Bebek mi var?

Bende cokk sabirsizimmm insss en dogru zamanda gelsin cabuk olsun ama:)banada aklindan cikar diolar ama demesi kolay yokkkk cikmiooo napimmmm
Kesinlik düşünmediğim 1 dk yok nasıl aklımdan çıkarıcam bilmiyorum ki

Bence simdi baslayin.Bizde erkendir dedik gezelim tozalim derken.1 yil oldu evleneli bu 2.ci ayimiz oluyor korunmuyoruz.simdiki aklim olsaydi bikac ay gectikten snra baslardik.Ama hayirlisi yine adetlerim gckti blki vardir ins
Haklısınız ama borcumuz çok fazla ve çalışmam gerek yoksa eşimde bende inanılmaz derecede istiyoruz. Ünşallah sizin vardır rabbim hayırlısını versin

Gunum 6 gun gecti hala olmadim ama test negatif cikti baska marka testmi alsam testtnmi kaynakli acaba

Aynur5656 vesairee
Bende sizdenim kızlar bugün 6.gün
dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 2-3 gündür kramplar sızılar beni deli ediyor olsamda bari hsg için randevu alıcam onu bekliyorum
ALLAH hayır etsin halimizi

Seninde 6 gün mü gecikti ?benim yarin 1 hafta olucak adet olmadim.Bugun test aldim yarin sabah yapicam cok heyecanliyim yaa

Testte cikmio bnm yaa almakda istemiyorum artik olmassa yarin bidaha yapcm hyrlisi

Arkadaslar bu ay hamile kalmayi bekleyenler buraya haydi eller havaya
valla canm bende bu ay 4 gözle bekliyorum 3 gün geçti adet olmadım inşallah vardir canm yaaaa rabbim bekleyen herkese versin

Seninde 6 gün mü gecikti ?benim yarin 1 hafta olucak adet olmadim.Bugun test aldim yarin sabah yapicam cok heyecanliyim yaa

Evet benimde yarın 7.günüm
Hadi hayırlısı İnşaaAllah beklediğin sonucu alırsın
Ben olmazsam hemen yaptırmicam artık çünkü her seferinde hüsran
o durumu görmeyeyim daha iyi
Ben şimdi sağlığımı düşünüyorum İnşaaAllah kötü bişey yokturda adet olurum bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…