Bi iki gun daha olmassan kan testi yaptır mutlaka sonuç verır Can'ımKızlar benim adetimde 6 gün gecikme var hamile olduğumu düşünüyorum insaAllah vardır dua edin. Dün test yaptm cikmadi ebe dediki 10 güne anca çıkar dedi
Vala cnm bilemiyorum ya ilk gebeligimde 3 gun gecikmeyle yaptim iki cizgide pespembe ciktii slik falanda degildii aksamsi kan verdim 5 haftalikti belki buyuktu diye cikmistirr bende anlamadim valla. Kan verdinmi pekiEvet bnim 5. Günüm adet gecikmem var ve yaptım cikmadi ebe hanıma sordum 10 gün gecince çıkar dedi
Yok canım pzt cagrdiVala cnm bilemiyorum ya ilk gebeligimde 3 gun gecikmeyle yaptim iki cizgide pespembe ciktii slik falanda degildii aksamsi kan verdim 5 haftalikti belki buyuktu diye cikmistirr bende anlamadim valla. Kan verdinmi peki
Hadi hayirlisi insaAllah vardir cnmYok canım pzt cagrdi
İnsaAllah canım benimBi iki gun daha olmassan kan testi yaptır mutlaka sonuç verır Can'ım
İnsaAllah canım ya Rabbim hepimize nasip etsin.Hadi hayirlisi insaAllah vardir cnm
Aminn cnmİnsaAllah canım ya Rabbim hepimize nasip etsin.
sabahları uyandıgımda heyecanlanıyorum ya adetim basladıysa diye :) beklemesi zor ama fazlada umutlanmıyorum husran olmasın:)Ayy ben olsam catlarimmmmm
Insallah bebisin vardir canim bence sende bi test ya korkma unutma her sey kismet allahim en guzelini versin kucaginaMerhaba bende 8 aylik evliyim 2 ay once kimyasal gebelik gecirdim bu ay da iki gun gecti regl gunum.agrilarim var icime doguyor hamileymisim gibi ama daha once kimyasal gebelik yasayinca insan endise ediyor bu yuzden test bile yapmadim daha.Insallah Rabbim saglikli sıhatli evlatlar nasip eder bize.
Insallahh kirmizilari gormezsinnnnnsabahları uyandıgımda heyecanlanıyorum ya adetim basladıysa diye :) beklemesi zor ama fazlada umutlanmıyorum husran olmasın:)
Günaydın canım Benin günüm karın kasık ağrısıyla başladı öyle de devam ediyor sürekli her an adet oldum sanıyorum 5 günüm var daha bat'a umarım olmam sen nasılsın bugün ?Gunaydin kizlar nasil basladi gününüz var mi degisiklikler
Gunaydin cnm ben halla adet olmadim ama test negatif birgun gecikmeyle test cikarmi onuda bilmiyorum ama bel agrsindan dun gece gozmu bile kirpmadimGunaydin kizlar nasil basladi gününüz var mi degisiklikler
Bende sabah yataktan kalkar kalkmaz karin ve kasik agrisiyla karsilastim yine.sonra tekrar yattim yatar yatmaz gecio ayağa kalkinca tekrar baslio.akintim son hiz devam edio goguslerde hassasiyet yok.bat 18 ekim.bende acaba adet mi oluyorum diye bakiyorum ama gelen giden yok.olmayalim yaa bizde annis olalim...Günaydın canım Benin günüm karın kasık ağrısıyla başladı öyle de devam ediyor sürekli her an adet oldum sanıyorum 5 günüm var daha bat'a umarım olmam sen nasılsın bugün ?
Bir iki gun daha bekle sonra kan ver canim en guzeli o.bugunude tertemiz atlat insssssGunaydin cnm ben halla adet olmadim ama test negatif birgun gecikmeyle test cikarmi onuda bilmiyorum ama bel agrsindan dun gece gozmu bile kirpmadim
Hayirlisi artik cnmA
Bir iki gun daha bekle sonra kan ver canim en guzeli o.bugunude tertemiz atlat insssss
Canim hos geldin neşe getirdin:)benimde adetten 1 gun once olurdu belirtilerim ya da adet gunumde olurdu.hatta ben yanlis hesaplamisim bu ay ki bati yarin olcam saniyodum ama 18 imis.daha 4 gun var ama banada az once hafif bi bel agrisi vurdu.yoksa karnimizda kucuk bir hücremi varAdete 9 gün var. Hafiften karnım agrıyo göğsüm sızlıyo. Arada da minik minik sırt agrılarım oluyo :) bu belirtiler adetten bi iki gün önce olurdu. Bu kadar erken nie oluyo… yoksa ben
Aaaayyy hadi inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?