• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek mi var?

Kizlar cuma gecesi bugunn bol bol dua edin bizleride unutmayin duanizda muminin mumine etigi dua kabul olurmusss insaAllah Rabim Gonlunuzdekini avuclariniza verir. Allahim Gonlumde Olani Hakimda Hayirli Eyle Hakimda Hayirli Olanida Gonlumu Razi Eyle (h.z Ali)

Kizlar bnmde 8 ekimde adet olmam gerekiyordu 10 ekimde test yaptm negatif cikti cok akintim var ve hala adet olmadim (4 ekimdede iliski esnasnda kan gelmisti doktora gittim su kisti var dedi sana zarari yok cocuk olmasina yarari var dedi) sizce hamilemiyimdir yaa
En iyisi testi tekrarla canim ya da kan ver

adetim iki gun gecikti ama dun kahverengi biraz leke oldu tamam dedim adet oldum ama devamı gelmedi hamilelik ihtimali yuzunden basım agrısa hap icemiyorum:KK64:

14 aylik evliyim korunmasiz ilk denememiz ihtimal dusuk ama umutlaniyo iste insan
İlk denemede tutan var Can'ım nasip ben 7 yıllık evlıyım evlendim üç ay sonra kaldım mesela korunmamıştık ıkı ay üçüncü ayda kalmıştım ama planlı deildi olursa olur olmazsa da sıkıntı yok yeni evlıyım dedım kasmadım ama tavsiyem bu ay kalamassan folik asit kullanmaya basla hamılelık öncesi öneriliyor bak şimdi ikinciye niyetlendim olmuyor

adetim iki gun gecikti ama dun kahverengi biraz leke oldu tamam dedim adet oldum ama devamı gelmedi hamilelik ihtimali yuzunden basım agrısa hap icemiyorum:KK64:
Devam etmese yerleşme kanaması olabilir nasip inş öyledir Can'ım takip et bakalım adet olcan mı

İlk denemede tutan var Can'ım nasip ben 7 yıllık evlıyım evlendim üç ay sonra kaldım mesela korunmamıştık ıkı ay üçüncü ayda kalmıştım ama planlı deildi olursa olur olmazsa da sıkıntı yok yeni evlıyım dedım kasmadım ama tavsiyem bu ay kalamassan folik asit kullanmaya basla hamılelık öncesi öneriliyor bak şimdi ikinciye niyetlendim olmuyor
Kismet tabiki insallah olur folik asit kullaniyorum 3 haftadır umudunu kaybetmeme mi diosun yani:KK49::KK49:

Kismet tabiki insallah olur folik asit kullaniyorum 3 haftadır umudunu kaybetmeme mi diosun yani:KK49::KK49:
Tabiki umudunu kaybetme kuzenim kalamıyordu beş ay denedi sonra dr gıttı mesela enfeksıyon varmış fitil verdi dr ona kullandı öbür ay hamıle kaldı eğer uzun sure kalamassan gidersin bi dr

Tabiki umudunu kaybetme kuzenim kalamıyordu beş ay denedi sonra dr gıttı mesela enfeksıyon varmış fitil verdi dr ona kullandı öbür ay hamıle kaldı eğer uzun sure kalamassan gidersin bi dr
Ben jormon testide yaptirdim problem yok ins ne zaman kismetse ozaman olsun

Kızlar benim adetimde 6 gün gecikme var hamile olduğumu düşünüyorum insaAllah vardır dua edin. Dün test yaptm cikmadi ebe dediki 10 güne anca çıkar dedi

Back