Bebek maması konusunda yardımcı olan cıkarmı

gmzmsl34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
7
0
29
Benim 7 aylık kızım var eşimle 3 aylıkken ayrıldık sorumsuz ılgılenmıyor bakmıyor cocuguna naparsan yap dedi. Benim sütüm hiç olmadı bebegımı bırakıp calısmam da mumkun degıl mama konusunda cok zorlanıyorum yanlıs anlamayın kesınlıkle para gonderın demıyorum mama alıp gonderecek biri olurmu bebegim için

Bakmıyor ne demek ya ? Mama parasını mecbur gönderecek. Arasana eşini, kaynananı, kaynatanı, görümceni, kaynını… ben bu çocuğu babamın evinden getirmedim. Bu bebenin mama parasını göndermek zorundasınız de… nafaka bağlatmadın mı ? Senin ailen de mi almaz çocuğun mamasını ? Baktın olmuyor. Çocuk doktoruna receteli mamalardan yazdır olmazsa. Konuş durumunu. Hiç mama almamasından iyidir gene

Bu arada internete nasl gırıyorsun diyecek olanlar ıcın sımdıden dıyeyım ust komsu wıfıden baglanıyorum ısteyene turkcell hesabımı atarım paketım yok

Bakmıyor ne demek ya ? Mama parasını mecbur gönderecek. Arasana eşini, kaynananı, kaynatanı, görümceni, kaynını… ben bu çocuğu babamın evinden getirmedim. Bu bebenin mama parasını göndermek zorundasınız de… nafaka bağlatmadın mı ? Senin ailen de mi almaz çocuğun mamasını ? Baktın olmuyor. Çocuk doktoruna receteli mamalardan yazdır olmazsa. Konuş durumunu. Hiç mama almamasından iyidir gene
Hikaye cok uzun cok durumlar var detaylı anlatınca.. benım annemden baska kımsem yok annemınde durumu kotu zaten

İstanbulda yasıyorum annemin yanına geldim onunda durumu kotu zaten yükte oldum baskarına. Aç kalmasın da en onemlisi o
Ah kuzum benim. Evladı insana yük olur mu hiç ? Hiç öyle düşünme. 50 yasına da gelse, evlat evlattır… en mantıklısı gene cocuk doktorundan mama için rapor çıkarmak. Alırsın o sekilde mamasını gene çocuğun. Çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun

Ah kuzum benim. Evladı insana yük olur mu hiç ? Hiç öyle düşünme. 50 yasına da gelse, evlat evlattır… en mantıklısı gene cocuk doktorundan mama için rapor çıkarmak. Alırsın o sekilde mamasını gene çocuğun. Çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun
Sagolun Allah razı olsun dua edin bizim icin 🤲

X