• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebek muhallebisinde şeker

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sezince

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
445
4
96
Diğer
kızlar, bebeklere şeker kullanılmamalı diye biliyorum. ama doktorumuzun verdiği muhallebi tarifinde şeker ilavesi var. sizler nasıl yapıyorsunuz? 7 aylık bebeğimin muhallebisine şeker yerine ne kullanabilirim?

Bana verilen listede de şeker ilavesi vardı. Ama onlar galiba sade pirinç unu ile tarif ediyorlar. Ben Arı nın pirinç unundan kullanıyorum. hem vitamini var hem şekeri hemde sütü. Sadece suyla pişirip yedir. İstersen içine irmik veya ılıdıktan sonra tahıllı mamalardan katabilirsin.

tatlım ben muhallebileri pirinç unu yada irmikle yapıyorum.içine de elma, armut, muz, kuru kayısı gibi meyveler katıyorum severek yiyor...tavsiye ederimcokacimcoook....

Back