- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 133
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyisi testi tekrarla canim ya da kan verKizlar bnmde 8 ekimde adet olmam gerekiyordu 10 ekimde test yaptm negatif cikti cok akintim var ve hala adet olmadim (4 ekimdede iliski esnasnda kan gelmisti doktora gittim su kisti var dedi sana zarari yok cocuk olmasina yarari var dedi) sizce hamilemiyimdir yaa
İnşallah beklediğimiz mutlu haberleri aliriz dualarimizi edelim kizlarrrrrHepımız haber verelim herkes Bebek beklıyo yalnız deilim bu konuda
Can'ım sen kaç yıllık evliydin nekadar süredir denıyosunİnşallah beklediğimiz mutlu haberleri aliriz dualarimizi edelim kizlarrrrr
14 aylik evliyim korunmasiz ilk denememiz ihtimal dusuk ama umutlaniyo iste insanCan'ım sen kaç yıllık evliydin nekadar süredir denıyosun
İlk denemede tutan var Can'ım nasip ben 7 yıllık evlıyım evlendim üç ay sonra kaldım mesela korunmamıştık ıkı ay üçüncü ayda kalmıştım ama planlı deildi olursa olur olmazsa da sıkıntı yok yeni evlıyım dedım kasmadım ama tavsiyem bu ay kalamassan folik asit kullanmaya basla hamılelık öncesi öneriliyor bak şimdi ikinciye niyetlendim olmuyor14 aylik evliyim korunmasiz ilk denememiz ihtimal dusuk ama umutlaniyo iste insan
Canim o leke yerlesme kanamasi olabilir sana önerim test yap.adetim iki gun gecikti ama dun kahverengi biraz leke oldu tamam dedim adet oldum ama devamı gelmedi hamilelik ihtimali yuzunden basım agrısa hap icemiyorum
Devam etmese yerleşme kanaması olabilir nasip inş öyledir Can'ım takip et bakalım adet olcan mıadetim iki gun gecikti ama dun kahverengi biraz leke oldu tamam dedim adet oldum ama devamı gelmedi hamilelik ihtimali yuzunden basım agrısa hap icemiyorum
Kismet tabiki insallah olur folik asit kullaniyorum 3 haftadır umudunu kaybetmeme mi diosun yaniİlk denemede tutan var Can'ım nasip ben 7 yıllık evlıyım evlendim üç ay sonra kaldım mesela korunmamıştık ıkı ay üçüncü ayda kalmıştım ama planlı deildi olursa olur olmazsa da sıkıntı yok yeni evlıyım dedım kasmadım ama tavsiyem bu ay kalamassan folik asit kullanmaya basla hamılelık öncesi öneriliyor bak şimdi ikinciye niyetlendim olmuyor
Ay inssss yerlesme kanamasidirrrrrrDevam etmese yerleşme kanaması olabilir nasip inş öyledir Can'ım takip et bakalım adet olcan mı
Tabiki umudunu kaybetme kuzenim kalamıyordu beş ay denedi sonra dr gıttı mesela enfeksıyon varmış fitil verdi dr ona kullandı öbür ay hamıle kaldı eğer uzun sure kalamassan gidersin bi drKismet tabiki insallah olur folik asit kullaniyorum 3 haftadır umudunu kaybetmeme mi diosun yani
zaten bir iki gun daha adet baslamazsa kan testi yaptırıcam bakalım hayırlısı:)Devam etmese yerleşme kanaması olabilir nasip inş öyledir Can'ım takip et bakalım adet olcan mı
Aynen Allah gönlüne göre versin Can'ımzaten bir iki gun daha adet baslamazsa kan testi yaptırıcam bakalım hayırlısı:)
bir iki gun daha bekliyim dedim baslamazsa yapıcam beklemeside stresli:)Canim o leke yerlesme kanamasi olabilir sana önerim test yap.
Ben jormon testide yaptirdim problem yok ins ne zaman kismetse ozaman olsunTabiki umudunu kaybetme kuzenim kalamıyordu beş ay denedi sonra dr gıttı mesela enfeksıyon varmış fitil verdi dr ona kullandı öbür ay hamıle kaldı eğer uzun sure kalamassan gidersin bi dr
Evet bnim 5. Günüm adet gecikmem var ve yaptım cikmadi ebe hanıma sordum 10 gün gecince çıkar dedivalla cnm ben 1 hafta kala yaptimm varsada cikmaz dediler bosuna yapmisim.en dogrusu adet geciminde yapmak
Ayy ben olsam catlarimmmmmbir iki gun daha bekliyim dedim baslamazsa yapıcam beklemeside stresli:)