Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Mevlüt'ü için hediyelik arıyorum 40 adet civarı
Bebek mevlüdü için dağıtmalık birşeyler arıyorum bayanlar hediye edeceğim kendim için aramıyorum uygun fiyatlı varsa eliniz de yaptırdığınız fazla gelen falan alabilirim
Bebek mevlüdü için dağıtmalık birşeyler arıyorum bayanlar hediye edeceğim kendim için aramıyorum uygun fiyatlı varsa eliniz de yaptırdığınız fazla gelen falan alabilirim
Merhaba,
instagram, facebook vb bilgiler paylaşılmıyor, alışverişin gerçekleşmesi durumunda özel mesajlaşma sistemine kullanarak isim soyad, banka hesap numarası ve telefon bilgilerinizi veriyorsunuz alıcıya, alıcı da kendi adres bilgilerini veriyor.
El emeği ürünlerinizin fotoğraflarını konu üzerinden ya da alıcı olan kişinin özel mesajına gönderebilirsiniz.
Mesaj yazma alanının sağ alt köşesindeki dosya yükle butonuna basarak ürün fotoğraflarını ekleyebilirsiniz.