Insallah psikolojik degildir canimm haberlerini bekliyoruzİnş Can'ım kendimi çok hazırladım ıkınci çocuğa eşimde çok istıyor artık Zaman'ı dıyor oda bu ayda özel günlerı degerlendırdık hayırlısı bakalım belirtiler var gıbı belkıde psikolojik bılmıyorum bakıcaz artık
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek mi var?
- Konu Sahibi Finnuk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bekliyorum guzel haberlerrrHaftaya bakıcaz Can'ım haberleşiriz
- 17 Mayıs 2016
- 455
- 524
- 23
- 36
Bende adet olacakmışım gibi bi ağrı var bel ağrısı var ve arada başım dönüyor akşamları da Ateş basıyor inşallah bu sefer olur olmazsa 2. Aşılamamı olucamberabermisiz o zaman:)kasik agrim arada mide bulantim basladi dun cok fazla akintim bel agrimda oluyo.sende varmi bunlardan.
Bnde dayanamiyorum ama emin olmak icin bi hafta dolsun dedim blki adet olurum.Belim ve kasiklarim da cok agriyor.Test alip yapicamValla ben bir saat bile geçse yapıyorum nasıl durdun bu güne kadar
Hic bekleme hemmenn yapppBnde dayanamiyorum ama emin olmak icin bi hafta dolsun dedim blki adet olurum.Belim ve kasiklarim da cok agriyor.Test alip yapicam
Insss adet agrilari degildir bizimkiler ins hayirlisi olur 2.ye gerek kalmaz canimmmBende adet olacakmışım gibi bi ağrı var bel ağrısı var ve arada başım dönüyor akşamları da Ateş basıyor inşallah bu sefer olur olmazsa 2. Aşılamamı olucam
- 17 Mayıs 2016
- 455
- 524
- 23
- 36
İnşallah canım en büyük temennim bu ay sanki olucak gibi hissediyorum o aşılama sürecini tekrar yaşamaktan çok korkuyorumInsss adet agrilari degildir bizimkiler ins hayirlisi olur 2.ye gerek kalmaz canimmm
Icini ferah tut canim her seyin en iyisin allah bilir zamani bu zamndir belkideİnşallah canım en büyük temennim bu ay sanki olucak gibi hissediyorum o aşılama sürecini tekrar yaşamaktan çok korkuyorum
Yapicam insHic bekleme hemmenn yappp
- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 133
- 31
- 6 Ekim 2016
- 51
- 12
- 3
- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 133
- 31
Cnm ya testi tekrar la yada kan ver evde varsa testin tekrarlaa.benim ilk gebeligimdede akintim cok olmustu her an adet oldum saniyodum umitlendirmek gibi olmasn ama hamilede olabilirsinKizlar bnmde 8 ekimde adet olmam gerekiyordu 10 ekimde test yaptm negatif cikti cok akintim var ve hala adet olmadim (4 ekimdede iliski esnasnda kan gelmisti doktora gittim su kisti var dedi sana zarari yok cocuk olmasina yarari var dedi) sizce hamilemiyimdir yaa
- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 133
- 31
Inan cnm hic belli olmuyo 12 sate bile test sonucu degisebiliyooo insaAllah hamissindirYarina kadar bekliyim yapcam insaallah cnm cok merak ediorm ama geçen cikmadi yine cikmaz diye yapmakda istemiom
- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 133
- 31
Eger hamile degilsende uzulmee Muhakak Allahin bizim icin Bildigi seyler vardir Ben herzman diyorumki Allahim hayirsiz olacaksa,3.4 yasina gelip oluceksee ciger atesi cekeceksem zaten olmasinnn ozmn icimdeki huzun birzda olsa kayboluyoSaol cnm yaa birzda olsa umidim geldi yerine
- 17 Mayıs 2016
- 455
- 524
- 23
- 36
İnşallah canım aminnnn aminnnn hepimizi için inşallah bu ay uğurlu bi ay olurIcini ferah tut canim her seyin en iyisin allah bilir zamani bu zamndir belkide