Bebek mi var?

Evet bnim 5. Günüm adet gecikmem var ve yaptım cikmadi ebe hanıma sordum 10 gün gecince çıkar dedi
Vala cnm bilemiyorum ya ilk gebeligimde 3 gun gecikmeyle yaptim iki cizgide pespembe ciktii slik falanda degildii aksamsi kan verdim 5 haftalikti belki buyuktu diye cikmistirr bende anlamadim valla. Kan verdinmi peki

Merhaba bende 8 aylik evliyim 2 ay once kimyasal gebelik gecirdim bu ay da iki gun gecti regl gunum.agrilarim var icime doguyor hamileymisim gibi ama daha once kimyasal gebelik yasayinca insan endise ediyor bu yuzden test bile yapmadim daha.Insallah Rabbim saglikli sıhatli evlatlar nasip eder bize.

Insallah bebisin vardir canim bence sende bi test ya korkma unutma her sey kismet allahim en guzelini versin kucagina

Gunaydin kizlar nasil basladi gününüz var mi degisiklikler
Günaydın canım Benin günüm karın kasık ağrısıyla başladı öyle de devam ediyor sürekli her an adet oldum sanıyorum 5 günüm var daha bat'a umarım olmam sen nasılsın bugün ?

Günaydın canım Benin günüm karın kasık ağrısıyla başladı öyle de devam ediyor sürekli her an adet oldum sanıyorum 5 günüm var daha bat'a umarım olmam sen nasılsın bugün ?
Bende sabah yataktan kalkar kalkmaz karin ve kasik agrisiyla karsilastim yine.sonra tekrar yattim yatar yatmaz gecio ayağa kalkinca tekrar baslio.akintim son hiz devam edio goguslerde hassasiyet yok.bat 18 ekim.bende acaba adet mi oluyorum diye bakiyorum ama gelen giden yok.olmayalim yaa bizde annis olalim...

Adete 9 gün var. Hafiften karnım agrıyo göğsüm sızlıyo. Arada da minik minik sırt agrılarım oluyo :) bu belirtiler adetten bi iki gün önce olurdu. Bu kadar erken nie oluyo… yoksa ben

Aaaayyy hadi inş

Canim hos geldin neşe getirdin:)benimde adetten 1 gun once olurdu belirtilerim ya da adet gunumde olurdu.hatta ben yanlis hesaplamisim bu ay ki bati yarin olcam saniyodum ama 18 imis.daha 4 gun var ama banada az once hafif bi bel agrisi vurdu.yoksa karnimizda kucuk bir hücremi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…