Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bebeklerinize küvet aldınızmı yıkarken nasıl kolay oluyor küvettemi elde yıkamakmı bide küvet içine oturak falan oluyo henüz almadım ben ne tavsiye edersiniz.Sizce gereklimi küvet.:sm_confused:
Bence de kullanılmalı.söz edilmemiş ama onların ayaklarıda var hele onla yıkarken çok çok rahat oluyor.evde hangi oda daha sıcaksa heryerde rahatça kullanılabiliyor.
Çok ta gerekli değil bence. İlk banyosunu küvette ve filesiyle yaptırdık, çok korktu kuzum havada kalınca. Şimdi file kullanmıyorum. Kıyafetlerini battaniyesini seriyorum içine üzerine de kızımı yatırıp yıkıyoruz, seviyor banyoyu. Bu işi leğen de görür, o yüzden illa küvete gerek yok.
ben hic fileyle filan yikamadim...surekli suyun icinde yuzdurdum bebegimi...anne karninda hissederlermis kendilerini...ozellikle ilk dogdugu zamanlar cok onem veriyordum bu duruma...simdi tabii durum farkli buyudugu icin anne karni filan hikaye oldu
bi keresinde fileyle banyo yaptirayim dedim cok korktu benim bebiste alisik olmadigindan...basit bir kuvet yeterli bence...
bende kullanıyorum cok rahat küveti 20 tlye falan almıstım,, içine de file aldım filenin içinde yumusak boncuklar var üzerine yatırınca cok rahat oluyo tavsiye ederm. bu arada file de 20 tl.