Bebek kolik çıktı rıza baba

Siz uyku eğitimiyle ilgili sormuşsunuz tam okuyamadım pardon
Böyle şeylere takılmayın
Siz gergin olmayın ki gergin olmasın bebişiniz
Bebeğinizin ağlamasından önemli değil eğitim
Hem uyku eğitimi 4. Aydan sonra veriliyor

ayaklarını topladığında eşim acı slma yağıyla masaj yapıyor ve pırtlatıyor. Ama ayaklarını geriye doğru gerdiğinde bi şey çare etmiyor tam kriz anı. Her gün aynı saatte başlıyor ağlamaları

Aynı saatte başlıyorsa koliktir

Buzuki Orhanin kolik muziklerini denedin mi? Benim kizim da cok ise yaramisti. Ama oglan da malesef

oyy kuzumm
Beyaz sesler müziği var fçn makinası dinletin

Radyo proğramlarında sorulardan aratabiliyorsunuz şuan için daha pratik görünüyor.
Topuk kanında süresini tam hatırlayamıyorum ama temiz olunca dönüş yapılmıyor, içinizi ferah tutun. İyi düşünün iyi olsun.
Birde facede emziren anneler diye bir grup var 1 hafta oldu bulalı ben, birçok şeyi yanlış biliyormuşum. Hatta çevreden tavsiye edilen şeylerde yanlış olabiliyor. Birde oraya bakın.

Canim uyku eğitimi kolikler için geçerli değil şimdilik boşver bu dönem sabırlı olman lazım yapacak bise yok ben gurbetteydim ne annem ne ki vardı bırakacak kimsem yoktu sen yakınsan uyurken bırak çık gez biraz kafayı yiyecektim ben 4. ayda düzeldi 6 ayda kendi kendine biberonla yatmaya başladı yatağına koyardım uykusu gelince elinde biberon mamasını içe içe uyurdu zahmetsizdi ama ilk zamanlar hatırlamak istemiyorum siz gene üç saat bize sabahlara kadar komşular bile acirdi çare arardı şimdi iki yaşında kızım birde oğlum oldu dört aylık çok akıllı maşallah ablasına çekmemiş topuk kanında bu değer bizdede yüksek çıktı yeniden aldılar nasıl bağırdı yavrum sonuç bise çıkmadı şükür sizinde öyle olur inşallah rahat olun
unutmayın gerginlik bebeğe yansır bu gerçek inanın bana strese grip elinizi ayağınıza dolastirmayin o çocuk öyle aglicak malesef sinirlerınız tavan yaparsa bırakıp biraz odadan çıkın sakinlesin

Aynen oyle uc ay sabretmen gerekir...
Bu tarzmı seninki eger bu sekılde ıse bır yontem söylicem o yöntemle yenı dogan aparatı olmadan da kullanabilirsin...

Badem yagini avcunda isit ,guzelce karnini sirtini oksar gibi iyice sur ,sicak havlu ve mumkunse sicak sun torbasi koy ,
Bebeklerin bagirsaklari dogumdan 3 ay sonra tam yerlesip normal duzene girer ,
İlk zamanlar biraz zor gececek buna kendini alistir

sakin oluyorum ve sabrediyorum o zaman :) sakin olmam çok önemliymiş kitaplarda da öyle yazıyor hep

Kundak diyen oldu mu olumadım tüm sayfaları. googleda woombie kundak diye aratıp bi bak. Ben kızım uyumadığında woombieye koyuyordum.

bir de neko wrap sling. Çocugu üzerine bağlıyorsun senin kokun ve yürümendeki titreşimle sakinleyip uyuyor. Bir araştır bence.

bu dediklerin yenidoğanda kullanılıyor mu

Saatli emzirmek değil ki o beslenme saatlerini ayarlamak, düzeni olan bebekte anne de daha mutlu oluyor .
Ne yapacağınızı bilmek sizi daha rahat ettirmez miydi ?
Ha acıktı ha tam sofraya oturdum acıkacak, tam yıkanacaktım şimdi ağlar .
Birden yapmayın , 15 dk 15 dk arttırın arası 3 saat olana kadar.
Emzirdiğiniz saate muhakkak bakın bir sonraki sefere 15 geç olsun .
Bir iki gün sıkntı çekersiniz ama iki buçuk üç yaşına kadar rahat edersiniz.
Sütünüz bollaşır uykusu düzenli olur .

Bu arada harvey karp der ki bebekleti sallamaya alıştıramazsınız çünkü bebeği asla anne karnındaki kadar çok sallayamazsınız. bebek anne karnındayken annenin her hareketinde sallanır. doğduktan sonra bu kadar sallamanıza imkan yok o yüzden sallamaya alışır diye korkmayın yazıyor mahallenin en mutlu bebeğinde.

bu dediklerin yenidoğanda kullanılıyor mu

Evet hepsi yenidoğan dediklerimin.

Woombie 100 lira sıfırı ama tutumluannede ikinci elleri var.

Sling mi kanguru mu ikileminde ben ikisini de kullanan bir anne olarak yeni doğan için sling diyorum çünkü bebek tam anne üzerine oturuyor. zaten sling 60 70 lira bir şey. ergonomik kangurular gibi pahalı değil.

Uyku eğitimi için daha çok erken. Ilk 3 ayda yaptığın hicbirsey alışkanlık yapmaz merak etme. Zaten yavaş yavaş krizleri azalacaktır. Sen kimyon tohumu ve anasonlu bol su iç hem süt yapımını hem de gaz olayını hafifletir ben 2.5 lt içiyorum günde hiçbir zaman gaz sikayetimiz olmadı

evet 15 dk ile başlayabiliriz. Hiç böyle düşünmemiştim ben. Bunu not alıyorum çok sağolun cidden zor oluyor ne zaman ne olacağını bilememek

mahallenin en mutlu bebeği baş ucu kitabım. Onu çok eleştiriyorlar. Çünkü karp a göre ilk 3 ay bebek ne derse o. Hogg da karp ı eleştiriyor bebek sallanmaya kucağa alışır diyor.

Ama bence karp daha mantıklı

Topuk kanı bizimde 3. Kez verdik bi sıkıntı çıkmazsa aramıyorlar 10 güne kadar ararlardı 1 aya kadar aramazlarsa sorun yok demektir bende yaşadım temiz çıktı.. Doğum sırasında kordonu keserken solüsyon sürüyorlarmış sanırım o değeri yükseltiyormuş yanlış hatırlamıyorsam..
Ağlama krizleri bizimde akşam başlıyor gazda var bizde tabi sinir sistemleri tam gelişmediği için yapıyorlar ya da gündüz emip uyuyorlar enerjiyi akşam ağlayarak atıyorlar endişe etme geçecek malesef sallamak zorundasın yoksa sakinleşmez en azından bizimki öyle çok sarsmadan salla.. bizimki en son yoruluyor emerken uyuyor beşiğine koyuyorum yan yatırıyorum hep bi sağa bi sola dönüşümlü yatırırken direk ellerimi çekmiyorum biraz poposunu pışpışlıyorum hafif dalınca elimi çekiyorum uyuyor.. biz 3. Ayı doldurduk sayılır bi kaç gün kaldı uyku, beslenme yeni düzene girdi.. bu bir süreç sakin ol daha yolun başındasın alışkın olmadığın için sarsıldın 40. In çıktığında daha alışmış olacaksın.. sütün yettiğini kilosundan anlarsın sağlık ocağına götür günlük 20-30 gram arası alıyorsa kilo doyuyor demektir boş yere biberonda mama verme biberona alışır seni emmez. Ağladığında sütünü boşaltıp ağlıyorsa kilo alımı normalse salla dikkatini dağıt mama yine de verme ama alması gereken kiloyu almıyorsa o zaman emzir mamayı doktor kontrolünde ver..

Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…