• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek mi var?

ya biz de artık yaş ilerliyor diye bebek çalışmaya başladık , ama 3 4 aydır olmayınca bir üzülüyorum ki garip yani.

Sanki kpss ye girmişte düşük puan alıyormuş gibi hissediyorum her ay :D

23 yasindayim ama benimde tek istedigim genc yasta anne olmak bazen diyorum iyiki kucik yasta evlendim 4 bitip 5 gircek hala cocuk yokk benle evlenenler ikinciyi yapiyo

Selam kızlar
Bende beklemedeyim Allah'ın izni ile
Her sey kismet kizlar.bu arada ben gecen ay 27 gunde bir adet olmusum simdi farkettim.o yüzden adetim 18 olacak 5gun var yani ben de az kaldi diye seviniyodum yine beklycem off nasil gececek ki

Her sey kismet kizlar.bu arada ben gecen ay 27 gunde bir adet olmusum simdi farkettim.o yüzden adetim 18 olacak 5gun var yani ben de az kaldi diye seviniyodum yine beklycem off nasil gececek ki
Hos geldin canim bu arada ne zaman adetin senin

Benimde 18 yada 19 ekim canım belirtin var mı

Kizlar geciktiyseniz, bel agriniz gogus agriniz kasik agriniz varsa yapin hemen test ;)

Selam kızlar bende beklemedeyim gecen ay tutmadı hemde yumurtlama günü öncesi ve sonrasını değerlendirdiğim halde 6 yasında kızım var ıkıncıyı istıyorum artık kızım cok kardeş istıyor bende işten çıktım çalışmıcam bi süre o yüzden ıkıncıye baya nıyetlendim hemen olur sandım tutmadı bu ay da beklıyorum

Selam kızlar bende beklemedeyim gecen ay tutmadı hemde yumurtlama günü öncesi ve sonrasını değerlendirdiğim halde 6 yasında kızım var ıkıncıyı istıyorum artık kızım cok kardeş istıyor bende işten çıktım çalışmıcam bi süre o yüzden ıkıncıye baya nıyetlendim hemen olur sandım tutmadı bu ay da beklıyorum
Bende o donemleri degerlendirdim ama kismet adetin gectimi canim

İnş Can'ım kendimi çok hazırladım ıkınci çocuğa eşimde çok istıyor artık Zaman'ı dıyor oda bu ayda özel günlerı degerlendırdık hayırlısı bakalım belirtiler var gıbı belkıde psikolojik bılmıyorum bakıcaz artık

Back