• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek mi var?

İnş Can'ım kendimi çok hazırladım ıkınci çocuğa eşimde çok istıyor artık Zaman'ı dıyor oda bu ayda özel günlerı degerlendırdık hayırlısı bakalım belirtiler var gıbı belkıde psikolojik bılmıyorum bakıcaz artık
Insallah psikolojik degildir canimm haberlerini bekliyoruz

berabermisiz o zaman:)kasik agrim arada mide bulantim basladi dun cok fazla akintim bel agrimda oluyo.sende varmi bunlardan.
Bende adet olacakmışım gibi bi ağrı var bel ağrısı var ve arada başım dönüyor akşamları da Ateş basıyor inşallah bu sefer olur olmazsa 2. Aşılamamı olucam

Bende adet olacakmışım gibi bi ağrı var bel ağrısı var ve arada başım dönüyor akşamları da Ateş basıyor inşallah bu sefer olur olmazsa 2. Aşılamamı olucam
Insss adet agrilari degildir bizimkiler ins hayirlisi olur 2.ye gerek kalmaz canimmm

Hadi insaAllah hayirli haberler aliriz test yapacak arkasaaslrdn

Kizlar bnmde 8 ekimde adet olmam gerekiyordu 10 ekimde test yaptm negatif cikti cok akintim var ve hala adet olmadim (4 ekimdede iliski esnasnda kan gelmisti doktora gittim su kisti var dedi sana zarari yok cocuk olmasina yarari var dedi) sizce hamilemiyimdir yaa

Kizlar bnmde 8 ekimde adet olmam gerekiyordu 10 ekimde test yaptm negatif cikti cok akintim var ve hala adet olmadim (4 ekimdede iliski esnasnda kan gelmisti doktora gittim su kisti var dedi sana zarari yok cocuk olmasina yarari var dedi) sizce hamilemiyimdir yaa
Cnm ya testi tekrar la yada kan ver evde varsa testin tekrarlaa.benim ilk gebeligimdede akintim cok olmustu her an adet oldum saniyodum umitlendirmek gibi olmasn ama hamilede olabilirsin

Yarina kadar bekliyim yapcam insaallah cnm cok merak ediorm ama geçen cikmadi yine cikmaz diye yapmakda istemiom

Saol cnm yaa birzda olsa umidim geldi yerine
Eger hamile degilsende uzulmee Muhakak Allahin bizim icin Bildigi seyler vardir Ben herzman diyorumki Allahim hayirsiz olacaksa,3.4 yasina gelip oluceksee ciger atesi cekeceksem zaten olmasinnn ozmn icimdeki huzun birzda olsa kayboluyo

Ben de bekliyorum bu ay inşallah. Adetime 10 gün var. Nasıl sabredicem bilmiyorum. Yumurtlama takvimi ne göre hareket ettim. Bakalım hayırlısı

Back