- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
Canim hos geldin neşe getirdin:)benimde adetten 1 gun once olurdu belirtilerim ya da adet gunumde olurdu.hatta ben yanlis hesaplamisim bu ay ki bati yarin olcam saniyodum ama 18 imis.daha 4 gun var ama banada az once hafif bi bel agrisi vurdu.yoksa karnimizda kucuk bir hücremi var
Benimde aklima gelmiyo degil psikolojik bak kapılma aldanma diyorum ama napayim umut dunyasi.gerci korunmasiz ilk ayim zor gibi ama olsun:)Ay yirim ben o hücreleri :) inş ya gecen ay da birsürü agrı yaşamıştm pskolojikmiş. ama bu sefer ki başka sanki :) umut ediyorz işte napalım
Valla cnm varr goguslerim bel agrim kasik agrim cok fazla ben teste yaptim sanki ikinci cizgi slik gibi sen de bi baksana
Benimde aklima gelmiyo degil psikolojik bak kapılma aldanma diyorum ama napayim umut dunyasi.gerci korunmasiz ilk ayim zor gibi ama olsun:)
Cuma sela vakti Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin herkesin gönlünün muradını versin inşallahBende sabah yataktan kalkar kalkmaz karin ve kasik agrisiyla karsilastim yine.sonra tekrar yattim yatar yatmaz gecio ayağa kalkinca tekrar baslio.akintim son hiz devam edio goguslerde hassasiyet yok.bat 18 ekim.bende acaba adet mi oluyorum diye bakiyorum ama gelen giden yok.olmayalim yaa bizde annis olalim...
Evettt umudu bile guzel kendisinin guzelligini hayal edemiyorummmmHic belli olmaz. Pskolojik yada değil ama bu ağrılar bile tatlı geliyo insana dimi:)
AminnnnCuma sela vakti Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin herkesin gönlünün muradını versin inşallah
AMİN
Esime test aldim dedim.1 hafta olucak yarin.Sabah testi yapicam ins.Senin bata kac gun var ?Aynur5656 sen durum ne :)
Hadi inssss benim 4 gun kaldi canimEsime test aldim dedim.1 hafta olucak yarin.Sabah testi yapicam ins.Senin bata kac gun var ?
Stresten falan gecikmis olabilir canim ama biraz daha gecikirse bi doktora gitmeni tavsiye ederim.hamilik icin degil kontrol amacliMerhaba bende yeni üye oldum her zaman adetim ayın 11inde olurdu gecen ay 8inde oldu ve bugün itibariyle hala adet olmadım eşimle ilişkimizde içe boşalma olmadı test yaptım negatif çıktı hiç bir ader belirtisi de yok hamile olabilir miyim acaba
Bebek istemiyoruz aslında daha 3 aylık evliyiz olmaması için kendi yöntemlerimizle korunuyoruz adetim gecikti istemiyor olsakta bi heyecan başladı inşallah hayırlısı neyse o olurStresten falan gecikmis olabilir canim ama biraz daha gecikirse bi doktora gitmeni tavsiye ederim.hamilik icin degil kontrol amacli
Insallah olsada fena olmaz ama tabii sizin fikriniz neticede.ins en hayirlisi olurBebek istemiyoruz aslında daha 3 aylık evliyiz olmaması için kendi yöntemlerimizle korunuyoruz adetim gecikti istemiyor olsakta bi heyecan başladı inşallah hayırlısı neyse o olur
Ins bata son bikac gun kalinca insan meraktan catliyor ya:) ama bu ay hic kafama takmadim oluruna biraktim.senin belirlerin varmi ?Hadi inssss benim 4 gun kaldi canim
Nasil sabirsizim anlatamam...kasik karin bel agrisi akinti var.adet gunumden 1 gun once olurdu bunlar ama gecen haftadan beri ayakta oldugum her saniye var.sence onemli belirtiler miIns bata son bikac gun kalinca insan meraktan catliyor ya:) ama bu ay hic kafama takmadim oluruna biraktim.senin belirlerin varmi ?
Bende bel agrisi ve kasik batmasi oluyor
Bence simdi baslayin.Bizde erkendir dedik gezelim tozalim derken.1 yil oldu evleneli bu 2.ci ayimiz oluyor korunmuyoruz.simdiki aklim olsaydi bikac ay gectikten snra baslardik.Ama hayirlisi yine adetlerim gckti blki vardir insBebek istemiyoruz aslında daha 3 aylık evliyiz olmaması için kendi yöntemlerimizle korunuyoruz adetim gecikti istemiyor olsakta bi heyecan başladı inşallah hayırlısı neyse o olur
Benimde adetten bi gün önce olurdu aynen dediğin gibi her an kasık ağrım var umarım belirtidir :) çok heyecanlıyım bu hafta kafama takmamak için 2 tane kitap bitirdim yemin ederim ama elimde değil elim hep karnımda ağzımda hep dua:)Nasil sabirsizim anlatamam...kasik karin bel agrisi akinti var.adet gunumden 1 gun once olurdu bunlar ama gecen haftadan beri ayakta oldugum her saniye var.sence onemli belirtiler mi
Belirtiler olunca insanin aklina ilk hamilemiyim sorusu geliyorNasil sabirsizim anlatamam...kasik karin bel agrisi akinti var.adet gunumden 1 gun once olurdu bunlar ama gecen haftadan beri ayakta oldugum her saniye var.sence onemli belirtiler mi
Bende cokk sabirsizimmm insss en dogru zamanda gelsin cabuk olsun ama:)banada aklindan cikar diolar ama demesi kolay yokkkk cikmiooo napimmmmBenimde adetten bi gün önce olurdu aynen dediğin gibi her an kasık ağrım var umarım belirtidir :) çok heyecanlıyım bu hafta kafama takmamak için 2 tane kitap bitirdim yemin ederim ama elimde değil elim hep karnımda ağzımda hep dua:)
Ya her belirtiye raziyim gelsin gelsin kosa kosa gelsinnnn:)Belirtiler olunca insanin aklina ilk hamilemiyim sorusu geliyorama kisiden kisiye degisir.Mesela yengem hamileydi 9 ay boyunca hic sikayetleri olmadi.Kusma bulanti vs.Bnimde yok sadece kasik ve bel agrisi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?