Kesinlik düşünmediğim 1 dk yok nasıl aklımdan çıkarıcam bilmiyorum kiBende cokk sabirsizimmm insss en dogru zamanda gelsin cabuk olsun ama:)banada aklindan cikar diolar ama demesi kolay yokkkk cikmiooo napimmmm
Tvye bakim diyorum hep bebek reklamlari.disari cikioz esimle her yer bebek nasil gormezden geleyimki:))Kesinlik düşünmediğim 1 dk yok nasıl aklımdan çıkarıcam bilmiyorum ki
Aynen ya yeterki gelsinYa her belirtiye raziyim gelsin gelsin kosa kosa gelsinnnn:)
Kesinlikle çok haklısın derdimiz ortak dermanımız bir Rabbim yardımcımız olsun.Tvye bakim diyorum hep bebek reklamlari.disari cikioz esimle her yer bebek nasil gormezden geleyimki:))
Haklısınız ama borcumuz çok fazla ve çalışmam gerek yoksa eşimde bende inanılmaz derecede istiyoruz. Ünşallah sizin vardır rabbim hayırlısını versinBence simdi baslayin.Bizde erkendir dedik gezelim tozalim derken.1 yil oldu evleneli bu 2.ci ayimiz oluyor korunmuyoruz.simdiki aklim olsaydi bikac ay gectikten snra baslardik.Ama hayirlisi yine adetlerim gckti blki vardir ins
Sagol cnm ins.Haklisinz ozmn borclariniz biraz hafiflesin snra olur ins.Haklısınız ama borcumuz çok fazla ve çalışmam gerek yoksa eşimde bende inanılmaz derecede istiyoruz. Ünşallah sizin vardır rabbim hayırlısını versin
İnşallah allah büyükSagol cnm ins.Haklisinz ozmn borclariniz biraz hafiflesin snra olur ins.
kan testi yaptırmani oneririm canimGunum 6 gun gecti hala olmadim ama test negatif cikti baska marka testmi alsam testtnmi kaynakli acaba
Benimde tam 6 gun bugun yarin test ypcm bnde.Testin markasi neydi cnm ?Gunum 6 gun gecti hala olmadim ama test negatif cikti baska marka testmi alsam testtnmi kaynakli acaba
Cok cok silik hayalet bir cizgi var sanki sonuc ne kan testi yaptirdiniz mi ?Valla cnm varr goguslerim bel agrim kasik agrim cok fazla ben teste yaptim sanki ikinci cizgi slik gibi sen de bi baksana
Anladim cnmHatirlamiorm cnm ya markasını
Seninde 6 gün mü gecikti ?benim yarin 1 hafta olucak adet olmadim.Bugun test aldim yarin sabah yapicam cok heyecanliyim yaa
valla canm bende bu ay 4 gözle bekliyorum 3 gün geçti adet olmadım inşallah vardir canm yaaaa rabbim bekleyen herkese versinArkadaslar bu ay hamile kalmayi bekleyenler buraya haydi eller havaya
Test yapmayı düşünüyomusun canim ins vardırr insssvalla canm bende bu ay 4 gözle bekliyorum 3 gün geçti adet olmadım inşallah vardir canm yaaaa rabbim bekleyen herkese versin
Seninde 6 gün mü gecikti ?benim yarin 1 hafta olucak adet olmadim.Bugun test aldim yarin sabah yapicam cok heyecanliyim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?