Öncelikle eğer tüm sorumluluğu siz ustlenirsiniz o zaman tüm enerjinizi sadece bebeğe vermiş olursunuz kendinize bile yetemezsiniz. Eşinizden yardım isteyin siz emzirin o gazını çıkarsın ya da altını değiştirsin vs vs ki sizinde hem kendinize hem bebeginize hem de esinize zamanınız kalsın . Yoksa sevgi değil ama ilgi bölünüyor eğer sizin de eşinizin de ilgisi boljnmezse çok ilgilenen taraf eşine karşı ilgisiz duruma düşüyor . Yani artık kendine bakmiyosun benimle ilgilenmiyosun vs vs eleştirilerine maruz kalır . Elbette ki anne olarak bebekle daha fazla alakadar olucak ama eşinizin de ilgilenmesi gerekiyor ki bunu hafife almasın bazı şeyleri fark etsin . Yani hayatın dinamiğini ayarlamakla ilgili .kimisinin evliliği bebek gelince bitiyor kimi aileleri de bebek güzelleştiriyor erkek kişi hem eş hem baba oluyor bunun farkına vardı mı hayat harika. Ben şuan 8+1 hamileyim öğrendiğimiz de eşim sadece bir hafta yanımızda durabildi o da ben de değişmeye başladım . Şuan yurtdışında daha önce de giderdi ama hergun konuşmazdık artık hergun arıyor beslenmemi önemsiyo önceden de onemserdi ama artık başka bi ilgisi var Allah bozmasın eşim döndüğünde biz 3. Ayımızı yarilamis olucaz hamilelikte asıl unsur kadın ama erkeğin de bu süreci yaşaması lazım çünkü bilimsel olarak da duygusal beyin merkezi erkeklerde çok küçük . Gebeliğe eşinizi nasıl katabilirsiniz bir çok günlük konuda yardım isteyebilirsiniz her şeye biseyim yok ben hallederimle yaklaşmayın perde aşmak olur evi süpürmek olur yemek yapmak olur vs vs ben yaşadığım her durumu paylaşıyorum naz yapmak ya da kendimi acindirmak değil zaten dozu ayarlamak lazım çünkü erkeklerde bu sürede psikolojik sorun yasayabiliyormus. Yani bel agrima masaj yaptırırım gelince tabi , baş agrimdan bahsediyorum , mide bulantılarımdan. Orda araştırmış bana bazı şeyler söylüyor şunların çayını yap midene iyi gelir vs diye. Her süreçte olurlarsa hamilelik sonrası da çok olumsuz olmaz diye düşünüyorum tabiki en önemli anlayış normalde anlayışlı olmayan birinden siz hamilesiniz diye anlayış göstermesini beklemeyin .Diğer konumda bebek istedigimizi ama etrafımızdaki insanların erken oldugunu söylediklerini yazmıstım.
Biz eşimle 3 yıl sevgili kaldık daha sonra evlendik. 7 aylık evliyiz ben 24 eşim 28 yaşında. Bu ay hamile olma ihtimalim var %50. Her neyse size sormak istedigim bebekli aileler hep mi mutsuzsunuz? Burada acılan konulardan anladıgım bu ve korktum açıkcası. Mutlu olan birileri yok mu? Eşim baskasının bebeğine bile bakar kucagından indirmez yemek yedirir bize bebekli aile geldiginde. Hatta bebegi özledim gidip görsek mi? der. Ben bana yardımcı olacagına eminim ama çocuk olunca birbirinizle ilgilenemiyorsunuz fazla. Öncelik hep bebek oluyor biliyorum. Bu araya soğukluk mu sokuyor? Neden böyle mutsuz oluyorsunuzkorktum ben
Lütfen çok erken bebek için yazmayın bunu herkes söylüyor ama bunu istiyoruz. Sadece diğerine cevap verirseniz cok sevinirim
Evliliğiniz bi otursun. Kendini ve eşini evlilik hayatında bir tanı,tart.Yaşın da daha genç. 3 yıl bekleyebilirsin. Siz olmayı öğrenin. Gezin,tozun,eğlenin. Evli olmanın tadını çıkarın. Çocuk büyük sorumluluk. Çocuk hakkında karar alırken tartışmalar oluyor,fikir ayrılığına düşüyorsun. Çocuğunun olması müthiş bir duygu ama gerçekliği olgunluğa gelince müthiş. Herkes her sorumluluğu kaldıramıyor. Çok iyi düşünDiğer konumda bebek istedigimizi ama etrafımızdaki insanların erken oldugunu söylediklerini yazmıstım.
Biz eşimle 3 yıl sevgili kaldık daha sonra evlendik. 7 aylık evliyiz ben 24 eşim 28 yaşında. Bu ay hamile olma ihtimalim var %50. Her neyse size sormak istedigim bebekli aileler hep mi mutsuzsunuz? Burada acılan konulardan anladıgım bu ve korktum açıkcası. Mutlu olan birileri yok mu? Eşim baskasının bebeğine bile bakar kucagından indirmez yemek yedirir bize bebekli aile geldiginde. Hatta bebegi özledim gidip görsek mi? der. Ben bana yardımcı olacagına eminim ama çocuk olunca birbirinizle ilgilenemiyorsunuz fazla. Öncelik hep bebek oluyor biliyorum. Bu araya soğukluk mu sokuyor? Neden böyle mutsuz oluyorsunuzkorktum ben
Lütfen çok erken bebek için yazmayın bunu herkes söylüyor ama bunu istiyoruz. Sadece diğerine cevap verirseniz cok sevinirim
Diğer konumda bebek istedigimizi ama etrafımızdaki insanların erken oldugunu söylediklerini yazmıstım.
Diğer konumda bebek istedigimizi ama etrafımızdaki insanların erken oldugunu söylediklerini yazmıstım.
Mutsuz olsak 2. Bir bebek yapar mıydık sence:) her söyleneni dinlerseniz işte böyle kafanız karışır. ÇDiğer konumda bebek istedigimizi ama etrafımızdaki insanların erken oldugunu söylediklerini yazmıstım.
KesinlikleGün içinde bir çok duyguyu yaşamktır bence. Çok mutlu olup ardından sinir krizine girebiliyorsunuz.
Ben en çok "ben" kavramının yok olması konusunda zorlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?