- 25 Temmuz 2022
- 53
- 6
- Konu Sahibi Kitapkurdu_
Merhabalar bir yıl önce hormon değerlerimde orantısızlık var diye öğrenmiştim bundan yedi ay önce evlendim ve bir anda regl olmadım hamileyim sandım test yaptım ama çıkmadı testte kasığımda bir doluluk hissettim hafif ağrı kaşıntı azıcık öncesinde de kahverengi leke gelmişyi herkes dedi ki hamilesin doktora gittim bu şekilde anlattım benden smear aldı birşey var dedi sıkıntı olabilir ama o doluluk gitmedi sonra adet söktürücü verdi ve ben o ay 4 gün falan adet oldum sonraki aya kadar çıkmadı test kanserim diye panik oldum ama o his halen kasığımda gece gündüz duruyordu sonra birden ağrılar girdi kasık ağrıları ve adet oldum ama nasıl kan pıhtıları geliyor kocaman parçalar 15 gün sürdü doktora gittim kasığımdaki o his yoktu yeniden ultrasonla baktı yine birşey var dedi hamilelik testi yaptın mı dedi bende evet dedim bana diyor ki ne çıktı negatif dedim hemen dedi acil bakılsın hamileliğe ben orda bir his var birşey var derken bakmamıştı Çapa tıp fakültesi gittiğim yer Fatihte. Kendi ellerimle bebeğimi mi düşürdüm doktorun verdiği ilacı kullandım ama ben güvendim baktı bana bebek var demedi o his hamilelik olabilir demedi ben çok çok çook üzgünüm nasıl hissedemedim ben onu koruyamadım şuan amh Değerim 0.03 çıkıyor hamile kalmış mıyım kayıp mu ettim belki rek şansımdı Allah böyle istedi belki de hiç sahip olamadığım bebeğim için yine bir damla daha aktı gözümden doktor önerisi varsa birinin Allah razası için yardım etsin #yardımedin #hamilelik #kadındoğum #tüpbebek #evlilik #hormon #kadındoğumuzmanları