- 14 Ağustos 2009
- 1.488
- 2
- Konu Sahibi sarxixcivciv
saksım bazen duruyor çalışmıyor tatlım ama aklıma hiçbişey gelmiyoooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ülen azra sendemi azıcık saksıyı çalıştırsana kızım ya bu kadar zormuhihoyyyt
len yürü git bırak artislik yapmayı....
kuş beyinli...:roflol: :roflol: :roflol: :roflolcivcivsin ya o açıdan)
cevap önünde olunca tabi gerek kalmıyor dimi kafa çalıştırmaa...söle bak yoksam bi daha
senin fıkalaırna gülmeyiz söyleyim
iyi yapmışsın canımda ben portakallı kurabiyede kaldım yolla şekerim bitane buraya :)Kızlar portakallı kurabiye yiyorum sizde istermisiniz:içelim:
dileğim hoş geldinnnnn bir bilmece varda onu sormuştum arkidişlerim hepsinin kafası tek bir yere çalışıyorda....azıcık degişiklik olsun dedim...
e hadi civciv ya kurabiye senin olsun cvp ne onu söle
sositosositoLen kocaman olupta içinde bebeden başka bişey bulunmayan beyinden ise kuş beyinli olmayı yeglerim...opuyorumnanaktan
iyi yapmışsın canımda ben portakallı kurabiyede kaldım yolla şekerim bitane buraya :)
3 kuruşa 5 köfte yok banane banane ileride belki cevabı bilen çıkarrrrrrrrrzemuszemus
nini artist dedide ben ençok gülşen bubikoğlunu severim eskiden benzetirlerdi..evlendik forsumuz söndüüüüüüüüüü
....buldum ben en çok sigarayı seviyorum sigara mı :bbo:
kızlar cevap uykuuuu değilmi civciviim
oleyyy kazandımmm :sm_cool:kaydirigubbakcemile5 tebrik ederim dileğim..................portakallı kurabiyeyi haketten....akıllı kız oldugun aklının başka yerlerde olmadıgı belli.........:hooray:
azracım valla uyku deyince bende akan sular duruyordbs tebrik ederim canım benimde çok sevdiğim bişeymiş ama bulamadık işte........