlık ilk fırsatta denicem...

canım ben yaptım ama ampule nasıl yerlestırıyorsun o kısmını yapamadım ben

puuufffffff!!!!!! buyuk bir hevesle dun aksam yaptim, ama kullandigim tutkal basarili olacakmi emin degilim.. "white glue" kullandim sanki cok sertlesmiycek gibi geliyo, belkide cok erken umitsizlige kapiliyorum uffff :(

sizlere bi sorum olcak, tam kurudugunda eger guzel bi sekilde sertlesmemis olursa ne yapabilirim fikri olan var mi? ustune tekrar tutkal mi sursem ne yapsammmmmm??

bende denedim ama altı biraz yamuk oldu keserken yanlış kesmişim.bu akşam bi tane daha yaptım o güzel olur inş.

Eklentiler

• $100_5952.jpg
    $100_5952.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 81
  • $100_5951.jpg
    $100_5951.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 83
  • $100_5949.jpg
    $100_5949.jpg
    109,6 KB · Görüntüleme: 87
$Fotoğraf0512.jpg

kızlar bende bunu yaptım bılmıyorum becerebıldımmı en sınır oldugum sey balonu patlattıktan sonra tutkalları temızlemek oldu ben altını kesmedım tepesınden uzun lamba yerlestırıcez bıde kayınvalıdeme yaptım oturma odasında kullanıcagı ıcın tuy de kullanmadım nasıl olmus sızce

kızlar bakın bı tane daha yaptım oglusumun odasına yıne tuy kullanmak yerıne beyaz yunden ponponlar yaptım onları kullandım

$Fotoğraf0610.jpg

çokkk güzel bayıldım bende ilk fırsatta denicem ama bişey sormak istiyorum tutkal ipin rengini değiştirmez mi, bide aşağı yukarı kaç günde kuruyo ?

alttan biraz fazla kesersek sorun olurmu yarısını mesela oda karanlık olmasın istiyorum denemedim henüz ama yapmayı

ellerinize sağlık çok güzel olmuş:42: bende salon için aksesuar olarak yapacağım günü bekliyorum,elimdeki işler bitse bir,tembel ben:26:

Back