bu kadar rahatsızsanız binlerce soru var gidin onları yanıtlayın benim sorumdan uzak durunHayir yani bir referandum yapmadigi kaldi.
Yap diyene acaba erken mi, bekle diyene cok cocuk istiyorum gecikemem.Eeee ?? Napalim arkadas biz ? Buraya gunde binlerce kisi ugruyor ve binlerce farkli fiki var.
bu kadar rahatsızsanız binlerce soru var gidin onları yanıtlayın benim sorumdan uzak durunbu kadar gıcık olup hala cevap vermeye calısıyorsunuz. Ben kendimi gectim artık gecen bir kisi sormus hamile kadına erken yapmışsınız erken olmus gezseydiniz demisler kadın napsın gezmek icin bebeğini mi aldırsın bu saatten sonra ay Allahım siz bebek sevenlerin yerşne gezin bolca ve bir daha bana cevap vermeyin
Siz kalkip insanlara bu kadar sikayetcisiniz ama dogurmussunuz minvalinde tenkit dolu yazarsiniz insanlarin size kurulmasi gayet dogal.En son dogurun iste dedik ne diyelim daha ?
bunun en büyük etkeni kadın. Bnim 2 yaşında ikizlerim var 5 sene flört sonrası evlilik hemen arkasından şok bir çocuk haberi ikinci şok ise ikiz olmaları oldu.Ben de senin gibi düşündüm hatta dedim ki bittik biz.Başımıza gelmeyen kalmadı işten kovdular 5 parasız kaldık ama inan bunların hepsi bizi birbirimize çok daha bağladı. Ama her ilişkide olmaz bunlar önemli olan karşındaki adamın sana nasıl bi eş ve evladına nasıl bir baba olduğu. Şimdiki aklımla evlenecek olsam aradığım tek kriter bu adamdan baba olur mu? olurdu heralde.Çünkü anlaşamazsın boşanırsın ama ömrünün sonuna kadar o adam hep o çocuğun babası olarak kalacak. Eğer eşin sana yardımcı seni düşünen biriyse zor ama bir o kadar tatlı günler seni bekliyor diyebilirimDiğer konumda bebek istedigimizi ama etrafımızdaki insanların erken oldugunu söylediklerini yazmıstım.
Biz eşimle 3 yıl sevgili kaldık daha sonra evlendik. 7 aylık evliyiz ben 24 eşim 28 yaşında. Bu ay hamile olma ihtimalim var %50. Her neyse size sormak istedigim bebekli aileler hep mi mutsuzsunuz? Burada acılan konulardan anladıgım bu ve korktum açıkcası. Mutlu olan birileri yok mu? Eşim baskasının bebeğine bile bakar kucagından indirmez yemek yedirir bize bebekli aile geldiginde. Hatta bebegi özledim gidip görsek mi? der. Ben bana yardımcı olacagına eminim ama çocuk olunca birbirinizle ilgilenemiyorsunuz fazla. Öncelik hep bebek oluyor biliyorum. Bu araya soğukluk mu sokuyor? Neden böyle mutsuz oluyorsunuzkorktum ben
Lütfen çok erken bebek için yazmayın bunu herkes söylüyor ama bunu istiyoruz. Sadece diğerine cevap verirseniz cok sevinirim
sorumluluk hissinden bahsediyosunuz aslinda. siz bunu pranga olarak hissederken bir baska kadin kendini olmadigi kadar ise yarar buluyodur belki. herkes cok farkli hisler yasar annelikte eminim.En basiti kafam artık boş değil. Biri lütfeder de bakarsa sakin bir yürüyüşe çıkabilirim. Alabildiğine gitmek istiyorum ama bebek acıkacak diye 2 saate dönmeliyim. Hadi o öğün mama verilsin 4 saat. Yani isterse bir gün komple gideyim eninde sonunda dönmeliyim. Bu bence tam bir pranga...
İnsanların şu kadarlık olsun kolaylaşıyor lafları da hikaye bence. Gazı bitiyor dişi başlıyor, o bitiyor yürümesi, tuvalet eğitimi....evliliği, çocuğu derken ölene kadar zihnin sadece sana ait değil. Bir şey yapmasan bile işgal ediyor beynini.
Bilemiyorum herkes böyle hissetmeyebilir ama özgür ruhlu kadınlar çocuklarını sevse de anneliği sevmeyeceklerdir.
Öyle vallahi canım ben de 5 aylıktır gittim alışverişe burnumdan geldiYok ben cktm cnm sukur hastada olmadi avmye gittik huysuz olmadi emzrdm arabada gozlerni isiklar aliyordu bakip ole gezrdim birde emzikle sustu guzel oldu uyududa bende alisvers yaptm babsylayok cnm ckarm evde oturup sıkılcagma sen iyi dayanmssn ckmamakla yazin gezersn artk rahstca :) gecen avmye gittim bebek 30 gunlk kadn gdzmeye gelms hangi cesrtle gelyrsn bebek aglyip duruyrdu anlamyrm bazlarji
aşırı özgür ruhluyken ikizim oldu anlattıklarını bire bir yaşadım ama bunları özleyeceğim hiç aklıma gelmemişti biliyor musunuz ? çok ilginç bu annelik denen şey. ama 2 yaşına girdiği andan itibaren çok rahatlıyorsunuz sizin kaç aylık ?En basiti kafam artık boş değil. Biri lütfeder de bakarsa sakin bir yürüyüşe çıkabilirim. Alabildiğine gitmek istiyorum ama bebek acıkacak diye 2 saate dönmeliyim. Hadi o öğün mama verilsin 4 saat. Yani isterse bir gün komple gideyim eninde sonunda dönmeliyim. Bu bence tam bir pranga...
İnsanların şu kadarlık olsun kolaylaşıyor lafları da hikaye bence. Gazı bitiyor dişi başlıyor, o bitiyor yürümesi, tuvalet eğitimi....evliliği, çocuğu derken ölene kadar zihnin sadece sana ait değil. Bir şey yapmasan bile işgal ediyor beynini.
Bilemiyorum herkes böyle hissetmeyebilir ama özgür ruhlu kadınlar çocuklarını sevse de anneliği sevmeyeceklerdir.
3 aylık olmak üzere...aşırı özgür ruhluyken ikizim oldu anlattıklarını bire bir yaşadım ama bunları özleyeceğim hiç aklıma gelmemişti biliyor musunuz ? çok ilginç bu annelik denen şey. ama 2 yaşına girdiği andan itibaren çok rahatlıyorsunuz sizin kaç aylık ?
amann en deli zamanı allah kolaylık versin . çok buhranlı o ilk aylar ama geçecek sadece biraz sabır lazım3 aylık olmak üzere...
Aslında çok bir sıkıntısı yok. Uykular biraz problem ona da alıştım.amann en deli zamanı allah kolaylık versin . çok buhranlı o ilk aylar ama geçecek sadece biraz sabır lazım
insanlar sana bunu derken kötü amaçlı demiyorlardır emin ol.. bebek olunca ister istemez bazı seyler değişiyor bi yere gitmek gezmek başbaşa vakit geçirmek. saat zaman farketmeksizin.. bazı şeyler kısıtlanıyor.. bebekten sonra karı koca birbirinden uzaklasabiliyor daa aksine dahada bağlanabiliyor.. bu herkes için başka bi açı.. ayrı bi sınav bencee .. ama herseye değer mi dersennn fazla fazla değerrr..Diğer konumda bebek istedigimizi ama etrafımızdaki insanların erken oldugunu söylediklerini yazmıstım.
Biz eşimle 3 yıl sevgili kaldık daha sonra evlendik. 7 aylık evliyiz ben 24 eşim 28 yaşında. Bu ay hamile olma ihtimalim var %50. Her neyse size sormak istedigim bebekli aileler hep mi mutsuzsunuz? Burada acılan konulardan anladıgım bu ve korktum açıkcası. Mutlu olan birileri yok mu? Eşim baskasının bebeğine bile bakar kucagından indirmez yemek yedirir bize bebekli aile geldiginde. Hatta bebegi özledim gidip görsek mi? der. Ben bana yardımcı olacagına eminim ama çocuk olunca birbirinizle ilgilenemiyorsunuz fazla. Öncelik hep bebek oluyor biliyorum. Bu araya soğukluk mu sokuyor? Neden böyle mutsuz oluyorsunuzkorktum ben
Lütfen çok erken bebek için yazmayın bunu herkes söylüyor ama bunu istiyoruz. Sadece diğerine cevap verirseniz cok sevinirim
çünkü çok küçük olduğu için çok fazla sorumluluğu var büyüdükçe bunlar azalıyor işte.Aslında çok bir sıkıntısı yok. Uykular biraz problem ona da alıştım.
Ben sorumluluğa ve anneliğe alışamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?