HEp aynı tür cevaplar ya yazdıklarımı anlamıyor musunuz? Ben size yapayım mı veya yapmamayım mı diye soru sormuyorum evlilik bu yuzden mi bozuluyor diyorum. Allah allah...
Sadece rahminle üretebiliyorsan tek mutluluğun o olması çok normal.Kesinlikle
İste tuttum bu yorumu. Bazi kadinlar resmen anne olmak icin dunyaya geldiginden bizi anlayamiyor. Ecesunun annesi, berkayin annesi oluveriyorlar aninda. Kendi isimleri silinmis,ya da hic olmamis,hayatlarinin ilk ve tek muhtemelen de son basarisi cocuk yapmak oluyor. O insanlar tabii ki mutlu. Hem de her an mutlular. Uykusuzken de,yorgunken de,parasizken de mutlular. Bu olgulari hic tanimamislar zira tersini bilen yok.
'ben' kavrami yok oluyor derken, biraz acsaniz?Gün içinde bir çok duyguyu yaşamktır bence. Çok mutlu olup ardından sinir krizine girebiliyorsunuz.
Ben en çok "ben" kavramının yok olması konusunda zorlanıyorum.
Kurtulmak istiyorsanız bakmayjn benim sorularıma lütfen ..Bence çocuk yap kurtul, bizi de kurtar...
Ne desek boş.
Kırmızı desek, turuncu olmuyor mu yani? diye soracaksın...
Allah senin ve eşinin yardımcısı olsun inşallah.
Umarım gönlündekinin en iyisi olur...
Senin düşüncende olmayanı taşla, sana destek olana kalpler öpücükler
Naparsan yap canım hürsün
Ne güzel kız ben 8 ay hiç bir yere gidemedim yemeğe falan hasta olur diye ama artık bu yaz her yeri gezerimDünyanın en guzel seyi evlat sahibi olmak emin ol sende evlat sahibi oldugunda anlicaksn . Bebegm 2.5 aylik ve esimlede zaman gecryrz disryada ckip gezyrz evimizin nesesi oldu esim birgun gormese cldryr cocgunu mesala cock esimi degstrdi ole dym :) bence cock butun yapyr ben ailemden uzak baska ildeym arkdslarmdan uzak burda bana arkds oldu kizim onla ilgileniyorum zamanm gecyr babasi gelyr kizimzlada gezyrz guzel yani tavsye ederm cok guzel duygu :)
Bende aynı sekilde kardesimi buyuttum. Maddi durum iyi cok sukur yorum icin tesekkurlerBende 7 aydır evliyim, benim yaşım 27 ,eşimin 28. Çalışıyor olmama ve çocuklar hakkında kendime güveniyor olmama rağmen ( küçük kardeşimi ben büyüttüm. ), çocuk çok ayrı sorumluluk. Yukarıda bir yorum gördüm bayıldım, " maddi gücünüz yoksa çocuk yapmayın. ". Aynen katılıyorum. Sevgisi, aşkı sonsuz eminim lakin şimdiki zamanda çocuk = para ve zaman. Kendinize güveniyorsanız, yapın.
Kendi görüşüm en az 1 sene evliliğinizin süresinin dolması ( uzmanlar da böyle diyorlar.), sonrası olur zaten. Yinede hakkınız da hayırlısı
Yok ben cktm cnm sukur hastada olmadi avmye gittik huysuz olmadi emzrdm arabada gozlerni isiklar aliyordu bakip ole gezrdim birde emzikle sustu guzel oldu uyududa bende alisvers yaptm babsylaNe güzel kız ben 8 ay hiç bir yere gidemedim yemeğe falan hasta olur diye ama artık bu yaz her yeri gezerim
Hiç belli olmazYazılması gereken herşeyi zaten yazmışlar.
Ben sadece, o bebek bakımında yardım eder diyerek çok güvendiğin eşin büyük ihtimalle elinde telefon çocuğun ihtiyaçlarını senin halletmeni izleyen birine dönüşecek demeye geldim. Yüksek beklentilere girme şimdiden. :)
En basiti kafam artık boş değil. Biri lütfeder de bakarsa sakin bir yürüyüşe çıkabilirim. Alabildiğine gitmek istiyorum ama bebek acıkacak diye 2 saate dönmeliyim. Hadi o öğün mama verilsin 4 saat. Yani isterse bir gün komple gideyim eninde sonunda dönmeliyim. Bu bence tam bir pranga...'ben' kavrami yok oluyor derken, biraz acsaniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?