• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebek mucizesi değil ama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Smile_s

Guru
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
3.624
3.939
333
Mrb kızlar,
Pko luyum 4 sene içinde 2 gebelik kaybım var. Regl öncesi hep zor sökülüyordu reglim en az 2_3gün kahverengi çamurumsu geliyordu.
Gecen ay inofolic combi kullandım ve bu ay tam vaktinde ve direk kırmızı kan şeklinde regl oldum. Ve sevindim açıkcası. Pkolu bebiş bekleyen bayanlar bnce inofolic combi ye şans versnler

Mrb kızlar,
Pko luyum 4 sene içinde 2 gebelik kaybım var. Regl öncesi hep zor sökülüyordu reglim en az 2_3gün kahverengi çamurumsu geliyordu.
Gecen ay inofolic combi kullandım ve bu ay tam vaktinde ve direk kırmızı kan şeklinde regl oldum. Ve sevindim açıkcası. Pkolu bebiş bekleyen bayanlar bnce inofolic combi ye şans versnler

Selam canim. Bende pkoluyum. Bende bu ay icon inofolic combi kullandim ve yaklasik 20 gunde kaliteli bi yumurtam buyudu gelisti ve catladi. Bugun bat gunumdu. Adet olmadim hala ama biraz once idrar testim bembeyaz cikti. Yine negatifi gordum.

Selam canim. Bende pkoluyum. Bende bu ay icon inofolic combi kullandim ve yaklasik 20 gunde kaliteli bi yumurtam buyudu gelisti ve catladi. Bugun bat gunumdu. Adet olmadim hala ama biraz once idrar testim bembeyaz cikti. Yine negatifi gordum.
İnşallah bebiş vardır canım. Ben yumurtlama takibi yaptırmadım. Günde 1 tane klomen kullandım ek olarak ama yıllardır ilk önce kahve camurumsu gelen regl ilk defa bu sekılde geldi. Sevindim doğrusu herhalde inofolic kombi etkisidir.

Mrb kızlar,
Merhaba, 2-3 gün kahverengi akıntı pcos danmı oluyor acaba? Bende de her ay böyle olmaya başladı.

İnofolic combiyi bende 2 aydır kullanıyorum. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim sonra doktor bunu verdi. Bendeki en net etkisi sürekli bi akıntım olurdu onu kesti. Ama yumurtlamayı nasıl etkiledi bilemiyorum. 2 aydır henüz çift çizgi göremedim :(

Merhaba, 2-3 gün kahverengi akıntı pcos danmı oluyor acaba? Bende de her ay böyle olmaya başladı.
Valla canım pko dan dolayı mı onu bilmiyorum ama çok sinirimi bozuyordu. Enfeksiyon iltihap vs de olabilir ama ben yumurta düzensizliği ve hormon sorunlarına bağlamıştım

İnofolic combiyi bende 2 aydır kullanıyorum. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim sonra doktor bunu verdi. Bendeki en net etkisi sürekli bi akıntım olurdu onu kesti. Ama yumurtlamayı nasıl etkiledi bilemiyorum. 2 aydır henüz çift çizgi göremedim :KK43:
Sende sorun neydi canım. Regl in düzenli mi ?

Benim bir çikolata kistim var. Reglim düzenliydi ama bi kimyasal gebelik geçirince doktor inofolic combi verdi. 2 aydır henüz bi sonuç yok gibi çok karamsarlaştım bu ay
Sabret canım umudunu yitirme. Ben kaç yıldır uğraşıyorum ve eşimde oligospermi de var

Back