merhaba hanımlar 30 haftalık hamileyim ve evleneli 1 buçuk sene falan oldu kayınvalidem bana gelin mevlüdü yapmadı nişanlıyken hiç ağzından düşürmezdi halbuki yok şöyle güzel mevlüt yapcam yok böyle falan filan gelinlik giyceksin diye ballandıra ballandıra anlatırdı. sonra evlendikden sonra bişeyler oldu kadına ne mevlüt lafı var ortada ne bişe öyle böyle derken ben 6 aylık falan evliyken hamile kandım bebişim için araştırma yaparken bebek mevlüdü konusunda baya bilgilendim 20 sinde yapıp yatağımı bebeişimi süsleyip yapmak istiyorum bunu kayınvalideme söylediğim zaman ben o şekilde düşünmemiştim ben sana gelinlik giydircektim dedi bana hemen yapmaya gerek yok falan dedi bende gelinlik gelin mevlüdünde giyilir ben bebeğimin mevlüdünü o şekilde istemiyorum dedim. Allah aşkına kızlar bebek mevlüdünde gelinlik mi giyilir ya.çok mu aşırı tepki verdim lütfen bana bi akıl verin gelin mevlüdüne çok heves ettim kursağımda kaldı bebişimin mevlüdünede çok heves ediyorum her şey dört dörtlük olsun istiyorum bu hevesiminde kursağımda kalmasını istemiyorum...