Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

Ülen azra sendemi azıcık saksıyı çalıştırsana kızım ya bu kadar zormuhihoyyyt

len yürü git bırak artislik yapmayı....

kuş beyinli...:roflol: :roflol: :roflol: :roflolcivcivsin ya o açıdan)

cevap önünde olunca tabi gerek kalmıyor dimi kafa çalıştırmaa...söle bak yoksam bi daha
senin fıkalaırna gülmeyiz söyleyim

Kızlar portakallı kurabiye yiyorum sizde istermisiniz:içelim:

dileğim hoş geldinnnnn bir bilmece varda onu sormuştum arkidişlerim hepsinin kafası tek bir yere çalışıyorda....azıcık degişiklik olsun dedim...

sositosositoLen kocaman olupta içinde bebeden başka bişey bulunmayan beyinden ise kuş beyinli olmayı yeglerim...opuyorumnanaktan

iyi yapmışsın canımda ben portakallı kurabiyede kaldım yolla şekerim bitane buraya :)

e hadi civciv ya kurabiye senin olsun cvp ne onu söle

3 kuruşa 5 köfte yok banane banane ileride belki cevabı bilen çıkarrrrrrrrrzemuszemus

nini artist dedide ben ençok gülşen bubikoğlunu severim eskiden benzetirlerdi..evlendik forsumuz söndüüüüüüüüüü

allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm o benzetenler kim allah aşkına söle ...delikafadulden delikafadulden koptum ben....isyandan vazgeçtim :roflol: :roflol: :roflol:

....buldum ben en çok sigarayı seviyorum sigara mı :bbo:

sositosositoçok ayıpppppppppp çok zararlııııııııııııııı birde bebe istiyor ha ha istersen %100 düşün önce onun için hazırlık yapmalısın sigarayı bırak.......cvp bu degil üzgünüm ninik hanım...........elekci yada........gamyoncuiremsu

çiçeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bak bunu gülşen bubikoloğluna bewnzsetiuorlarmış leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..bende penelope cruz delikafadulden delikafadulden delikafadulden

dbs tebrik ederim canım benimde çok sevdiğim bişeymiş ama bulamadık işte........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…