Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy sukur benm kiz uslu ckti:) tabi cnm buyuyr artk gozleri iyice acıliyirÖyle vallahi canım ben de 5 aylıktır gittim alışverişe burnumdan geldigidiş o gidiş şükür bu ay biraz daha rahatım oyun istiyor değişik yerler istiyo ☺ büyüdü kuzum benim
bende çok görüyorum üzülüyorum öyle bebeklere
![]()
Niye mutsuz olalım biz yavrumuzla simdi daha da mutluyuz..Diğer konumda bebek istedigimizi ama etrafımızdaki insanların erken oldugunu söylediklerini yazmıstım.
Biz eşimle 3 yıl sevgili kaldık daha sonra evlendik. 7 aylık evliyiz ben 24 eşim 28 yaşında. Bu ay hamile olma ihtimalim var %50. Her neyse size sormak istedigim bebekli aileler hep mi mutsuzsunuz? Burada acılan konulardan anladıgım bu ve korktum açıkcası. Mutlu olan birileri yok mu? Eşim baskasının bebeğine bile bakar kucagından indirmez yemek yedirir bize bebekli aile geldiginde. Hatta bebegi özledim gidip görsek mi? der. Ben bana yardımcı olacagına eminim ama çocuk olunca birbirinizle ilgilenemiyorsunuz fazla. Öncelik hep bebek oluyor biliyorum. Bu araya soğukluk mu sokuyor? Neden böyle mutsuz oluyorsunuzkorktum ben
Lütfen çok erken bebek için yazmayın bunu herkes söylüyor ama bunu istiyoruz. Sadece diğerine cevap verirseniz cok sevinirim![]()
Herkes çocuklarını sever. Bu şüphesiz. Ama herkes anne olmayı sevmeyebilir. Bu ciddi bir sorumluluktur. Bazı ruhlara ağır gelebilir. Mesela size.. mesela bana...Aslında çok bir sıkıntısı yok. Uykular biraz problem ona da alıştım.
Ben sorumluluğa ve anneliğe alışamıyorum.
Anne olan ve olmak isteyenleri takdir ediyorum çünkü bu zor iş. Mutluluk kişiden kişiyedeğişir. Benim çocuğum olsaydı mutsuz olurdum. Çünkü sağlığımın bozulma ihtimali yüksek,sporla uğraşıyorum ve zorlukla okuyorum ilerde kariyerimin sekteye uğramasını istemem. İstediğim gibi gezmek,eşimle doya doya vakit geçirmek,istediğim saatte istediğim yerde olmak istiyorum. Bana göre çocuk zorluk. Siz etraflıca bi düşünün. Yapmak istediklerinizi yaptınız mı,eşiniz iyi mi,maddi durumunuz sağlam mı,eşiniz sorumluluk alabilecek bir insan mı,çocuk doğarsa diğer şeylere vakit ayırabilir misiniz,bebek sevmek güzel ama bunun yetişkinliği de var sabrınız elverir mi vs vs gibi sorulara olumlu cevap veriyosanız çocuk sahibi olabilirsiniz sanırımDiğer konumda bebek istedigimizi ama etrafımızdaki insanların erken oldugunu söylediklerini yazmıstım.
Biz eşimle 3 yıl sevgili kaldık daha sonra evlendik. 7 aylık evliyiz ben 24 eşim 28 yaşında. Bu ay hamile olma ihtimalim var %50. Her neyse size sormak istedigim bebekli aileler hep mi mutsuzsunuz? Burada acılan konulardan anladıgım bu ve korktum açıkcası. Mutlu olan birileri yok mu? Eşim baskasının bebeğine bile bakar kucagından indirmez yemek yedirir bize bebekli aile geldiginde. Hatta bebegi özledim gidip görsek mi? der. Ben bana yardımcı olacagına eminim ama çocuk olunca birbirinizle ilgilenemiyorsunuz fazla. Öncelik hep bebek oluyor biliyorum. Bu araya soğukluk mu sokuyor? Neden böyle mutsuz oluyorsunuzkorktum ben
Lütfen çok erken bebek için yazmayın bunu herkes söylüyor ama bunu istiyoruz. Sadece diğerine cevap verirseniz cok sevinirim![]()